Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonia♥️
    22. Veljača 2021. 19:37

anaid

Tonia

anaid

Joja💙

Anaid koliko ti je trebalo da se rijesis bestije? I ja cu sljedeci ciklus pocet s tim kapima…. Steta sto si ih razbila ufff nisu bas jeftine 😞
    Tonkica ma znam da je takav orgazam pozeljan hehhe mislila sam za one seksice izmedju ovulacije i implantacije. Al necu se opterecivat. Ako nam dodje hocemo, ako ne dodje necemo….

Pili smo 10 dana doksicoklin, 4 tjedna pauze prije nego sam ponovila bris… a nadena mi u 11 mj ali sam skuzila da mi uopce nije dal dobru terapiju zato nije otisla… tak da sad s adekvatnom terapijom jedna tura … pao mi kamen sa srca 🤩🤩 da bome nije, pila sam 6 dana…. imam doma jos 1 bocicu femisana neotvorenu pa neznam dal da pijem to ili nikaj…

Anaid i ja ju sad pijem. Da je fina - NIJE, al pomaže kod sluzi, onak imaš je podosta :D

Koje pijes, femisan ili aqua feminu ?
    Ma ja opce nezbam zakaj pijem, nisam imala problema sa sluzi, od kiretaze na dalje bome na izvoz.. ali ja zabrijala da ce pomoc kod zaceca i zato pijem, svw kaj vi tu sprobavate, sve ja moram 😂😂

Femisan pijem i zbog sluzi a i mislim si možda mi pomogne u ciklusu, jer evo 30-i dc i pikić niti na vidikić...al ne sekiram se, meni je u 2T pikić bio na 35DC i dobitan 
    Al htjela bi da se ciklus ustabili jer ovak imam duplo manje šanse ostat T

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• anaid
    22. Veljača 2021. 19:39

Znaci 🤣🤣🤣🤣
    https://ibb.co/x16gTHm
    A ovaj buket za dan zena, ooo da, ma kome trebaju ruze 😂😂
    Hope, neeeeee, ajde jos barem 2,3 dana piskanja, sad ce  pikcina, samo te zeza 😉

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Antonela122🐘🌠
    22. Veljača 2021. 19:44

Tonia

anaid

Tonia

anaid

Joja💙

Anaid koliko ti je trebalo da se rijesis bestije? I ja cu sljedeci ciklus pocet s tim kapima…. Steta sto si ih razbila ufff nisu bas jeftine 😞
    Tonkica ma znam da je takav orgazam pozeljan hehhe mislila sam za one seksice izmedju ovulacije i implantacije. Al necu se opterecivat. Ako nam dodje hocemo, ako ne dodje necemo….

Pili smo 10 dana doksicoklin, 4 tjedna pauze prije nego sam ponovila bris… a nadena mi u 11 mj ali sam skuzila da mi uopce nije dal dobru terapiju zato nije otisla… tak da sad s adekvatnom terapijom jedna tura … pao mi kamen sa srca 🤩🤩 da bome nije, pila sam 6 dana…. imam doma jos 1 bocicu femisana neotvorenu pa neznam dal da pijem to ili nikaj…

Anaid i ja ju sad pijem. Da je fina - NIJE, al pomaže kod sluzi, onak imaš je podosta :D

Ma ja opce nezbam zakaj pijem, nisam imala problema sa sluzi, od kiretaze na dalje bome na izvoz.. ali ja zabrijala da ce pomoc kod zaceca i zato pijem, svw kaj vi tu sprobavate, sve ja moram 😂😂

Femisan pijem i zbog sluzi a i mislim si možda mi pomogne u ciklusu, jer evo 30-i dc i pikić niti na vidikić…al ne sekiram se, meni je u 2T pikić bio na 35DC i dobitan

35 dc pikic,znaci ima nade za mene

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Tonia♥️
    22. Veljača 2021. 19:50

