Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Veljača 2021. 07:34

Na=Ja
    Tocno da sam od 10DPO nadalje bi po trakicama pomislila da sam trudna i da se nesto dogada 😂😂😂

23. Veljača 2021. 08:12

Lucky🍀

Hopeforyou

Na=Ja
    Tocno da sam od 10DPO nadalje bi po trakicama pomislila da sam trudna i da se nesto dogada 😂😂😂

A bome ta tvoja tempica dosta nedorecena jos, nista konkretno da nam pokaze 🤷🏻‍♀️

Zajebat ce me ovaj ciklus,sad kad ispadne po ff kad je iznacio O 9DC da je tako bilo plakat cu 😂😂 mada sam usporedivala prosli i ovaj ciklus sa plavim trakicama jer samo su one ostale  i kad sam imala na plavim oznacen pik u aplikaciji,nakon dva dana je bila O i tocno je dosla M prema njima,a ako to primjenjujemo ovaj ciklus,onda je jucer za tu plavu ujutro oznacilo pik i po tome O treba biti danas...ali vidjet cemooo 🤣 to su samo neke teorije usporedujuci iste trakice prosli i ovaj ciklus 😄🤷‍♀️🙈

Anchy_23 🌈 🌸
    23. Veljača 2021. 08:20

Jutro zenske!
    Lucky
    tvoja tempica 
    Hope ja jedva cekam da ne dobijes M i da bude plus pa da saznamo napokon kad je bila O  skicnula sam ti graf i nista nisam zakljucila 🙈
    Sayuri zeno di si sta ima?
    Ostale curke kako ste mi danas?
    Kaća kad ono ides na hsg?
    ---
    E da dalmatinke moje idem vam na produzeni vikend na moreee  Biti cu vam blizu 
    Tamo negdje u blizini Sanjarke nase

23. Veljača 2021. 08:23

Anchy_23 🌈

Jutro zenske!
    Lucky
    tvoja tempica
    Hope ja jedva cekam da ne dobijes M i da bude plus pa da saznamo napokon kad je bila Oskicnula sam ti graf i nista nisam zakljucila 🙈
    Sayuri zeno di si sta ima?
    Ostale curke kako ste mi danas?
    Kaća kad ono ides na hsg?

E da dalmatinke moje idem vam na produzeni vikend na moreeeBiti cu vam blizu
    Tamo negdje u blizini Sanjarke nase

Nasla sam i trakice iz 12mj i imam jednu teoriju koja je mozda cak i logicna,a pricekat cemo kraj ovog ciklusa da vidimo je moguce..slikam i tu stavim svoju teoriju samo da sjednem u ured 😂 meni se vec brat bratu tjedan dana ide na more u moju kucicu,to je nesto nevjerojatno! Bas me ulovilo ☹️

annboleyn
    23. Veljača 2021. 08:26

Iris prije svega, zao mi je zbog svega sto si prosla i nadam se da ce ti se uskoro ostvarit zelja i da ces u najkracem roku drzati u narucju svoju mrvicu 🙏
    Sto se hormona tice, ok su tada bili (prije skoro godinu), fsh ispod 10 je normalan, za tsh sam se konsultovala sa endokrinologom i ginekologom, ne zele da mi ukljuce nikakvu terapiju jer su mi hormoni stitnjace uredni (nema ih na ovom nalazu).
    Povisen fsh uz snizen amh ukazuje na smanjene rezerve jajnika, ali povisen fsh osim sto ukazuje na smanjen broj jajnih stanica takodje ukazuje i na njihovu losu kvalitetu te je uspjesnost ivf-a kod pacijentica sa fsh vecim od 10 za 50% manja nego kod onih sa normalnim vrijednostima, a ako je ta vrijednost veca od 18 (po nekim studijama 15 ili 20) mogucnost uspjesne trudnoce je prakticno jednaka nuli, osim sa doniranom jajnom stanicom.
    I tako, ja se najiskrenije nadam da ce mi, kad ponovim nalaze, biti uredan i da se u ovoj godini, iako sam presla famoznih 35, nije mnogo promijenio hormonalni status 🤞

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Anchy_23 🌈 🌸
    23. Veljača 2021. 08:32

Hope cekam tvoju teoriju nestrpljivo hehe!
    Lucky Sutra ce zabljesnuti dpo na ff vidjeti ces!
    Meni je ovo nenadano ispalo za more..Imam vikendicu pa idemo na radni odmor. Malo urediti biljke vrt, posisati kaj treba i pocistiti jer planiramo za Uskrs tamo pa da nas doceka sve sredeno!

Anchy_23 🌈 🌸
    23. Veljača 2021. 08:46

Lucky🍀

Jedino što se ja nadam je da ću uspjet dogovorit nove briseve prije nego mi stigne M, a to će bit jako na knap, onako u dan, dva…nadam se da će mi sad lutealna trajat 17 dana kao i inače da stignem taman prije M obavit pa odma idući ciklus HSG🤞🤞🤞

🤞🤞 držim fige da ti tako ispadne!
    Ja nemam pojma kad ce moja M nema naznaka da dolazi a sad mi i pase dok vaginalete koristim da ne curim...
    Ali bilo bi idealno da dode da obavim hormone i ponovim bris pa u sljed ciklusu hsg pa da mogu u 4 mj krenuti hvatati O i raditi na bebi!

23. Veljača 2021. 08:47

Evo kronilogije zadnjih mjeseci..i svagdje gdje je bio pik je M dosla kako je trebala doc..e sad,moja teorija je da je iliiii promaknuo pik pa je O bila jucer popodne posto je rano ujutro bio nivo 30,a predvecer oko 12 tako nesto,a evo danas rano ujutro ista pokazuje 10...pa je moguce da je bila ili jucer O ili danas do podne bude,a posto sam jucer osjecala jajnik,leda i bilo je sluzi na izvoz sinoc tokom ljubovanja s muzem,teorija je da je bila tokom noci O..ali cekamo sad temperaturu da vidimo jel moja teorija moguca 🤣

Anchy_23 🌈 🌸
    23. Veljača 2021. 08:54

Hope u 12 i 1 mj si divno pik ulovila a sad za ovaj mj nemam pojma. Sve mi je zbrkano, trakice i temp mi se nekak ne poklapaju. A vidjeti ces, sad je tak kak je ako ste hopsali svaki dr dan mozda se nesto i primilo. Uzasno me zanima kad ce ti doci M tj kad ne dode i bude plus pa da u toj zbrci nademo kad je bila O 

23. Veljača 2021. 08:55

Hope zasto ne ucitavas trakice pod others? Ovako su mi malo prevelike oscijacije, kako ih ocitava 5, 30..  pogotovo jer razlicite koristis😄
    Totalno me zbunilo, i graf i trakice, nisam pametna😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.