Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    23. Veljača 2021. 10:49

Hope ne mogu ja to tako s milijun razlicitih trakica popratit hahaha uz najbolju volju.... najbolje pokrivajte svaki drugi dan a vidjet cemo kasnije po temperaturi.... Mozda da odes kod ginekologa na proviri sta se dogadja ?
    Anchy joooj moreeee.... Ja bi opet bi isla hehe bas nam je bio romantican prosli vikend (i nadam se plodonosan ahahah)... Mozda odemo opet negdje za Uskrs vidis, dobra ideja.... Mozda do tad otvore i granice 🤞
    Annb…. Izvadi ti nove pa cemo vjecat o njima... Ne boj se prije vremena. 🌹

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

23. Veljača 2021. 10:51

anaid

A dali prije plodnih dana isto pokazuju objee crtice ili prve opce nema? Nemam iskustva s plavima
    Neznam iskreno meni na oko sve to nekak isto izgleda 🤔🤔🤔

Pa kuzis,nijansice su u pitanju,a aplikacija je jucerasnju ujutro prepoznala kao pik po vrijednosti 😂 a i danas mi je temp skocila za 0,1..kazem ako danas kad jos testiram bude svijetla,a sutra se temp zadrzi ili poraste to je to onda

23. Veljača 2021. 10:52

Joja💙

Hope ne mogu ja to tako s milijun razlicitih trakica popratit hahaha uz najbolju volju…. najbolje pokrivajte svaki drugi dan a vidjet cemo kasnije po temperaturi…. Mozda da odes kod ginekologa na proviri sta se dogadja ?
    Anchy joooj moreeee…. Ja bi opet bi isla hehe bas nam je bio romantican prosli vikend (i nadam se plodonosan ahahah)… Mozda odemo opet negdje za Uskrs vidis, dobra ideja…. Mozda do tad otvore i granice 🤞
    Annb…. Izvadi ti nove pa cemo vjecat o njima… Ne boj se prije vremena. 🌹

Da si mogu priustiti uzv koji kosta 400kn otisla bi,a socijalni nema sanse da me ugura tako da da...trakice preostaju,a vidjet cemo sto kaze krv iduci tjedan jer u ponedjeljak moram ic vadit progesteron pa cu onda bit pametnija

Joja 🙏
    23. Veljača 2021. 10:57

Kaća brzo ce taj cetvrtak.... Pisi nam dok si u bolnici 🤗 sve nas zanima i tu smo za tebe....
    Lucky cekamo sutrasnju tempicu :* super izgleda za sad
    ________
    Meni je moja tempica bas cudna... Mislila sam da ce vise skocit jutros 🤔 sta vi kazete?... Btw. Uvjerena sam da je ovulacija bila jucer..... Cijeli dan sam osjetila stipkanja, s vremena na vrijeme dosta jaka..... A i pik sam prekjucer uhvatila. 
    Sto se tice tempice za vikend, nemojte ju ni gledat.... Pili smo i nismo bas spavali.... Najradije bi ta dva dana i obrisala sa grafa

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    23. Veljača 2021. 11:08

Lucky🍀

Joja ove tempice za vikend - označi ih u aplikaciji sa discard pa ti ih neće računat, isto tako označi da si pila, imaš tamo pod specifics - drinking…čisto da se prisjetiš

Evo, sad je bolje hehe 🤗🤭😸 hvala :)

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• anaid
    23. Veljača 2021. 11:17

Hopeforyou

Joja💙

Hope ne mogu ja to tako s milijun razlicitih trakica popratit hahaha uz najbolju volju…. najbolje pokrivajte svaki drugi dan a vidjet cemo kasnije po temperaturi…. Mozda da odes kod ginekologa na proviri sta se dogadja ?
    Anchy joooj moreeee…. Ja bi opet bi isla hehe bas nam je bio romantican prosli vikend (i nadam se plodonosan ahahah)… Mozda odemo opet negdje za Uskrs vidis, dobra ideja…. Mozda do tad otvore i granice 🤞

Da si mogu priustiti uzv koji kosta 400kn otisla bi,a socijalni nema sanse da me ugura tako da da…trakice preostaju,a vidjet cemo sto kaze krv iduci tjedan jer u ponedjeljak moram ic vadit progesteron pa cu onda bit pametnija

Cek, folikulumetrija 400 kn?
    Jedna privatnica kojoj hodam mi racunala 200 kn, a adarta poliklinika ima 1 dolazak na folikulumetriju 70 kn. Ogromna razlika tak da u cetvrtak idem k njima.. 

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

23. Veljača 2021. 11:19

Joja koji si dpo? veselim se odbrojavanju s tobom🥰

23. Veljača 2021. 11:25

Lucky🍀

anaid

Hopeforyou

Joja💙

Da si mogu priustiti uzv koji kosta 400kn otisla bi,a socijalni nema sanse da me ugura tako da da…trakice preostaju,a vidjet cemo sto kaze krv iduci tjedan jer u ponedjeljak moram ic vadit progesteron pa cu onda bit pametnija

Cek, folikulumetrija 400 kn?
    Jedna privatnica kojoj hodam mi racunala 200 kn, a adarta poliklinika ima 1 dolazak na folikulumetriju 70 kn. Ogromna razlika tak da u cetvrtak idem k njima..

Bome je puno 400kn, kod mojeg je 250kn…šta taj tvoj za 400kn ima zlatni uzv sa svarovski kristalima koji ti pritom ubace odmah spremne folikule za oplodnju?

Mah,nis me ne pitaj,a plus nemam povjerenja u auto pa ono,jedva cekam skupit sve nalaze i otic na kontrolu da mi kaze,planira muz uzet novi auto,a s ovim sada se nekako krpamo 🙄 ali eto...meni se jutarnja od jucer isto cini malo tamnija,moguce da je onda pikcina bila usred noci pa sam uspjela jos nabasat dok je bio u padu,al vidjet cu kad napravim jos jedne danas pa cemo bit pametnije 😂 ionako smo imale odnose kako nam se dalo i koliko smo bili zeljni jedno drugog,ovo je bilo totalno sporedno 😄

Joja 🙏
    23. Veljača 2021. 11:56

Lucky ahahhahajaj Swarovski uzv ahahha.... 
    Zoe pa tek sam 1dpo hahaha i piskim hcg tek 10dpo hehehhe u medjuvremenu pratim akcije kolica i krevetica za bebe ahhahahah TRŠ ( to je ono optimisticno razdoblje ciklusa)

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Anchy_23 🌈 🌸
    23. Veljača 2021. 12:44

Bas skupa folikulometrija. Moja privatnica 200 kn uzme. 
    Ovo za 400 kn mora biti nesto spesl vjv ostanes odmah i trudan poslije toga

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.