Kaća samo ti njih spusti 💪🏻 Oni misle da mi sve znamo, a prvi puta si dosla, inace su bolnice poput labirinta.
Kada sam jednom isla u vinogradsku kod otorinolarin. prosla sam 5 zgrada dok nisam nasla gdje je taj dr i gdje mi je pregled hahah
Jučer je bio veći doživljaj. Nisam se stigla naručiti na dep (odem fino kod jedne kolegice pa ležim malo i ja ko gospođa) pa zvala kumu da mi da ruke (imam jake noge pa ne mogu se cijela dobaviti) ja radim sebi brazilku ona mi čupa noge i govori "ne mogu gledati, mene boli samo dok te gledam" pa se ulijepila cijela, pa me dvi ure čupala bože šta smo se ismijale
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Anitram kako si nam ti? Jel bila ovulacija? Hocete i danas pustit malo vojnika? Kakav vam je plan ovaj ciklus
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Masa sve je moguce dok M ne dodje a ti imas jos fore tako da nemoj odustajati jos 😘😘
Kaca drzim ti fige javljaj nam se i nadam se da ce sve biti kako treba i da ce brzo proci. Sretno ❤️
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Maki nas dvi se baš baš pratimo 😂 nadam se da idući ciklus idemo zajedno na drugu temu 🥰
Lucky ❤️
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kaćo ja idem na brazilsku redovno već godinama i svaki put mi se plače, uvijek me boli ko vrag i nikad nije lakše, i razmišljam kako ću si kad rodim priuštit trajnu za nagradu. Ne znam kako se možeš sama izdepilirati, koja snaga uma😂
Kaćo ja idem na brazilsku redovno već godinama i svaki put mi se plače, uvijek me boli ko vrag i nikad nije lakše, i razmišljam kako ću si kad rodim priuštit trajnu za nagradu. Ne znam kako se možeš sama izdepilirati, koja snaga uma😂
Puno lakše nego kad idem u te kolegice da me sredi. Fokusiran se na posao, a kad ležim da me drugi depilira samo čekam kad će zabolit 😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Masa zao mi je,jucer je bila bas lijepa sjena,nije jos gotovo sutra ti pisni hcg
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Jucer su mi trakice bile po premom 0,15 ,ali bilo je sluzi pa sam zaskocila muza oko ponoci,a danas ujutro pik🤗
https://ibb.co/rv2hKnt
https://ibb.co/QYCmRMZ
Ocito ovaj ciklus naglo tamni, nista nastavljam hopsanje danas sutra ,preksutra😊
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Maki nas dvi se baš baš pratimo 😂 nadam se da idući ciklus idemo zajedno na drugu temu 🥰
Lucky ❤️
Da bas tako, i ja se od sveg srca nadam da ce nas krenuti sad ❤️
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji