Maso ja sam opet vidjela nesto,ali mi se ucinilo kao da je neispravan i nije crtica gdje treba biti pa sam isla na inverter i utvrdila da sam bila u pravu
Ovdje se vidi ta druga crtica,ali kao da stoji malo ukoso preblizu kontrolnoj..mozda da stvarno probas pricekat jos 2,3 dana koliko god tesko bilo pa ponovis?
Evo cure ponovila sam test , nazalost negativan 😢 nekuzin sta se desava ali bas sam ljuta 🤬🤬 opet mi daje nadu pa nista 🙈 probala sam i lh i ona je tamnija ali test negativan…
https://ibb.co/CsnDHCm[ibb.co]
Sutra radi test. Danas zaboravi na njih. 🤞
hahahah hvala vam cure :D ali stvarno stvarno nije bilo NIŠTA na tom testu
Tako je Martina puštam to sad u KURAC ! idem zapalit i sutra cu mislit sta cu :P
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Tonia i nasa Joja je komentirala kad je nosila uzorak kako se iznenadila da ga je malo🤣🤣🤣🤣
A stvarno imas osjecaj da ima toga pola litre nakon keksica, a kad ono nista🤭🤭
_
Malala 🙏🏻🙏🏻😘😘
Malala a jadna :( sve te podsjeca na potres :(
Zoe tog bas bude malooo 🥴🧐 kad smo nosili taj uzorak, plasila sam se ko nikad.. jos dan danas sam uvjerena da to kod mene sve iscuri van i da unutra nis ne ostane ... Poslje svakog odnosa po meni bude vise "toga" nego sto je taj put bilo u toj casici ahahhaa... Bas jednom treba poslje odnosa probat skupit sta iscuri pa napravit neku studiju na tu temu ahahhaha
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Tonia probaj mozda, 1 paket je za 2 mj, nebres nikaj izgubiti, osim cista. Proucavala sam malo, kao potice i kvalitetnije ovulacije pa danas svakako krecem sa time.
Masa nije gotovo dok ne dode M. Ima jos nade. Mozda je samo jos prerano.
Sto se tice spermiograma, mojem M nije bil problem, ja sam mu nabavila uputnice i samo sam ga slala. Cak bila i neka bakterija, nije se previse uspanicavao, popio tablete, ponovio nalaz i sve 5. Sreca pa nemam probleme s njim 🤗🤗🤗🤗
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Kaća hvala na informacijama, ja idem na ultrazvučni jer sam ionako već zagrezla u postupke, a i laparaskopijom je utvrđeno da izvana sve dobro izgleda, nema priraslica ili nekih drugih abnormalnosti. Nek ti je sa srećom dalje <3
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Anaid ha bumo i to probali, novčanik mi sve manji, tanji 34dc i ništa od ovulacije, nadam se da bu pomoglo :/
Lucky tvoj je onda fenomen, vidiš naši se svi ukakili od straha
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla