Ja u inat mrtvim lh trakicama rijesila muza 4 puta, ujutro,dva put popodne i navecer,iscijedila covijeka,nek se nade spermica unutra nije na odmet😁
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Ne bih da se hvalim ali i dalje su dobre 😂🤷🏻♀️
Nije da se hvalim ali cisto da se pohvalim jel tak?😄😄
Pa znas li ti da se ovo meni desi jednom u pola godine, potrebno je bilo ovjekovjecit to na forumu 😎
Ma melem za oci je to,ja i pik smo ko onaj crtic kojot i ptica trkacica lovim ja njega,postavljam zamke ali dabe utekne mi,fulam svaki put nes🤪
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Nakon današnje sjene na testu, prijavljujeeem grčeve u desnom jajnikuu, opake 😂 sluuz kao kod ovulacije ljepljiva, prozirna… I svako malo piššš pišš na
Jesi pisnula koju lh trakicu cisto da vidis kak se ponasa?
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Nakon današnje sjene na testu, prijavljujeeem grčeve u desnom jajnikuu, opake 😂 sluuz kao kod ovulacije ljepljiva, prozirna… I svako malo piššš pišš na wc 🤷
Joooojjj sluz se i meni pojavila oko 9,10 dpo
..bas kak velia, bas kao ovulacijska.... ma zeno bit ce to +... drzim fige na najjace
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Nakon današnje sjene na testu, prijavljujeeem grčeve u desnom jajnikuu, opake 😂 sluuz kao kod ovulacije ljepljiva, prozirna… I svako malo piššš pišš na wc 🤷
Oprosti, zaboravila sam…. Koji si dpo?
Po aplikaciji premom 9 DPO
Nakon današnje sjene na testu, prijavljujeeem grčeve u desnom jajnikuu, opake 😂 sluuz kao kod ovulacije ljepljiva, prozirna… I svako malo piššš pišš na
Jesi pisnula koju lh trakicu cisto da vidis kak se ponasa?
Jesam na 7 DPO al nemam ih više pa, al možda kupim taman za dva dana kad opet pišnem
Joooojjj sluz se i meni pojavila oko 9,10 dpo
..bas kak velia, bas kao ovulacijska…. ma zeno bit ce to +… drzim fige na najjace
Hvala ☺️🤞🙏
Joja evo nalaza tada
https://ibb.co/HY4SL2v
Ok su, u granicama normalnog, samo se bojim da se nije fsh od tada povecao, jer ipak vrijeme sto prolazi mi ne ide u prilog...
Nisu to godine u kojima je nemoguce ostvariti trudnocu ali nije isto kao u dvadesetim ili ranim tridesetim.
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Joja evo nalaza tada
https://ibb.co/HY4SL2v
Ok su, u granicama normalnog, samo se bojim da se nije fsh od tada povecao, jer ipak vrijeme sto prolazi mi ne ide u prilog…
Nisu to godine u kojima je nemoguce ostvariti trudnocu ali nije isto kao u dvadesetim ili ranim tridesetim.
Hej, oprosti sto ti ovako upadam, ali citam tu i tamo forum i ponekad komentiram. Istih smo godina odprilike i imamo slicne hormone😅, i sama sam trenutno u mpo, nakon lose zavrsene prirodne trudnoce u visokim tjednima, pokusavanja sa trakicama, odlucili smo se za mpo i imam jos jedan spontani iz mpo postupka. Ne bih se slozila da ti fsh ne valja, meni nikad niti jedan doktor nije ukazivao na fsh koji se krece od 7,5 do 9, stovise imas dobar odnos lh i fsh tako da radi toga trenutno ne brini. Paralelno pratim i mpo temu i tamo su cure stvarno jako upucene i svi od njih imamo svasta za nauciti, od dodataka do pretraga.... Kao neka knjiga svih mpo klinika su😅😅 i mislim da se ni one ne bi slozile s time da ti hormoni nisu ok i tamo ih ima sa jako losim nalazima pa su svejedno ostvarile trudnocu. Jedino sto bi mozda ja obratila pozornost je taj tsh koji bi bilo idealno da je između 1 i 2. I naravno, AMH ti fali na tom nalazu koji je također jako bitan. Eto izvini ako sam upala, ali bas nisam ulazila danima na forum i vidim tvoj post zadnji i nalaze slicne svojima😉😉
Update od jutros jer neke navike jako tesko umiru 🤣
Tempic porasla 0,1 aplikacija mi oznacava jucerasnji dan kao dan O pa nek na budem pametna sad 🥱😴😂
Sortiraj odgovore
Najstariji