Tina ovo su već super vijesti za start Držim fige da spermiogram bude dobar a da se u međuvremenu već nešto primi :D
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Tina ovo su već super vijesti za start Držim fige da spermiogram bude dobar a da se u međuvremenu već nešto primi :D
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Lucky uff i ja se nadam da ce spermio biti dobar..i jos mi je rekla da ako spermio bude dobar da ce mi prepisati klomifen, nema veze sto imam prirodnu O jer kao da se još poboljša i da nude kvalitetnija
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Žene koje ste vadile spolne hormone molim pomoć! Koji dan ciklusa ste išle?
Ja ko za vraga dobijem mengu upravo sad🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Od cijelog tjedna bas sad. Sutra kad ih nazovem ako me naruce za ponedjeljak to mi je 5 dc 🤯🤯 pise da vikendom ne rade.
Kao trebalo bi od 2.-4./5. dc.. e sad ne znam jel mi se danas broji kao prvi dan ciklusa jer sam popodne dobila?
Doduše, meni folikularna faza traje 18-19 dana. Tako da je meni i 5 dc stvarno rana faza. 🤔🤔
Ako me prebace za iduci ciklus, i da sad koram cekat jos 40 dana poludit cu😡🤬🥵
Tina drzimo fige za dobar spermio, i da nakon progodnosti odmah ostanes trudna😘😘 kad se tvoj M vraca? Do kad si na cekanju? 🙂
Joj tek je prije tjedan dana otišao, 2mjeseca sigurno neće doci
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Ja ko za vraga dobijem mengu upravo sad🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Od cijelog tjedna bas sad. Sutra kad ih nazovem ako me naruce za ponedjeljak to mi je 5 dc 🤯🤯 pise da vikendom ne rade.
Kao trebalo bi od 2.-4./5. dc.. e sad ne znam jel mi se danas broji kao prvi dan ciklusa jer sam popodne dobila?
Doduše, meni folikularna faza traje 18-19 dana. Tako da je meni i 5 dc stvarno rana faza. 🤔🤔
Slučajno sam na ovoj grupi trenutno, iako sam s ovom grupom krenula na forum...došla sam škicnuti da vidim tko je trudan tko nije 🙂 Pošto si dobila menstruaciju poslije 17h, 1DC ti se računa tek od sutra... Službene i provjerene informacije 🙂
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Za spolne hormone se ne narucuje,samo socijalca trazi uputnicu i to je to 😄 ide se od 2-5 dc, ja bi ako nisi sad upravo procurila brojila danas kao 1DC i sutra vec isla
Aurora hvala ti puno na info😘 sutra cu ih nazvati nadam se da ce me onda naruciti u pon, sto bi mi onda bio 4 dc ☺️
_
Hope ja imam uputnicu za Merkur, tamo ih moram nazvati na prvi dan ciklusa i naruciti se. Tako sam napravila i prosli ciklus, uputnicu imam. Medjutim prosli mjesec sam se razbolila pa sam umjesto na pretragu spolnih isla na test na koronu🤦🏼♀️
A na merkur se treba nazvati izmedju 12-15 h da se narucim. I idem na wc 10 puta danas do 15 h i gledam jesam procurila da ih nazovem. I nista, ni tockica. I evo u 18 h krenu slapovi odma🤦🏼♀️
Blazene moje LH trakice s kojima kad ulovim O, znam da ce za tocno 14 dana dobit mengu. Iako mi muza jos nema ovaj ciklus ja cu ih piskit cisto informativno😂
Do 17 sati se broji kao taj dan. Nakon toga se tek drugi dan broji kao prvi. Zasto? Ne pitaj jer ne znam. Znam da su mi tak rekli. 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji