Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    22. Veljača 2021. 19:14

anaid

Joja💙

Anaid koliko ti je trebalo da se rijesis bestije? I ja cu sljedeci ciklus pocet s tim kapima…. Steta sto si ih razbila ufff nisu bas jeftine 😞
    Tonkica ma znam da je takav orgazam pozeljan hehhe mislila sam za one seksice izmedju ovulacije i implantacije. Al necu se opterecivat. Ako nam dodje hocemo, ako ne dodje necemo….

Pili smo 10 dana doksicoklin, 4 tjedna pauze prije nego sam ponovila bris… a nadena mi u 11 mj ali sam skuzila da mi uopce nije dal dobru terapiju zato nije otisla… tak da sad s adekvatnom terapijom jedna tura … pao mi kamen sa srca 🤩🤩 da bome nije, pila sam 6 dana…. imam doma jos 1 bocicu femisana neotvorenu pa neznam dal da pijem to ili nikaj…

Naaravno da ces pit hehehe... 🤘🤘🤘🤘

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Tonia♥️
    22. Veljača 2021. 19:19

Lucky🍀

Tonia ti ces biti nasa navijacica, glas razuma, ohrabrenja… To nam treba 😘
    Anaid bravoo za nalaz 💪🏼💪🏼💪🏼 buuuu za smotanost 😂

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Tonia♥️
    22. Veljača 2021. 19:20

anaid

Joja💙

Anaid koliko ti je trebalo da se rijesis bestije? I ja cu sljedeci ciklus pocet s tim kapima…. Steta sto si ih razbila ufff nisu bas jeftine 😞
    Tonkica ma znam da je takav orgazam pozeljan hehhe mislila sam za one seksice izmedju ovulacije i implantacije. Al necu se opterecivat. Ako nam dodje hocemo, ako ne dodje necemo….

Pili smo 10 dana doksicoklin, 4 tjedna pauze prije nego sam ponovila bris… a nadena mi u 11 mj ali sam skuzila da mi uopce nije dal dobru terapiju zato nije otisla… tak da sad s adekvatnom terapijom jedna tura … pao mi kamen sa srca 🤩🤩 da bome nije, pila sam 6 dana…. imam doma jos 1 bocicu femisana neotvorenu pa neznam dal da pijem to ili nikaj…

Anaid i ja ju sad pijem. Da je fina - NIJE, al pomaže kod sluzi, onak imaš je podosta :D

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• anaid
    22. Veljača 2021. 19:23

Hope to zato kaj tolko mislimo o tome, onda bas nece i psihicki se opterecujemo... bas sam skuzila po sebi to... al ajde si pomori jebemu 
    Joja e sad pazo ovo, pila femisan 3 mj tocno pred godinu dana, pocela pit-ovulacija 13 dan, mjesec dana posle ona dose 16 dan, onda mkesec poslije 18 dan i onda sam nakon 3 mj prwstala pit i hop, evo +... dakle skizila sam da mi je produzio folikularnu fazu jer max mi ovulacoja bila na 15 dan a ovo mi otegnulo do 18 pa sam se prepala da si ne poremenim ciklus... a onda sam pila jer nisam imala sluz..

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• anaid
    22. Veljača 2021. 19:26

Tonia

anaid

Joja💙

Anaid i ja ju sad pijem. Da je fina - NIJE, al pomaže kod sluzi, onak imaš je podosta :D

Koje pijes, femisan ili aqua feminu ?
    Ma ja opce nezbam zakaj pijem, nisam imala problema sa sluzi, od kiretaze na dalje bome na izvoz.. ali ja zabrijala da ce pomoc kod zaceca i zato pijem, svw kaj vi tu sprobavate, sve ja moram 😂😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Antonela122🐘🌠
    22. Veljača 2021. 19:28

Lucky🍀

Tonka122

Anchy_23 🌈

Tonka sprovod je i kod mene evo vec cijeli ciklus (danas 34 dc)Ali bude rokam ja ove aqua femina i vrkutu sad kad se bestija rjesim ma biti ce to dobro sve!

Mozemo onda zajedno odrzat misu za pale trakice😆

ja ću vam održat govor

Moze ti si pocasni gost😁👸

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

Antonela122🐘🌠
    22. Veljača 2021. 19:30

SweetDream

Napravila sam još jedan iz znatiželje, đaba sad kad sam vidila sjenicu gotovo 🙈🙈
    Evo ovdje se bolje vidi:https://ibb.co/ygMzGdS

Ne bi rekla da je sjenica to je druga crtica glavom i bradom,samo neka tamni😊

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

22. Veljača 2021. 19:32

Lucky🍀

Hope brate ovo je ludilo 🙈 a i to sto nisi pisala 11 sati mi je jos luđe 😂

Sta da kazem? Vise ne radim trakice pa kud puklo i kad dode,dode..idem za tjedan dana vadit progesteron pa cu znat jel bila O ili ne ionako 😂

Antonela122🐘🌠
    22. Veljača 2021. 19:33

Lucky🍀

Ne bih da se hvalim ali i dalje su dobre 😂🤷🏻‍♀️

Nije da se hvalim ali cisto da se pohvalim jel tak?😄😄

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Antonela122🐘🌠
    22. Veljača 2021. 19:36

Lucky🍀

Ah divote

Kineze necu ni slikat koliko ih imam 🙈
    Jedva cekam da krenem umakat 😂😂

Znaci osijecam se ne adekvatno,ko kad dodes s jugicem u mercedes autosalon,ja samo kineze imam jos doma i to sam vec slaba i s njima

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.