Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    25. Veljača 2021. 11:47

Tonka122

Jucer su mi trakice bile po premom 0,15 ,ali bilo je sluzi pa sam zaskocila muza oko ponoci,a danas ujutro pik🤗
    https://ibb.co/rv2hKnt
    https://ibb.co/QYCmRMZ
    Ocito ovaj ciklus naglo tamni, nista nastavljam hopsanje danas sutra ,preksutra😊

Ti imas ista iskustva s trakicama kao i ja hehhe...sve se izdogadja u dva dana lol (tamljenje i svijetljenje). Najbitnije je da ste uspjeli pokrit za vrijeme te sluzi ... Jos ako danas i sutra hopsnete, to ce bit to :D 🤞  

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• anaid
    25. Veljača 2021. 11:54

Kaca sretno, drzimo fige da cim prije prode.
    Tonka sad si fakat ubola muza u pravo vrijeme, tj on tebe 😂😂 to mora da bude dobar ishod.. 🤗
    Ja danas nikas pisala, posto je folikul bio premali za ovulaciju jucer pa sam preskocila danas pisanje. 
    I nekak se ne nerviram, obavili smo jucee jedan hopsic, ali cisto iz zelje, barem nisam bila pod presingom da moram ovo,pa noge gore. Ma k vragu...

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Tonkica111
    25. Veljača 2021. 12:06

Lucky🍀

Tonkica111

Lucky🍀

Tonkica nam se ne javlja ništa, što li je s njezinim testićima na kraju??

Koja Tonkica… Ima nas više.. HHhahah . Ja još uvik budno pratim grupu…

Ti mico, na tebe sam mislila, pošto si neki dan bila potonula s testićem, pa me zanima jesi još piškila poslije

Ne ne... Meni su tamnili svako drugi dan, nego mi bila naglo nešto pala temperatura.... Sreća za sat se vratila opet na nekih 36.7...zatim sam jučer ujutro opet piškila i baš je potamnia test tako da mislim da je to to... Možda bih mogla sljedeći tjedan do splita vadit betu privatno čisto da provjerim jel ok...a pregled mi je tamo 15.3....Nisam ni javila ginekologici da je u međuvremenu došao plus a kao idem na pregled kod nje jer nmg zatrudniti godinu dana 🤣🤦🏻‍♀️

Antonela122🐘🌠
    25. Veljača 2021. 12:16

Joja💙

Tonka122

Jucer su mi trakice bile po premom 0,15 ,ali bilo je sluzi pa sam zaskocila muza oko ponoci,a danas ujutro pik🤗
    Ocito ovaj ciklus naglo tamni, nista nastavljam hopsanje danas sutra ,preksutra😊

Ti imas ista iskustva s trakicama kao i ja hehhe…sve se izdogadja u dva dana lol (tamljenje i svijetljenje). Najbitnije je da ste uspjeli pokrit za vrijeme te sluzi … Jos ako danas i sutra hopsnete, to ce bit to :D 🤞

Bas to i uvijek nes fulam zato,sad sam pisala 4 po danu da mi ne promakne,sad cu muza iscjedit sljedecih 3 dana ima da dehidrira😆

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Antonela122🐘🌠
    25. Veljača 2021. 12:18

anaid

Kacasretno, drzimo fige da cim prije prode.
    Tonkasad si fakat ubola muza u pravo vrijeme, tj on tebe 😂😂 to mora da bude dobar ishod.. 🤗
    Ja danas nikas pisala, posto je folikul bio premali za ovulaciju jucer pa sam preskocila danas pisanje.
    I nekak se ne nerviram, obavili smo jucee jedan hopsic, ali cisto iz zelje, barem nisam bila pod presingom da moram ovo,pa noge gore. Ma k vragu…

Joj ja opce ne drzim noge gore, hm mozda bi trebala

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Antonela122🐘🌠
    25. Veljača 2021. 12:19

Lucky🍀

Tonka122

ijuju pravi tajming

Jednom da i ja stavim pravu stvar na pravo mjesto u pravo vrijeme😁😁,zato sam potrosila sve zalihe moram podhitno slijedit tvoj primjer i obskrbit se posteno

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Antonela122🐘🌠
    25. Veljača 2021. 12:22

Lucky🍀

Tonka122

anaid

Kacasretno, drzimo fige da cim prije prode.
    Tonkasad si fakat ubola muza u pravo vrijeme, tj on tebe 😂😂 to mora da bude dobar ishod.. 🤗
    I nekak se ne nerviram, obavili smo jucee jedan hopsic, ali cisto iz zelje, barem nisam bila pod presingom da moram ovo,pa noge gore. Ma k vragu…

Joj ja opce ne drzim noge gore, hm mozda bi trebala

ma nije ti to toliko bitno, bilo je tu onih koje su ostale T i nako odrađeno kvikija na stojećki 😂

😂😂

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

annboleyn
    25. Veljača 2021. 12:24

Cure hvala na podrsci ❤️, 10dpo sam danas, ne nadam se mnogo da ce se promijeniti situacija, idem sutra na put, na produzeni vikend pa necu ni testirati vise, osim ako zakasni (u utorak, srijedu tek)
    Maso zao mi je zbog minusa, isti smo dpo, mozda se i desi cudo pa se pretvore u ➕ 🤞🤞🤞❤️

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

25. Veljača 2021. 12:29

Lindsay von Bica

Bok susjede… Sorry na upadu….
    Martina, ja uplovila u mpo vode. Znaci izbezumljena sam …
    Po mojim dosta dobrim nalazima dr je odlucila ICIS u prirodnjaku. Meni paše
    No gledam kako bude nekad prazan folikul, nezrela stanica i takva sranja pa sam odmah negativna i ja….
    Jesi li cula da je nekome uopce uspjelo na taj nacin?

Da naravno da ima mnogo slucajeva da je ICSI uspio. Oni nezrelu stanicu ili prazni foliku ne oplodoju niti se moze oploditi. Zato se ide sa stimulacijom i ostalim ljekovima da dobis sto vise folikula samim time i zrelih stanic za oploditi. Drzim 🤞

Tonkica111
    25. Veljača 2021. 12:29

Lucky🍀

Tonkica111

Lucky🍀

Tonkica111

Lucky🍀

Tonkica nam se ne javlja ništa, što li je s njezinim testićima na kraju??

Koja Tonkica… Ima nas više.. HHhahah . Ja još uvik budno pratim grupu…

Ti mico, na tebe sam mislila, pošto si neki dan bila potonula s testićem, pa me zanima jesi još piškila poslije

Ne ne… Meni su tamnili svako drugi dan, nego mi bila naglo nešto pala temperatura…. Sreća za sat se vratila opet na nekih 36.7…zatim sam jučer ujutro opet piškila i baš je potamnia test tako da mislim da je to to… Možda bih mogla sljedeći tjedan do splita vadit betu privatno čisto da provjerim jel ok…a pregled mi je tamo 15.3….Nisam ni javila ginekologici da je u međuvremenu došao plus a kao idem na pregled kod nje jer nmg zatrudniti godinu dana 🤣🤦🏻‍♀️

A ko bi vas vise pohvato s piskenjem i plusicima 😂😂 uglavnom super 🥳 koliko ces vec bit T kad dode pregled

Taman ću biti 7 tjedana pa nije prekasno... Čak i idealno za sve vidit i čut ako je sve ok normalno.... Prošle godine sam imala biokemijsku pa sam još malo ka oprezna i rekla bi nesvjesna situacije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.