Tonka122

Tonia

anaid

Tonia

anaid

Joja💙

Femisan pijem i zbog sluzi a i mislim si možda mi pomogne u ciklusu, jer evo 30-i dc i pikić niti na vidikić…al ne sekiram se, meni je u 2T pikić bio na 35DC i dobitan

35 dc pikic,znaci ima nade za mene

Daaaaaaaaaaaaa  držim fige :)))
    Anaid stavi vode ženo, umrijet ćeš ovako na samo  Ja u čašu vode ulijem 30kapi

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

annboleyn
    22. Veljača 2021. 19:56

Joja💙

Dobro jutro mackice mojeHopezasto piskis sto razlicitih testica? Ja bi na tvom mjestu piskila i 20 puta na dan ako treba al uvijek s istim trakicama….. Ili kad ih bar ne bi slikala tako sarene nego svaku vrstu zasebno….
    Mašo hcg kao da je jos mokar na slici pa se vide neke sjene…. Pisni ti nama vcrs jednu lh a sutra ujutro novi hcg :)
    Lucky super za tempicu…. Meni mengu "odgodi" dugo kupanje…. Bilo u bazenu, moru, kadi…. Ne znam sta bi ti jos moglo pomoci po tom pitanju….
    Tempica ti je skocila 💪 s trakicama sam odusevljena 💪💪 sve to dolazi na svoje… Sljedeci ciklus si 🤰!!!!
    Anchy i tako trebas nove briseve prije prohodnosti…. Bolje da ti ne dodje pa si prije menge pripremis sve sto ti treba… Ako ti je vec jedan ciklus trebao bit duzi i nisi koristila klomifen da mu das sansu, iskoristi ga sad i za hormone…. Trebat ce ti i ta pretraga mozda pa ces morat opet cekat cijeli ciklus bez hormonskih pilula da ti izazovu ovulaciju ili mengu…..
    Annb bas sam te se sinoc sjetila… Kako si? Kako muz? Nadam se da je sve ok 🌹💙
    Maki nema vjestice, ha? 🍾🥂 Imas kakvih simptoma?
    Sayuri sta je s tvojom mengom? Gdje si zeno nestala? Pisi nam…. Pokloncic isto tako….
    Sanjarka hvala ti. Sve nade polažem u ovaj ciklus… Valjda mi se nece obit od glavu 🤪🤣 Malo falis na ovoj temi, al nek si ti otisla na puno ljepšu…. Jedva cekam tvoj pregled 🤗 kako si po pitanju mucnina i drugih simptoma?

Hvala draga Joja sto mislis na mene ❤️ i svim ostalim curama zahvaljujem na podrsci, nisam stigla odgovoriti neki dan. 
    Trenutno kod nas nista novo, sad cekamo, mm bi od iduce sedmice trebalo da pocne da obavlja neke od pregleda. Sreca da je on dosta smireniji od mene pa je i na mene prenio malo te smirenosti, kaze da ima dobar predosjecaj, da se nada ce sve biti ok i da nema smisla unaprijed dizati frku... ti muski i njihovo logicno razmisljanje 😊
    Citam vas uglavnom navecer, navijam za vase pikove, O, plusice, za pobjede protiv bestija 😀
    I lucky, buduci da mi je O bila tek na 20DC, ff mi je pomjerio datum ocekivane na 01.03. pa mozes kad stignes promijeniti na listi
    Citat cu vas i dalje kad stignem i javljat cu novine kod nas 😘

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Tonia♥️
    22. Veljača 2021. 20:02

Lucky meni je podnošnjiv, neke cure kažu da im ide na povraćanje al meni nije toliko loš. Čaj od vrkute je bio gori :/

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    + 28.10.

