Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Veljača 2021. 11:12

Maso ja sam opet vidjela nesto,ali mi se ucinilo kao da je neispravan i nije crtica gdje treba biti pa sam isla na inverter i utvrdila da sam bila u pravu

Ovdje se vidi ta druga crtica,ali kao da stoji malo ukoso preblizu kontrolnoj..mozda da stvarno probas pricekat jos 2,3 dana koliko god tesko bilo pa ponovis?

26. Veljača 2021. 11:14

Maša🥰🤰🏼

Evo cure ponovila sam test , nazalost negativan 😢 nekuzin sta se desava ali bas sam ljuta 🤬🤬 opet mi daje nadu pa nista 🙈 probala sam i lh i ona je tamnija ali test negativan…
    https://ibb.co/CsnDHCm[ibb.co]

Sutra radi test. Danas zaboravi na njih. 🤞

Maša🤰🏼
    26. Veljača 2021. 11:25

hahahah hvala vam cure :D ali stvarno stvarno nije bilo NIŠTA na tom testu 
    Tako je Martina puštam to sad u KURAC ! idem zapalit i sutra cu mislit sta cu :P 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

26. Veljača 2021. 11:31

malala

Čekam…….🚏🚏

🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Javi sve! 

26. Veljača 2021. 11:34

Tonia i nasa Joja je komentirala kad je nosila uzorak kako se iznenadila da ga je malo🤣🤣🤣🤣 
    A stvarno imas osjecaj da ima toga pola litre nakon keksica, a kad ono nista🤭🤭
    _
    Malala 🙏🏻🙏🏻😘😘

26. Veljača 2021. 11:38

Sanjarka cekamo da se javis s pregleda❤️

Joja 🙏
    26. Veljača 2021. 11:45

Malala a jadna :( sve te podsjeca na potres :( 
    Zoe tog bas bude malooo 🥴🧐 kad smo nosili taj uzorak, plasila sam se ko nikad.. jos dan danas sam uvjerena da to kod mene sve iscuri van i da unutra nis ne ostane ... Poslje svakog odnosa po meni bude vise "toga" nego sto je taj put bilo u toj casici ahahhaa... Bas jednom treba poslje odnosa probat skupit sta iscuri pa napravit neku studiju na tu temu ahahhaha 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• anaid
    26. Veljača 2021. 11:46

Tonia probaj mozda, 1 paket je za 2 mj, nebres nikaj izgubiti, osim cista. Proucavala sam malo, kao potice i kvalitetnije ovulacije pa danas svakako krecem sa time. 
    Masa nije gotovo dok ne dode M. Ima jos nade. Mozda je samo jos prerano. 
    Sto se tice spermiograma, mojem M nije bil problem, ja sam mu nabavila uputnice i samo sam ga slala. Cak bila i neka bakterija, nije se previse uspanicavao, popio tablete, ponovio nalaz i sve 5. Sreca pa nemam probleme s njim 🤗🤗🤗🤗

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

AuroraB
    26. Veljača 2021. 11:47

Kaća hvala na informacijama, ja idem na ultrazvučni jer sam ionako već zagrezla u postupke, a i laparaskopijom je utvrđeno da izvana sve dobro izgleda, nema priraslica ili nekih drugih abnormalnosti. Nek ti je sa srećom dalje <3

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Tonia♥️
    26. Veljača 2021. 11:52

Anaid ha bumo i to probali, novčanik mi sve manji, tanji  34dc i ništa od ovulacije, nadam se da bu pomoglo :/
    Lucky tvoj je onda fenomen, vidiš naši se svi ukakili od straha  

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.