Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Veljača 2021. 19:00

AuroraB

zoe🌸

Žene koje ste vadile spolne hormone molim pomoć! Koji dan ciklusa ste išle?
    Ja ko za vraga dobijem mengu upravo sad🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Od cijelog tjedna bas sad. Sutra kad ih nazovem ako me naruce za ponedjeljak to mi je 5 dc 🤯🤯 pise da vikendom ne rade.
    Kao trebalo bi od 2.-4./5. dc.. e sad ne znam jel mi se danas broji kao prvi dan ciklusa jer sam popodne dobila?
    Doduše, meni folikularna faza traje 18-19 dana. Tako da je meni i 5 dc stvarno rana faza. 🤔🤔
    Ako me prebace za iduci ciklus, i da sad koram cekat jos 40 dana poludit cu😡🤬🥵

Slučajno sam na ovoj grupi trenutno, iako sam s ovom grupom krenula na forum…došla sam škicnuti da vidim tko je trudan tko nije 🙂 Pošto si dobila menstruaciju poslije 17h, 1DC ti se računa tek od sutra… Službene i provjerene informacije 🙂

Uf nisam vidla da si odgovorila vec ☺

25. Veljača 2021. 19:00

Martina necu ni pitat, jer mi pase da je tako😂 taman onda ponedjeljak 4 dc idem na pretragu, ici cu ujutro pa cu to 4 i pol dana od menge😝 

25. Veljača 2021. 19:01

Hvala vam ženske moje❤️ Svašta ja naučim s vama🥰

Joja 🙏
    25. Veljača 2021. 19:01

zoe🌸

Žene koje ste vadile spolne hormone molim pomoć! Koji dan ciklusa ste išle?
    Ja ko za vraga dobijem mengu upravo sad🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Od cijelog tjedna bas sad. Sutra kad ih nazovem ako me naruce za ponedjeljak to mi je 5 dc 🤯🤯 pise da vikendom ne rade.
    Kao trebalo bi od 2.-4./5. dc.. e sad ne znam jel mi se danas broji kao prvi dan ciklusa jer sam popodne dobila?
    Doduše, meni folikularna faza traje 18-19 dana. Tako da je meni i 5 dc stvarno rana faza. 🤔🤔
    Ako me prebace za iduci ciklus, i da sad koram cekat jos 40 dana poludit cu😡🤬🥵

Sutra ujutro nazovi gin pa mozda stignes izvadit... Laboratoriji obicno vade krv cijelo dopodne. Al nije ti kasno ni pon 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

25. Veljača 2021. 19:06

Joja radim od 8-16 h🙄 ne mogu niti ne doc niti izac s posla🤦🏼‍♀️ A i merkur se moze nazvat od 12 h tek🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Nadam se da nece biti problem ponedjeljak. Strpljenja za jos 40 dana nemam🤯

25. Veljača 2021. 19:12

zoe🌸

Aurora hvala ti puno na info😘 sutra cu ih nazvati nadam se da ce me onda naruciti u pon, sto bi mi onda bio 4 dc ☺️
    _
    Hope ja imam uputnicu za Merkur, tamo ih moram nazvati na prvi dan ciklusa i naruciti se. Tako sam napravila i prosli ciklus, uputnicu imam. Medjutim prosli mjesec sam se razbolila pa sam umjesto na pretragu spolnih isla na test na koronu🤦🏼‍♀️

Ufff taj merkur se bas razbahatio u zadnje vrijeme. Ja sam nazvala ginekologa na 1DC da ispise uputnicu,sutradan sam vec bila u Vinogradskoj i isti dan imala nalaze :)

25. Veljača 2021. 19:15

Hope blago ti se, a ja pod Merkur spadam. Tamo sam vec i isla na humanu. 🤷🏼‍♀️ Vidjet cu sta ce mi sutra rec, nadam se da nece propast ciklus🤨

25. Veljača 2021. 19:30

zoe🌸

Hope blago ti se, a ja pod Merkur spadam. Tamo sam vec i isla na humanu. 🤷🏼‍♀️ Vidjet cu sta ce mi sutra rec, nadam se da nece propast ciklus🤨

Nema veze pod sto spadas,ako imas uputnicu mozes u bilo koju bolnicu u Zagrebu,to je iskljucivo tvoj izbor gdje ces napraviti te pretrage ☺️

Joja 🙏
    25. Veljača 2021. 19:40

zoe🌸

Joja radim od 8-16 h🙄 ne mogu niti ne doc niti izac s posla🤦🏼‍♀️ A i merkur se moze nazvat od 12 h tek🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Nadam se da nece biti problem ponedjeljak. Strpljenja za jos 40 dana nemam🤯

Ginekologica te moze narucit i poslat uplutnicu direkt u laboratorij. 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

25. Veljača 2021. 19:47

Joja poslala mi je uputnicu jos prije mjesec dana u labos na Merkur🙂 samo sto nisam mogla otic. Zovem ih sutra pa cu vidjet, i prosli ciklus su me narucili tek 4 dc pa mislim da nece bit problem😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.