Evo ovako ide:
1. Stavila mi lijekić intravenozno da opusti mišiće i da manje boli
2. Odveli me u ambulantu tamo namontirali dole onaj pačiji kljun (speculum), ispiranje fiziološkom i onda kateter, montiranje katetera (jaki menstrualni grčevi) kad izvuče kljun vani ostaje lagani nelagodan osjećaj (slabi menstrualni grčići) jer kateter stoji unutra
3. Besplatna vožnja bespućima podruma koji povezuje dvije bolnice (ludo i nezaboravno, sestra te voza a ti kao u luna parku)
4. Sam RTG ništa strašno, al to je zato šta su moji jajnici prohodni, ništa me nije bolilo osim te nelagode koja me pratila cijelim putem zbog katetera. Čak se i sestra začudila "vidi kako je glatko kontrast prošao"
Pitala sam da mi odma tamo na RTG izvade kateter, sestra je bila jako ljubazna i susretljiva pa je to i napravila (Bogu hvala)
ZAKLJUČAK: Za sad sve uredno, koji sam k uopće dolazila. Bar ću odmorit malo u bolnici (samo da skužim kako da zapalim cigaru negdje)
Super da je sve oke👍😊
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Joja e zato što taj ali toliko štrajka sam baš odustala od njega, mjesecima to sve putuje, amazon je zakon, najduže mjesec dana i eto paketića
Kak se kupuje prek amozona moras imat paypal ili moze karticom za tekuci racun?
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Preko ebaya vam isto dode u roku 2 tjedna, samo morate staviti item location-europe. Onda vam obicno salju iz englesku ili njemacke... nije sve kina :)
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Hello ženice drage
Kako ste mi???
hajmo redom ako sam sve uspjela zapamtiti...
Ann i Maša nije gotovo dok vještica ne dođe, ja čvrsto držim fige da će se ipak nešto izdešavati i da dođe koja sjenica/plusić
Anchy uzivaj i za nas na morenu...to je baš pravi reset, pošalji malo onog morskog mirisa Ancica ja ću isto na Sv.Duh, možda se baš potrefimo sa našim zimskim bebicama
mislim da ću gore čak i T voditi kod jedne doktorice
Zoe ja isto planiram na ovoj M hormone raditi, ali kak se čini načekat ću se Kad smo kod rolanja, baš sam neki dan gledala u onoj grupi Ženski recenziraj, bila je priča o tome koje su dobre role...ja imam svoje Roller blade već 10 godina i niš im nije, naravno malo se kotačići istrošili ali ništa za to koliko ih ja provozam. A platila ih 500kn, bile 1000.
Doris znači aktivan vikend uz sunce, di ćeš bolje :D
Joja ja sam ti isto jedna od onih koja ne voli shopping, radila dugo u maloprodaji pa moguće i zato... Ali online, nema toga kaj tak ne kupim, pa čak i traperice pa me svi gledaju ko da sam s marsa pala
Kaća strašna si Sve je dobroooo
nema bolje vijesti :))) sad ćeš biti mirnija
Lucky stiže tebi nadopuna tvog asortimana vidi jel taj preeseedić valja kaj
Anitram tebi samo veliki zagrljaj i pusu šaljem Nemaš pojma koliko puta se ja tebe sjetim ženo
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Zeeneee🥰 Izvinite sto me nema, stisnuo posao, trka frka alj mislim ja na vas..😘
Kod mene trenutno zavrsila M, ovaj ciklus idemo opusteno bez icega i hopsamo kad nam se hopsa, ako nam se ne hopsa necemo ni hopsati jel🤣
Uglavnom ja jos imam onaj mlijecni iscjedak iz bradavica, provjerila prolaktin sve ok, stitna sve ok, sutra UZV grudi pa cemo vidjeti sta se desava...
Sretno svima koji rade testice ovaj mjesec i ljubim vas 😘😘😘
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Dragr moje duze me nije bilo ali vas redovno citam. Cestitam svim na novim + i zelim skolsku trudnocu. 😁 Zelim s vama da podijelim moje iskustvo sa ClearBlue ovulacijskim testovima sa smajlicima (roze). Naime meni su se u posljednje vrijeme jako produzili ciklusi, cak i prrko 45 dana. Pokusala sam to na prirodan nacin da izbalansiram, vrkutom i nekim kapsulama medjutim svaki ciklus je bivao sve duzi. U medjuvremenu sam pratila ovulaciju i znalo mi se desiti da imam 2 puta mjesecno smajlic sto je nemoguce da ovulacija bude 2 puta u jrdnom ciklusu. U decembru sam imala biohemijsku trudnocu, koja mi nikako nije bila jasna jer mi se nije podudaralo sa smajlicem. Bila sam u Njemackoj kod doktora koji mi je rekao da je sve uredno, ds su jajnivi uredu i da je to cesta pojava. Medjutim ove godine sam imala samo jednom vjesticu 12. 01. I od tad 3 smajlica na testu ali ciklus i dalje tece. Danas sam dosla kuci i otisla nasem ginekologu, gdje mi je covjek rekao da mi je ovulacija bila tek jucer, da imam PCO sindrom. Dao mi je teblete i da izvadim hormone. Rekao mi je da zbog hormonskog disbalansa ovulacijski trstovi nisu sigurni. Toliko sam ljuta na doktoricu u Njemackoj koja i nakon 5 pregleda nije a ma bas nista ustanovila. 😥
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
25.08.21 nas prvi pregled 🥰
24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
22.04.2022 ❤️ E ❤️
Tonia da totalni reset. Poslati cu vam koju slicicu sutra ❤😘
Eredina zao mi je sto ti tvoja dr nije na vrijeme ustanovila pcos ali drago mi je da si sada na pravom putu i da ces to rjesiti 🍀🤞kad nades problem na pola puta si do cilja 😘
Sayuri zeno falis hehe! Slobodno nam pisi i o opustenom ciklus i egzibicijama ako ce ih biti 😄🤭
Lucky ako nista, narucit cu si s njuskala... Bas ludnica s tim alijem....
Tonia narucujem i ja traperice heheh. Ako fulam velicinu ostavim pa dijelim frendicama za rodjendane. 😀
Sayuri obvezno javi kako je prosao UZV nadam se da je sve ok 🌹
Anchy uzivaj i napuni baterije. Nemoj se previse naradit hehe 💪
Erdina nadam se da si dobila adekvatnu terapiju... Ludnica s tim doktorima... Izgleda da je svugdje ista prica.... Ajde bar ti je bila ovulacija :) jeste uspjeli pokrit
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Cao cure...nisam pisala bas nešto ovih dana ali vas čitam redovno..došla sam se samo javiti da sam bila kod gin danas...rekla mi je da su hormoni super i pogledala mi je jajnike, bila je O jer vidi žuto tijelo...iduće sta trebamo napraviti je kad mi se M vrati spermio...ako je njegov spermio dobar onda ja moram na prohodnost jajnika, a ako mu je loš onda mpo....
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Tina drzimo fige za dobar spermio, i da nakon progodnosti odmah ostanes trudna😘😘 kad se tvoj M vraca? Do kad si na cekanju? 🙂
Sortiraj odgovore
Najstariji