Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    23. Veljača 2021. 16:27

ma razumijem, iskreno baš i nisam nešto zabrinuta jer idemo u rješavanje problema. Kako sam rekla, nastavit ću pratit trakice i bazalnu čisto da upoznam svoj ciklus na opušten način i s REALNIM (ne)simptomima, a ne umišljenim. Baš se osjećam da će mi godit malo se opustiti i posvetit se sebi, čini mi se kao da nisam dugo :)
    A ja se baš veselila odbrojavanju s vama 😔😔 al ću pišnut jednu sutra čisto da ne ispadnem iz forme :P
    Pratit ću vas svakako i navijat za vas, a kad sve ovo prođe dolazim s novom turom kolača i lh trakicama 😁😁😁😁

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

23. Veljača 2021. 16:31

T.loza meni je zao sto nisam pratila bar malo, jer sad se trebam narucit na pretragu za spolne, a nikako ne znam kad cu dobit🙈 
    Ja odbrojavam od 4. mjeseca pa na dalje, odbrojavat cemo mi skupa, nikad nije kasno😘

Joja 🙏
    23. Veljača 2021. 16:37

Zoe i tloza….  ja bas danas razmisljala o tome hehhee... Ovaj mjesec cu testice radit s muzem.... On mi svaki mjesec govori kak zeli samnom cekat onih 5 min da se susne test.... Ja nisam inace za tu opciju jer on testice uopce ne okrece i ne trazi sjene 😸 ako kojim slucajem bude  ➕ hehehe🤞 za Uskrs planiram reci roditeljima.... 
    Tloza proci ce i ta dva mjeseca, samo strpljivo.... Sve ce doci na svoje za svaku od nas 🌹 nadam se da ces ostat pisat s nama

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

23. Veljača 2021. 16:37

Jao kad smo kod objavljivanja novosti..ja ne znam imam par ideja ali to kad bude,bude..a vec sam si za otkrivanje spola gledala te neke stvari,to bi napravila mini festicu,da se ima pravi razlog,makar za majmunovo ponekad ne treba al eto,sanjam si nekako o tome da cu imat malu mini zabavu za otkrivanje spola 🙈 a za obavijest muzu imam par opcija,ali to kad dode do toga cu se posavjetovati sa vama 😁🙈

23. Veljača 2021. 16:54

Joja ja sam jednom tako s muzem radila testic, i ja trazim sjenu, i kao ucini mi se da vidim nesto, on mi kaze da sam luda i da se nista ne vidi🤣 reko ne radim vise s tobom. Mrs tamo😂
    A sto se tice objave drugima, ja bi pricekala prva tri mjeseca. Ne bi htjela nikome govoriti, jer ja sam bas pesimist, uvijek se bojim da nesto je podje po zlu, pa mi se neda opet objavljivati lose vijesti, iako to naravno nista ne znaci, jer se sranje moze desit i puno kasnije. Al zasad si nekako mislim da bi muz i ja to cuvali za sebe i uzivali u nasoj tajni malo duze🙊

Joja 🙏
    23. Veljača 2021. 17:20

Zoe obzirom da mi je doktor vec najavio da moram cuvat trudnocu od pocetka, moram reci svojima... Zadnji put mi je svekar priustio poprilican stres pa mi je strasno pozlilo....  (dok sam bila u 7 tt) .. Drugi dan sam prokrvarila... Za sljedecu trudnocu vec znam da cu reci roditeljima cim cujem srceko.... To je oko 7 tjedna i to mi je skroz ok... inace sam dosta aktivna a kad budem trudna ne zelim nista radit okolo.... Npr oko cvijeca i tako to.... Na proljece nam dolaze majstori, uredjujemo dvoriste... puno toga nam rade roditelji i ne zelim se forsirat.... 
    A i osim toga, ako nesto lose krene, svakako ce svi saznat :/ to sam takodjer naucila na losem primjeru hehehe
    Lucky super ideja sa snimanjem hehehhe 😀😃😄 kako smo lude mi zenske heheh kad vidim MM on tako mrtav hladan lol bude bude ne bude ne bude.... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

23. Veljača 2021. 17:30

Joja💙

Zoe obzirom da mi je doktor vec najavio da moram cuvat trudnocu od pocetka, moram reci svojima… Zadnji put mi je svekar priustio poprilican stres pa mi je strasno pozlilo…. (dok sam bila u 7 tt) .. Drugi dan sam prokrvarila… Za sljedecu trudnocu vec znam da cu reci roditeljima cim cujem srceko…. To je oko 7 tjedna i to mi je skroz ok… inace sam dosta aktivna a kad budem trudna ne zelim nista radit okolo…. Npr oko cvijeca i tako to…. Na proljece nam dolaze majstori, uredjujemo dvoriste… puno toga nam rade roditelji i ne zelim se forsirat….
    A i osim toga, ako nesto lose krene, svakako ce svi saznat :/ to sam takodjer naucila na losem primjeru hehehe
    Lucky super ideja sa snimanjem hehehhe 😀😃😄 kako smo lude mi zenske heheh kad vidim MM on tako mrtav hladan lol bude bude ne bude ne bude….

Njima je svejedno jer oni misle aaaa mojim spermicima nista ne moze,mogu ja do pedesete radit djecu,a kada im kazes da doktor preporucuje spermiogram onda odjednom bude sto upitnika nad glavom pa kako ja,nemoguce,udara im na ego,a nazalost oni nisu svjesni toga da je to danas u sve vecem postotku i da se do trudnoce ne dolazi ko prije 30,40 godina onako prvi,drugi ciklus i bam trudnoca. Puno smo izlozeniji stresu nego sto je to prije bilo,a to sve uzme svoj danak,al sj se ti usudi rec da mozda ne bude bilo iz prve kako oni to zamisljaju 😂

23. Veljača 2021. 17:32

Joja da, nazalost nikad se ne moze znati. Jedno su planovi i želje, a drugo je realnost.😏
    Ja bi jedino htjela sto prije maknut se s posla, jer mi ogroman stres stvara, fuj, uzasno, ali sumnjam da ce mi doktorica dati😔 jer nije fizicki posao.
    ako mi da da cuvam trudnocu bi onda morala reci ranije, vidjet cemo sve kad ostanem trudna🙈
    _
    Lucky stvarno mi brzo prolazi vrijeme☺️ Bas sam se sebi posvetila. Treniram, malo cu u solarij otici (inace volim otic prije ljeta koji put) i jos koji tretmancic koji volim🤭 guštam i radim na sebi, muž kad se vrati neće se skidat s mene🤣 ide beba odmah u 4-om😂😂

23. Veljača 2021. 17:41

Lucky ja sam odlucila da mi idemo skupa u zimske bebe,  i to bozicne 💪🏻🥳

Anchy_23 🌈 🌸
    23. Veljača 2021. 17:43

T.loza dobro razmisljas. I ja sam na antibioticima rjesavamo bestije i onda cemo dalje u nove pobjede. 
    Zoe tako treba misliti malo vise na sebe. I ja sam odlucila malo vise vremena posvetiti se sebi. Sutra bas idem na masazu, takoder vise se krecem i pokusavam se dovesti sto vise mogu fizicki u red.
    Nema nista na silu. Posloziti ce se onako kako mora i to je to. A do tad smo mi tip top i relaksirane. 
    😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.