Jutro cure, jucer smo popodne imali goste pa nisam stigla citat ali sad cu ja to sve procitat 🙈
Nego meni vrag nije dao mira i ja jutros opet radila test i samo sam se zbunila naci trcim u 6:30 oko kuce trazim sunce u papucama i pidami o boze 🙈 ALI… ja sam valjda luda ali ja vidim jebenu sjenu neznam kako ni zasto ali ja ju vidim 🤞
Oprostite na cudnom mjestu slikanja testa 😂
Ja vidim odma sjenu 🤣🤣
E i ps . Sama sam doma i bas sam neka mamurna ( popila malo vina jucer, malo vise ) i napravim test i gledam to gledam i samo pocnem pjevat VIDIŠ I TI ŠTO I JA????? doris i grašo 😂😂😂 i onako ok moram pitat cure VIDIŠ I TI ŠTO I JAA, Što i jaaaaaa hahaha ok tako kad napisem zvuci glupo ali trebala bi vam otjpjevat :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
ko to more platiti!
Petaaak cure 😊 ugodan vikend vam zelim. Pisem kad ulovim vremena 😘😘😘
Jebem li im njihovu vizitu. Uletila 3 doktora (jedan očito glavni, među dvi ženke, napuhao se ko pijetao) ušli unutra ko karneval sa još dvi sestre, malo paradirali, počeli švrljat nešto na papiru "hsg uredan, javite se svojoj doktorici (specijalistu) pa vidite oće te li odma na inseminaciju" i već prešli na drugu ženu. Sva sreća kaže mi glavna sestra na izlasku iz sobe "mi ćemo se još dogovorit sve"
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Jutro cure...ima li koja cura da je iz Os? Zanima me gdje se može privatno napraviti spermiogram
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Tina postavi pitanje i na mpo🤗 tamo sigurno znaju, ja sam u Zg😒
Maso luda li si,al sam pocela i ja pjevat tj pjesmu kad si napisala stihove hahaha 😂 ma mantra ti je jedna recenica koju stalno izgovaras i onda se uz pomoc nekoga ili necega ispuni jel 😁
Zoe daj ti meni reci,vi ste radili spermio? Ako da,gdje u Zg? Jer bi i moj muz trebao predat dragocjen uzorak na a analizu kada mu se ego spusti,kad vec nista drugo ne ide dole 😂😂😂
Mašo vidi se. Trebala si slikat nakom 5-10 min. Ovako ko da je jos mokro. Drzim 🤞
Hope ni ja nisam znala sta je mantra ahahaha . Ja sam spermio radila u poliklinici Zahi preporucila mi Lucky
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Hope mi nismo radili spermio jos, posto smo mi ukupno ulovili tek 3 ovulacije. 😏 ali mog muza to bas jako zanima i on sam hoce ic radit spermio, tako da ce ga napravit u 4-om mjesecu kad dodje😄 vjerojatno isto u Zahiju, svi su zadovoljni s njima tu🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji