Erdina vidim da si i ti danas ljuta... pa bome smo s razlogom... neznam, evo nemam komentara...
Tina hvala, ajde za 2 mj i nije tak losa cijena. Infolic je tolko za 1 mj. Moram sutra obic nase ljekarne da vidim ako ima. Gledala sam vec to prije, ali reko necu previse toga ubacivat u sebe, ali sad bome hocu.
Lucky zelim srecu da tvoja umjetna sluz dode cim prije iz amerike 😀
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
AuroraB koji si dpo? Drzim ti fige na najjace 🤞
Anaid pa ne mozes vjerovat .. ajde bar ti folikul pravilno raste.., samo vi pocnite pokrivat i bit ce super
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Anaid i ja sam pila taj prah i meni su govorili kao prvo mikrocisticni pa onda blago policisticni u biti nista strasno i ne bi trebalo stvarati probleme. A taj prah moze samo pomoci i u regulaciji ciklusa tako da sve ok 😁
Aurora, kaca nam je radila danas HSG imas par stranica prije pisala je kako je bilo, a ja idem u cetvrtak na taj pregled pa javljam utiske ☺️
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Malala ja mislim da moj socijalac ima uzv iz 1 svjetskog rata, pa me opce ne cudi da nis ne kuzi... nemam drugog objasnjenja. Dakle 24 sata razlike nemoguce da jucer tih cistica nije bilo.
Maki i jeli ti pomoglo ? Kako dugo si pila ?
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Lucky ja nemam pojma na koji ja idem 😂😂 Ja sam inace u Austriji nemam pojma kako to sve ovdje funkcionira 😣
Anaid, ja sam pila cini mi se dva mjeseca i onako nisam primjetila nikakve specijalne promjene ali znam da mi gin nikad poslije nije spominjala nista za mikrocisticne jajnike niti mi je davala neku daljnju terapiju. Ja zaista koliko sam shvatila mislim da to nije nista strasno.
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Lucky da bas to, ja uopce nemam pojma sta me ceka 😂 a mozda i bolje 😂
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Nije doktorica u Minhenu, malo izvan 😄 NA SUPROTNU stranu od tebe. Ime je po gradu vezano 😄
Uff dobro onda htjela sam vec ici vristati tamo 🙈
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Evo da odma i napisem 😃 mi malo prije hopsali posto su mi trakice vec dva dana tamne ful nadam se da ce biti nešto i od ovog puta 🙈
Nismo se probudili vec nam se nespava gledamo koješta na tvu 🤣🤣🙈
I hocu jos samo reci Anaid.. Da to je najgore sto doktori ili su kupili te diplome ili su toliko bezosjecajni nezz.. Msm zar mi nemozes reci gle nestima to i to ja to ne mogu idi kod specijaliste.. Vjerujem da 90% njih ima istu aparaturu i da se sve moze otkriti samo sto oni nece ili se prave glupi nezz.. 🤯🤯
Ja sam isto rekla na pocetku ako vec npr ne mogu imati djecu ili slicno ok pomirila bi se s tim nema rijesenje i bla bla.. Ovako patim se dvije godine, netko i duze od mene a sve u redu.. Msm ne mora biti ali evo.. Tesko je ne misliti, a ppgotovo kad ti tako jedan doktor kaze sve u redu a drugi nabroji svega 🤯🙈zalosno.. Zao mi je.. Bez stresa i zelim ti srecu 😃❤️
Nekad bi voljela uci u svoj stomak da mogu vidit sta unutra ima i sta se događa 🤣🤣🤣🙈
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Jutro. Ja sam iskoristila ovu priliku što sam u bolnici da se ubijem od spavanja. Bože sačuvaj. 😂
Maki doći će vizita kroz jedno dva sada, planirala sam ih odma s vrata pitat jel se možemo sada keckat. Ne želim trošiti ni jedan ciklus 😂 prenesem ti sve čim i ja budem znala više
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Jutro mackice :*
Ja sam preeesretna. Napokon mi ff oznacio ovulaciju hehe...
Kako ste mi vi jutros? Jel pijete kavicu? 💞
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji