Doris obvezno danas pisni jos jednu ili dvije.... Sve ovisi koliko brzo ti tamne.... Meni od ovakve trakice kakvu ti sad imas, pik bude tri sata kasnije.... I onda za koji sat posvijetle skroz 🥴
Ajde pisni oko 16-17 jos jednu, meni za dusu heheh bas me zanima jel jos netko ima taj fenomen brzotamnosvijetlecih trakica ahahahha
Sanjarka jeeeeej. Cestitam za malo srceko 💙 kako se osjecas?
Sad cu pitat najgluplje pitanje na svijetu al to me uvijek bunilo... Kad gin kaze da vidi zuto tijelo npr na lijevoj strani... Da li pod tim smatra s lijeve strane ekrana (njegove lijeve strane) ili bas lijevi jajnik s lijeve strane mog tijela lol... Buni me taj "mirror" efekt
Malala pricaj sve u detalj!
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Pozdrav curke!
Nadam se da primate nove trudilice, rado bih vam se pridružila 😁
Divim se vašoj pozitivi i međusobnom potpori i želim svakoj od vas da što prije ugledate željeni ➕ 🥰
Doris obvezno danas pisni jos jednu ili dvije…. Sve ovisi koliko brzo ti tamne…. Meni od ovakve trakice kakvu ti sad imas, pik bude tri sata kasnije…. I onda za koji sat posvijetle skroz 🥴
Ajde pisni oko 16-17 jos jednu, meni za dusu heheh bas me zanima jel jos netko ima taj fenomen brzotamnosvijetlecih trakica ahahahha
Sanjarka jeeeeej. Cestitam za malo srceko 💙 kako se osjecas?
Sad cu pitat najgluplje pitanje na svijetu al to me uvijek bunilo… Kad gin kaze da vidi zuto tijelo npr na lijevoj strani… Da li pod tim smatra s lijeve strane ekrana (njegove lijeve strane) ili bas lijevi jajnik s lijeve strane mog tijela lol… Buni me taj "mirror" efekt
Malala pricaj sve u detalj!
Joja ma naravno da hoću, čim dođem s posla. ako je tome tako znači da moram M u ova 3 dana iscijediti do amena
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Joja ima nas još s tim fenomenom
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Pozdrav curke!
Divim se vašoj pozitivi i međusobnom potpori i želim svakoj od vas da što prije ugledate željeni ➕ 🥰
Novus dobrodošla, kak cure vele još prije ošla na bolje teme.
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Tonia pricaj mi o novcaniku 😯😯 ja sam sad od pocetka godine rastopila 3000 kn na dvije privatne poliklinike- preglede, briseve, papa testovi, misljenja,ultrazvuke... i sad jos dok idem s posla si pokupim u ljekarni gynositol, prenatale, folat, aspirin... 500 kn, jos dobim 10 posto posuta.. bar nekaj 😂😂 nije mi zal,pogotovo dok znam da radim to za bebu. Ali bome lete pare...
Sanjarka cestitam, neka i dalje bude sve uredno i sretno 😍😍
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Pozdrav curke!
Dobrodošla i što prije otišla na ljepše teme ❤️🥰
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Novus dobro dosla i jos brze osla 💙 koji si dan ciklusa? Piskis li trakice ? Pratis bazalnu? Vidim pijes vrkutu i ostale suplemente. To je super :)
Kaća za poludit hehhee.. jesu ti ostale dane ciklusa skroz mrtve? Meni da.
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Novus dobro dosla i jos brze osla 💙 koji si dan ciklusa? Piskis li trakice ? Pratis bazalnu? Vidim pijes vrkutu i ostale suplemente. To je super :)
Kaća za poludit hehhee.. jesu ti ostale dane ciklusa skroz mrtve? Meni da.
Da, mrtva onda krenu svijetli 13. I 14. Dan onda peak bude ili 14. dan popodne ili 15. kroz jutro. Jedino šta ne mogu bazalnu pratiti pa ne znam za koliko točno sati od peak bude ovulacija.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Novus dobrodosla🥰🥰❤️
_
Malala bit ce to okej😘 curkama je s klomijem bila super ovulacija, bit ce i tebi🤗
_
Ja u pon idem napravit pretrage spolnih, nadam se da ce bit dobri nalazi da si olaksam dusu🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji