Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Veljača 2021. 08:56

Anchy_23 🌈

Hope u 12 i 1 mj si divno pik ulovila a sad za ovaj mj nemam pojma. Sve mi je zbrkano, trakice i temp mi se nekak ne poklapaju. A vidjeti ces, sad je tak kak je ako ste hopsali svaki dr dan mozda se nesto i primilo. Uzasno me zanima kad ce ti doci M tj kad ne dode i bude plus pa da u toj zbrci nademo kad je bila O

Evo znaci nikad tolko od pocetka do sredine ciklusa nisam hopsala s muzem,ovo je vec bio ne znam koji,8,9 dan u ciklusu? Jako neobicno za mene,ali veljaca prevrtaca 😂

23. Veljača 2021. 09:13

zoe🌸

Hope zasto ne ucitavas trakice pod others? Ovako su mi malo prevelike oscijacije, kako ih ocitava 5, 30.. pogotovo jer razlicite koristis😄
    Totalno me zbunilo, i graf i trakice, nisam pametna😅

Jer kad stavim na others,ove koje su mi bile tipa 30 i peak pa po njima M dode kad izracunam,a na others mi onako bude Low vrijednost i to mi se ne svida 😂,vise nekako vjerujem toj rubrici..a nisu bas to velike oscilacije,nadam se da kuzite da su sve 3 slike tri razlicita ciklusa gdje je M na taj nacin dosla kad sam izracunala🤭 po rubrici “others” nikad nisam ulovila peak,rijetko kad bi bilo high i to obicno pred M 🤣🤣🤣

23. Veljača 2021. 09:15

Lucky🍀

Anchy nadam se da će se i tebi poklopit sve u pravo vrijeme Hope samo ti hopsaj, Baji je upalilo nakon 13 dana za redom

Vidjet cemo,nemam sta izgubit jel? 😂😂😂 a sumnjivo..ako je taj pik od jucer ujutro stvarno bio takav,znaci da je O mozda nastupila sinoc,sto znaci da mi se temp jutros digla za 0,1 a moguce je? Plus sva ona napuhanost i pritisak u donjem dijelu trbuha i osjecanje jajnika- danas nista od toga od jutra..pa cemo vidjet sto kaze temp iducih dana..mozda jos danas pisnem,ako budu svjetlije nego jucer,onda znam da je to jucer ujutro bilo to 🤷‍♀️

• anaid
    23. Veljača 2021. 09:20

Hope gledam ovo tvoje, gledam i majke mi nis ne kuzi....trakice i graf jedno s drugim smisla nema... ajde jos koji dan pa jebemu, gle kak si dobar pik imala prije, negde mora biti.. rade pisaj 3 trakice dnevno ali iste .. ovo samo zbunjuje, kolko vidim plava ti najbolje pokazala pik. Drzi se plave 😁😁
    Ubolo me u oko ovo 13 dana za redom ?????? Meni je i 4 previse 😂😂😂
    Ja danas 11 dpo, ali sluzi nigde 😭😭😭malo vodenskasto. Tocbo sam znala da bu tak, dok nismo smjeli bila poplava sad ...jebemu sve po spisku 

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Kaća
    23. Veljača 2021. 09:22

Uff al ste se napisale.
    Prvo sweetdreams želim ti urednu i školsku trudnoću. To je lijepa crta i uvjerena samnda će tamniti. 🥰🥰 
    Drugo vidim da ima dobrih nalaza, al dok sam sve pročitala zaboravila sam kome, oprostite sa čestitkama 🥰 
    Anchy četvrtak se moram prijavit u bolnicu do 8:30, danas sam radila covid test bez kojeg ne mogu u bolnicu. Poprilično sam sigurna da su mi uzeli uzorak mozga kroz nos 😂 
    Ako si za vikend kraj sanjarke znači i ja sam tu negdje. Predlažem coffee to go na nekoj klupici uz more, samo reci neko mjesto pa da se izjadamo ko žene 😂🥰

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

23. Veljača 2021. 09:30

anaid

Hopegledam ovo tvoje, gledam i majke mi nis ne kuzi….trakice i graf jedno s drugim smisla nema… ajde jos koji dan pa jebemu, gle kak si dobar pik imala prije, negde mora biti.. rade pisaj 3 trakice dnevno ali iste .. ovo samo zbunjuje, kolko vidim plava ti najbolje pokazala pik. Drzi se plave 😁😁
    Ubolo me u oko ovo 13 dana za redom ?????? Meni je i 4 previse 😂😂😂
    Ja danas 11 dpo, ali sluzi nigde 😭😭😭malo vodenskasto. Tocbo sam znala da bu tak, dok nismo smjeli bila poplava sad …jebemu sve po spisku

Zbunjujuce da,ali plavu upravo pokazuje aplikacija jucer peak,a danas low...jucer ujutro bila vrijednost 30,a danas 10..moguce je da je bio pik tokom noci,a ujutro kad sam upecala taj 30 je vec bilo u opadanju,ko ce znat...ma jos danas pisnem,ako bidu svjetlije,to je to 🤔

• anaid
    23. Veljača 2021. 09:49

Hope daj stavi samo plave trakice po redu, pa samo rozne. Da vidimo kronoloski kak izgledaju.. :)

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019

Anchy_23 🌈 🌸
    23. Veljača 2021. 10:02

Kaća

Uff al ste se napisale.
    Prvo sweetdreams želim ti urednu i školsku trudnoću. To je lijepa crta i uvjerena samnda će tamniti. 🥰🥰
    Drugo vidim da ima dobrih nalaza, al dok sam sve pročitala zaboravila sam kome, oprostite sa čestitkama 🥰
    Anchy četvrtak se moram prijavit u bolnicu do 8:30, danas sam radila covid test bez kojeg ne mogu u bolnicu. Poprilično sam sigurna da su mi uzeli uzorak mozga kroz nos 😂
    Ako si za vikend kraj sanjarke znači i ja sam tu negdje. Predlažem coffee to go na nekoj klupici uz more, samo reci neko mjesto pa da se izjadamo ko žene 😂🥰

Uff znam taj osjecaj kao da ti po mozgu cackaju sa stapicem hahaha  
    Neka ti test bude negativan  i tipkamo se tu dok ti bude dosadno u bolnici hehe
    Ja sam kod Trogira - otok ciovo a split mi nije daleko heheh 

23. Veljača 2021. 10:24

Dakle evo ih kronoloski:
    Subota:

Nedjelja:

Ponedjeljak- gornja ujutro,donja navecer

I danaaaas:

Aplikacija je procjenila jucerasnja gornja da je bila pik 😂

• anaid
    23. Veljača 2021. 10:46

A dali prije plodnih dana isto pokazuju objee crtice ili prve opce nema? Nemam iskustva s plavima
    Neznam iskreno meni na oko sve to nekak isto izgleda 🤔🤔🤔

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.