Kaćo istina, nadam se da ce i mome bit nalaz dobar, da puca od ponosa, pa ce se to pozitivno odrazit na nas sekusalni zivot sigurno🤣
Kad ti je ovulacija? Da odbrojavamo s tobom, drzimo fige za ovaj ciklus posebno💪🏻💪🏻💪🏻
Mašo pa ja vidim drugu crtu na ovom testu !!!! S tim koliko sam skužila ovo ti nije bio prvi urin...ajmo ovako, duboko udahni i polako. Nemoj ništa više testirati, tek za dva dana kupi opet ovaj testii napravi sa jutarnjem urinom... ja i dalje mislim da si ti trudna
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Sljedeća ovulacija bi trebala bit 4.3. nemam trakice nisam uzela, jer mi je šetao peak 12 sati samo kroz zadnjih 6 mj. Znači ko švicarski sat. Krećemo sada, svako jutro u napad pa šta bude. Datum za ne dobit Lucky stavi molim te 17.3.
Mašo jebemu ne znam šta bi to trebalo značiti 😲
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Mene strah spermiograma.🙄 nije me strah loseg nalaza nego me strah kako bi se M nosio s tim, ako ne bude dobro.
Ja se sa svakim problemom uhvatim u kostac i trazim sto nacina da to rijesim, i uvijek nadjem rjesenje. A on bas nije takav🤭 bojim se da ne bi psihicki potonuo.
Ali nadat cu se da ce bit okej, i da cu ostat trudna cim se vrati pa da to preskocimo😂😂😂
Joj ma i moj je bio ko mimoza za spermiogram... Mislim on je bio uvjeren da s njim nešto ne valja i da mu mišeki nisu dobri i sav se jadan usplahirio. Do te mjere da je jadan nakon danog uzorka pitao na pultu "čujte, ja ne znam da li će vam taj uzorak biti dovoljan, toga je toliko malo" žena mu rekla da će sve biti ok da ne brine... I nalaz hvala Bogu bio sve po PS-u
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Maša aj slikaj jos jednom onaj hcg od jutros... Cini mi se da ih slikas prerano, dok se jos i ne osuse... A opet s druge strane, ja i na ovom hcg testicu vidim neku crtu .🤞
Sto se tice lh testica, oni u trudnoci trebaju bit bas pozitivni inace tamne i pred mengu.... Al nemoj se na njih obazirati, nekom uopce ne potamne....
Ne odustaj macko... Sutra napravi jos jedan.... Bas je simpa kad ujutro trcis u papucama i lovis sjenu hehehe tako cu i ja sljedeci tjedan 🤪
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Zoe samo pozitiva, i mi smo se tresli na kraju 80% pokretnih vojnika. Nalaz da bolji ne može. Samo treba preživito onajuragan osjećaja dok ne dođe nalaz. Sretno 🤞🤞
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Anaid ahahaha like za lijepi cerviks, stogod to znacilo 🤗
Anitram i meni je ff prepoznao tek 4dpo ovulaciju … Samo bi bacite hopacupa i mirna si. Vidjet cemo kak ce se sutra tempica ponasat. Znas li ti mozda jel problem ako nakon ovulacije nema bas onog vidljivog skoka nego tempica sporo i slabo raste. Uz pretpostavku da si sigurna u dan ovulacije jel… Vuce li to sa sobom nekakve probleme s hormonima ili losom jajnom stanicom ili to ne znaci bas nista?
Ako mislis na sebe i svoju tempicu ona je sasvim u redu i lijepo se vidi pad i rast. 👍Nakon Ovulacije u sljedeca 3 dana temperatura ce biti u porastu i takva ostati na nekoj razini povisenja sve do T ili M. Ako se naravno Ovulacije desila i zato se temperatura povecava usljed ispustanja hormona progesterona.
Kod anoovulacijskih ciklusa graf ce pokazat nestabilnost temperature i bit ce vidljiva brda i doline na graf. Kroz godine iskustav ja sam shvatila da je meni jedini pokazatelj da se O desila osim ultrazvuka temperatura i njoj vjerujem
Sljedeća ovulacija bi trebala bit 4.3. nemam trakice nisam uzela, jer mi je šetao peak 12 sati samo kroz zadnjih 6 mj. Znači ko švicarski sat. Krećemo sada, svako jutro u napad pa šta bude. Datum za ne dobit Lucky stavi molim te 17.3.
Mašo jebemu ne znam šta bi to trebalo značiti 😲
Naruci si brzinske trakice s njuskala cisto da piskas s nama 🥰😍🤩🥳
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Maša evo uz filter, nisam luda https://ibb.co/yN4S7xd
https://ibb.co/zfB6sY9
https://ibb.co/gTSrsKC
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g