Evo ovako ide:
1. Stavila mi lijekić intravenozno da opusti mišiće i da manje boli
2. Odveli me u ambulantu tamo namontirali dole onaj pačiji kljun (speculum), ispiranje fiziološkom i onda kateter, montiranje katetera (jaki menstrualni grčevi) kad izvuče kljun vani ostaje lagani nelagodan osjećaj (slabi menstrualni grčići) jer kateter stoji unutra
3. Besplatna vožnja bespućima podruma koji povezuje dvije bolnice (ludo i nezaboravno, sestra te voza a ti kao u luna parku)
4. Sam RTG ništa strašno, al to je zato šta su moji jajnici prohodni, ništa me nije bolilo osim te nelagode koja me pratila cijelim putem zbog katetera. Čak se i sestra začudila "vidi kako je glatko kontrast prošao"
Pitala sam da mi odma tamo na RTG izvade kateter, sestra je bila jako ljubazna i susretljiva pa je to i napravila (Bogu hvala)
ZAKLJUČAK: Za sad sve uredno, koji sam k uopće dolazila. Bar ću odmorit malo u bolnici (samo da skužim kako da zapalim cigaru negdje)
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Martina ti srećo mi reci kad očekuješ gospođu, vrjieme je da uletiš u odbrojavanje
Aj stavi 10.3 pa cemo korigirat ak ce trebat 🙈
Kaca wohoooo bas mi je drago da je bilo sve ok i da je sve prohodno 😃 sad se i ja manje plasim 😁 ma da ovdje nema toga da daju za opustanje misica ali gin mi je rekla da slovodno popijem tabletu za bolove prije pregleda tako da cu to i napraviti. Jos jednom superiska da je sve bilo dobro ❤️
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Hvala vam cure na podršci. Nadam se da sam vam približila malo postupak pa da ćete ići opuštenije. Ja evo ne znam zašto ostajem u bolnici. Ja bi sad najrađe kući na kavu i cigaru. Ništa me ne boli, osjećam se fenomenalno.
Maki mislim da su mi pustili buscopan u krv za opuštanje.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Martina ja tek za tjedan dana (10 dpo) nema sanse da pisnem prije jer imam samo jednog kineza hehe... Ako mi stigne frer onda mooozna pisnem 9dpo al to cemo vidjet.....
Kaća ajme koji dozivljaji hehehe... Cek jesu ti to odma rekli stanje jajovoda ili moras cekat nekakve nalaze?
_______
Nista mi ne stize ovaj mjesec... Narucila sam prije mjesec dana s alia 50 hcg testica, nisu ih jos ni poslali... Nadam se da ce bar lh trakice stici kroz tjedan dana da mogu bar nesto piskat 🧐🥺 one su kakti na putu 🤔
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Kaća bas mi je drago da je dobro proslo, i da nije bilo strasno. Jedna briga manje svakako🥰 sad u nove pobjede💪🏻
Samo su rekli da je sve prohodno i da je kontrast bez problema prošao. Ensadnće valjda doktorica pogledat slike, pa će mi reć ako bude šta dodatno, nemam ti pojma
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Bravo kaca, super, nek si se ti lijepo i provozala... 👌👌🙏🙏 i bitno da je sve u redu 🤗🤗 ko sto cure vele, sad iskoristi muza dok je autocesta prosirena ,ce se lakse snac do cilja 🤩🤩
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Kaca wohooo super za prohodne jajovode 🥳🥳🥳
Koliko sam ja skuzila postoje 2 nacina za pogledati prohodnost jajovoda ovaj koji je kaca sad opisala sa rtgom i drugi u ordinaciji kod gin gdje umjesto rtga gledaju uvzom prolazi li kontrast...ako krivo mislim neka me netko ispravi. Ali mislim da je tako jer meni moja gin nije spominjala rtg.
Sortiraj odgovore
Najstariji