To kad kazete 200 kn, dali je to uracunat jedan dan pracenja folikula ili vise njih?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joja To ti je samo jedan taj uzv 200 kn..zapravo ta folikulometrija je detaljniji uzv na kojem se pogledaju jajnici malo bolje. Potraga za js S tim da ja sad vec i sama znam kad mi pokaze jajnik dal ima ili nema js. U biti isla sam na to samo kad sam klomifen i letrozol pila. Onda bas moras otici da vidi dal je sve ok.
Krivo sam napisala....Folikulometrija je kod moje privatnice 500kn,al to je cijena za cijeli ciklus 😂 ja mislila da vama bude 200-250 cijeli ciklus pa onako moje izgleda too much,al ajde
500kn cak i nije tolko skupo kad dolazis par dana..
https://ibb.co/HB6vT45
Evo slika mog zivota zadnjih pola godine🤣
Ja pisala sad 😂 bed mi je pred kolegicama slikat,jedino ako izvedem neki manevar 🙈 al samo javljam da sam danas uspjela pisat 🤣🤣
MUKE po veljaci 🙄🤦♀️🤷♀️
To je sad prije 20min pisano na pauzi 🤣🤣
MUKE po veljaci 🙄🤦♀️🤷♀️
E pa ovo na plavima se zove pik sad
Mislim da cu se ja manit trakica i samo po temperaturi tuc...elem ako je ovo pik,a o bude sutra ili prekosutra...jel mi do ponedjeljka stigne porast progesteron i pokazat da je doslo do O? Iliii? Ne znam kako on funkcionira,a u pon trebam to ic izvadit
MUKE po veljaci 🙄🤦♀️🤷♀️
E pa ovo na plavima se zove pik sad
Mislim da cu se ja manit trakica i samo po temperaturi tuc…elem ako je ovo pik,a o bude sutra ili prekosutra…jel mi do ponedjeljka stigne porast progesteron i pokazat da je doslo do O? Iliii? Ne znam kako on funkcionira,a u pon trebam to ic izvadit
Progesteron se oslobadja odma poslije ovulacije.... 7dpo njegove razine su najvece al svakako ce ti se i na druge "dpo" dane vidjet ako je doslo do ovulacije.... U folikularnoj fazi razina progesterona je jaaako niska a ako ostane takva i u luteinskoj fazi, nije doslo do ovulacije....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
dobar daaaan ☕
Vidim da hope još muku muči s trakicama, a meni nje žao ali lakše zbog mene kad vidim da nisam jedina koju su trakice zezale ovaj ciklus 🤦♀️ izdrži hope ❤️😁
znači zoe oplakah nq onu sliku!! 😂😂😂 E to je totalno ja, imala sam scenarij objave za Božić, za mužev rođendan, a već sam planirala i kako ću ja muža razveseliti svojom objavom za 8. Mart 😂 ali...
išla sam danas radit briseve. Izgleda da nisam dobro shvatila sestru kad smo pričali preko telefona o papi, danas mi je dala nalaze pape i nisu dobri. Dobila sam vaginalete za 14 dana i onda kad stignu rezultati briseva ćemo muž i ja dobit terapiju za uklanjanje te bakterije.
Rekao mi je gin da dok se to ne riješi da ne bi trebala planirati trudnoću barem 6mj, a ja 😲😲😲😲. Pita me “pa kad si planirala trudnoću?”, a ja sva bitna “prije 5 mjeseci!!”
Onda mi se valjda smilovao pa je rekao da svakako imamo zaštićene odnose sljedeća 2mj pa ćemo se tada čuti za dalje.
Malo sam bila potištena u početku, a poslije sam shvatila da počinjemo otklanjati problem i da je bolje sada suočiti se s time nego to vući još pffff vremena.
Isprike na dugom postu, ne znam skratit priču 😁 i dalje ću vas pratitii biti uz vas ❤️
Tijekom tih 2mj (nadam se samo 2) ću i dalje koristiti folnu i B komplex. Pratit ću ciklus trakicama i bazalnom, tako da ću se naoružat znanjem i iskustvom do tada i bit spremna za dobitni ciklus 😁
.
Lucky tebi nisu ništa govorili da toliko dugo morate imati zaštićene odnose?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
T.loza kuzimo se totalno🤣 ja sam svaki put sve detaljno osmislila kako cu objavit muzu ali me menga sjebala svaki put hahahah
Nemoj se brinut, bolje je ic duzim putem i rijesiti svaki problem prije nego da dodje do trudnoce pa da se brines.😘
Ja sad prisilno pauziram jer muza nema jos mjesec dana. Prva lutealna faza da ne osluskujem svaki simptom i razbijam si glavu, odmaram misli od toga i treniram jer sam uvijek to odgadjala zbog trudnoce😅
Bas ono sto je Tonia jucer napisala, cijele smo u toj trudnoci i samo tim mislima i stvarno dobro dodje na kraju i malo predahnuti, nemoj se brinut😄
Sortiraj odgovore
Najstariji