Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Veljača 2021. 10:24

Kaćo držimo ti fige da sve dobro prođe, u mislima smo s tobom❤️❤️ Javi nam sve😊

Joja ne brini se, sutra ce FF oznacit O😘

Kaća

Ma malo me nervoza pere, gladna sam 😂 smeta mi ta braunila užas. Još nisam bila u bolnici 20 godina. Tada sam vadila angine ko dijete. Ali novo splitsko rodilište je BOMBA  dva kreveta samo u sobi. Svaka svoj televizor. Čisto, ugodno. Samo eto ne možeš izaći popit kavu zbog korone glupe. Kaže meni muž, sad te vodim i sljedeći put do kraja godine ima te vodim na porod, jel jasno 😂😂😂

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

25. Veljača 2021. 10:25

Kaćo dobro kaže muž, nek je bolnica ostavila dobar dojam i do kraja godine se vraćaš na porod tamo🥳🥳

Anchy_23 🌈 🌸
    25. Veljača 2021. 10:32

Kaća setno! Sad ovo gledaj kao izvidnicu. Drugi put kad budes tamo isla ides sa trbuhom po svoje zlato! I obavezno javi kako je proslo 
    ---
    Za cure iz zga ja sam bila na sv.duhu. Isto imaju nove radaone i Top su. Sam si u radaoni imas svoj wc i ormar svoju privatnost. Nisi nikakvim paravanima odvojen od dr zene koja rada kako je u vecini dr bolnica. Ovo mi se bas svida! I ici cu tamo ponovo ali biti ce puno lijepsi zavrsetak.

Maša🤰🏼
    25. Veljača 2021. 10:33

Dakle .... dosle meni trakice s njuskala 
    I sta ovisnik napravi HAJMO PISNUT JEDNU 😂
    Za koji k**** je tako tamna sad kad nisam trudna????? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Kaća
    25. Veljača 2021. 10:33

Rekla sam jednoj sestri na prijemu u bolnicu da je nadrkana baba hahahhahaha spustim se jednim skalama na taj centralni za upis sve riješim (brojala je dok sam se upisivala) i idem se vratit opet gore ne mogu bez magnetne kartice pitam nju kuda da id m kaže ona okolo, pitam ja kuda okolo, a ona kao pa na glavni ulaz. Mislim se u sebi jebeš me bez kurca da oprostite. Ja krenem na jednu stranu ona se dere iza mene "ne tu, nego tamo bože sačuvaj" pa Reko ne bi vas pitala da znam luda treba ići, ona meni pa rekla sam okolo. Baš ti hvala na dobrom uputapa nadrkana babo i ja otišla 
    Ajme oprostite šta sam se ispisala ako ste išta uopće skužili baš mi je digla tlak 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

25. Veljača 2021. 10:36

Kaća neka si rekla, treba takvima rec💪🏻 
    Najgore mi je kad rade u bolnici i onda su nadrkani i bezobrazni, a sav si jadan i bez toga, ne ide nitko turisticki u bolnicu🤦🏼‍♀️
    _
    Mašo sutra ponovi hcg i lh. Znam da cu surama lh bile bas pozitivne tek 11-12 dpo, a nekima tamne svakako pred mengu😒

Kaća
    25. Veljača 2021. 10:37

Hvala vam cure puno vam hvala 🥰❤️ 
    Evo samnom u sobi na čuvanju trudnoće jedna žena. Kaže isto bila na HSG pa išla u mpo postupak. Iz trećeg puta ostala trudna nosi blizance 🥰🥰 sad ih mora malo pazit. Čini mi se klasično sa bliznačkim trudnoćama 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Joja 🙏
    25. Veljača 2021. 10:38

Kaća

Rekla sam jednoj sestri na prijemu u bolnicu da je nadrkana baba hahahhahaha spustim se jednim skalama na taj centralni za upis sve riješim (brojala je dok sam se upisivala) i idem se vratit opet gore ne mogu bez magnetne kartice pitam nju kuda da id m kaže ona okolo, pitam ja kuda okolo, a ona kao pa na glavni ulaz. Mislim se u sebi jebeš me bez kurca da oprostite. Ja krenem na jednu stranu ona se dere iza mene "ne tu, nego tamo bože sačuvaj" pa Reko ne bi vas pitala da znam luda treba ići, ona meni pa rekla sam okolo. Baš ti hvala na dobrom uputapa nadrkana babo i ja otišla
    Ajme oprostite šta sam se ispisala ako ste išta uopće skužili baš mi je digla tlak

Hahahhaha bas si me nasmijala :D vec sad si puna dozivljaja :D jedva cekam da obavis taj pregled i dve nam opises... Da te bar sto prije "rijese" da se mozes opustit... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.