Zoe samo ti oko 7,8tt reci da su ti uzasne mucnine da ne mozes funkcionirati,da vidis kako ces zavrsiti na komplikacijama 😂 to je meni u planu kad dodem do toga,ali opet ja imam iza sebe 3 biokemijske pa mi je doktor rekao da ce to od starta biti puno drugaciji pristup trudnoci i puno cesci pregledi sto zbog toga,sto zbog epi..al nisam jos cula nigdje da zbog velikih mucnina doktor nije otvarao komplikacije pa mislim da ti je to najsigurnija varijanta 🙈
Hope na kraju cu i umirati u mucninama kad to ‘prizivam’ 🤣 ali neka, izdrzat ce se sve za bebicu❤️
_
Malala ja mislim da ti je danas prvi dan ciklusa bez obzira kad si dobila😕
Vecer cure samo da se javim da zadrzavam urin za testic 😂😂 piski mi se za poludit a muz ide na posao za 55 minuta 😂🙈🙈🙈 neznam dal cu izdrzat 😂😂
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Malala odi sutra ujutro kod doktorice, ja sam se na uputnicu testirala u jednom danu. Reci da je hitno. Stignes jer je radni dan.
A sto se tice teme kad reci uzoj siroj obitelji za T.
Prvi put kad sam bila T moji su znali nakon 1.pregleda njegovima smo rekli kad sam bila 2 i po mj T i lijepo ih zamolili da ne govore jos jer kad sljedeci put dodemo u slavoniju dragi ce obznaniti svojim prijateljima tamo a ja cu taman biti puna 3 mj t.
I tako dosli mi dr put dragi sav ponosan sad ce reci frendovima zalit to...a njegova mama moja sveki obznanila svima cijelom selu i gradu i tako unistila mom dragom priliku da on kaze svojim prijateljima...
Ocito je iz price tko ce slhed put kad budem T zadnji saznati hahaha 🤣
Vecer cure samo da se javim da zadrzavam urin za testic 😂😂 piski mi se za poludit a muz ide na posao za 55 minuta 😂🙈🙈🙈 neznam dal cu izdrzat 😂😂
Izdrzi mozes ti to 💪
Koji da pisnem? 🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Jesam, izgleda negativno 😕😕 pocekat cu jos malo da se posusi...
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Nista od mene 😕
https://ibb.co/fSfnQR7
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