• anaid
    22. Veljača 2021. 20:05

Tonia stavila sam vodu, samo brzinski sliknula prije nek mama dode, sad da njoj objasnjavam cemu to sluzi... neda  mi se 😂😂
    A sto se tice okusa, femisan je nasprema aqua femini ko da usporedujes ficeka i mercedesa 😂😂 ali mozda AF ima vise trava oa zato 🤣 premagadim ai ja to 

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Joja 🙏
    22. Veljača 2021. 20:20

annboleyn

Joja💙

Dobro jutro mackice mojeHopezasto piskis sto razlicitih testica? Ja bi na tvom mjestu piskila i 20 puta na dan ako treba al uvijek s istim trakicama….. Ili kad ih bar ne bi slikala tako sarene nego svaku vrstu zasebno….
    Mašo hcg kao da je jos mokar na slici pa se vide neke sjene…. Pisni ti nama vcrs jednu lh a sutra ujutro novi hcg :)
    Lucky super za tempicu…. Meni mengu "odgodi" dugo kupanje…. Bilo u bazenu, moru, kadi…. Ne znam sta bi ti jos moglo pomoci po tom pitanju….
    Tempica ti je skocila 💪 s trakicama sam odusevljena 💪💪 sve to dolazi na svoje… Sljedeci ciklus si 🤰!!!!
    Anchy i tako trebas nove briseve prije prohodnosti…. Bolje da ti ne dodje pa si prije menge pripremis sve sto ti treba… Ako ti je vec jedan ciklus trebao bit duzi i nisi koristila klomifen da mu das sansu, iskoristi ga sad i za hormone…. Trebat ce ti i ta pretraga mozda pa ces morat opet cekat cijeli ciklus bez hormonskih pilula da ti izazovu ovulaciju ili mengu…..
    Annb bas sam te se sinoc sjetila… Kako si? Kako muz? Nadam se da je sve ok 🌹💙
    Maki nema vjestice, ha? 🍾🥂 Imas kakvih simptoma?
    Sayuri sta je s tvojom mengom? Gdje si zeno nestala? Pisi nam…. Pokloncic isto tako….
    Sanjarka hvala ti. Sve nade polažem u ovaj ciklus… Valjda mi se nece obit od glavu 🤪🤣 Malo falis na ovoj temi, al nek si ti otisla na puno ljepšu…. Jedva cekam tvoj pregled 🤗 kako si po pitanju mucnina i drugih simptoma?

Hvala draga Joja sto mislis na mene ❤️ i svim ostalim curama zahvaljujem na podrsci, nisam stigla odgovoriti neki dan.
    Trenutno kod nas nista novo, sad cekamo, mm bi od iduce sedmice trebalo da pocne da obavlja neke od pregleda. Sreca da je on dosta smireniji od mene pa je i na mene prenio malo te smirenosti, kaze da ima dobar predosjecaj, da se nada ce sve biti ok i da nema smisla unaprijed dizati frku… ti muski i njihovo logicno razmisljanje 😊
    Citam vas uglavnom navecer, navijam za vase pikove, O, plusice, za pobjede protiv bestija 😀
    I lucky, buduci da mi je O bila tek na 20DC, ff mi je pomjerio datum ocekivane na 01.03. pa mozes kad stignes promijeniti na listi
    Citat cu vas i dalje kad stignem i javljat cu novine kod nas 😘

Znaci odbrojavas i ti ovaj ciklus :) vidim da ste uspjeli pokrit. Naravno da trebas bit optimisticna. Nista nije nerijesivo. Kad piskis hcg? 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Maša🤰🏼
    22. Veljača 2021. 20:32

Vecer cure, tempica 37.1 , boli me dole lagano i svrbi vise nego kroz dan, iscjedka ima ajme majko promjenila sam gace danas 5 puta 🙈 pune !! Svaki put kad piskim se operem samo vodom i nestignem ni gace obuc vec mi po svuda curi iscjedak 🙈 tjesi me sta je bezbojan i nema mirisa ... nisam pametna dali da nazovem ginekologa ili da sacekam do cetvrtka? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Maša🤰🏼
    22. Veljača 2021. 20:33

E da i ja NIKAD u zivotu nisam osjetila ovu bol u grudima ja sam prije plakala ko kisna godina jer me toliko bole da je to prestrasno 😢😢😢😢

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.