Dobro jel moguce da sam FULALA pik danas samo jer nisam mogla na wc ic pisat?
Dodem doma i psihicki ko da me samo krenulo tjerat i pazi ovo
Mozda sam slijepa al cini mi se da su gornje trakice od obje vrste tamnije 🤨🤣
Curke helou helou :) vidim imamo plusice 🔝🔝
Imamo i sjenice 🤞🤞
Pohvatala sam vas kaj ste pisale…
Orgazam tokom odnosa grci maternicu i time povlaci spermice prema unutra, to kao znam da je plus.. za poslije neznam valda nebre stetit ali ja nisam imala odnose,valda zbog straha…
Nego meni dan bilo super, javila mi doktorica da NEMAMMMMMMMM VISEEEE UREAPLAZMU 😎😎😎😎 nazal negativan 😁😁😁😁💪💪💪💪
I onda sva sretna idem doma s posla i padne mi vrecica u kojoj sam imala aqua femina kapi i razbila se na sto komada 😭😭😭😭
To samo znaci da ti ne trebaju i da si plodna i bez njih,Bog salje neki znak 😉😄
Lucky ooooo ni slucajno hehehe… Moram popratiti ove tvoje testice hehhe. A i ne mogu zamislit da ne pisem na ovoj temi… Jedino da se sve zajedno preselimo na neke ljepse teme heheh….
___
Evo moj muz dosao iz grada i kupio mi naaajveci ananas na svijetu hehhee.. bas me iznenadio… Jucer sam kukala kak sam zaboravila kupit…. Drugi muzevi zenama kupuju 🌹 za iznenadjenje, meni moj 🍍
Joja meni je moj donio jednom vrećicu češnjaka domaćeg s posla, ja sva happy iako ga baš i ne koristim hahahaha
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Evo tonkica to je tajna tvog zaceca, dobro si usisala vojnike u bazu 😁😁
Ma moram napustiri grupu zenski recenziraj na fejsu... neki dan neko stavil parfumirano ulje da je u bipi 1+1 gratis i ja danas ko ludak jurim u bipu i kak dam kopala po torbici da pokazem frendici tak sam ispustila vrecicu s ruke i bum, opal mi mrak na oci dok sam vidla sve razbijeno ..ljuta sama na sebe al dobro ak je sudeno ovak mjesec bude i bez toga,kaj bum sad... sad se idem fokisirat da obavezno odorgazmujem pod akcijom 🤣🤣🤣
Joja ma fuckas cvijece, sad se traze ananasi, cikle, tablete..nismo mi za cvjece sad ahhagag 😉
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
hahahaha dobra si :))) riješena sa idućih 6mj iako znamo da ti neće trebati
Samu sam sebe iznenadila koliko malo trakica sam za ovaj ciklus potrosila, nisam ipak sumanuto umakala 😂 uspjela sam se kontrolirati, svega 15 komada pisnula a pik ulovila na 23dc 💪🏼 ponosna sam na sebe 😁
I di je ta Hope sa svojim trakicama?!?
Obavila gradansku duznost! Kako sam uspjela 11 sati izdrzat da mi se nijednom nije pripisalo nego bas kad sam dosla doma,nikad necu skuzit 🤷♀️🤦♀️
Anaid koliko ti je trebalo da se rijesis bestije? I ja cu sljedeci ciklus pocet s tim kapima.... Steta sto si ih razbila ufff nisu bas jeftine 😞
Tonkica ma znam da je takav orgazam pozeljan hehhe mislila sam za one seksice izmedju ovulacije i implantacije. Al necu se opterecivat. Ako nam dodje hocemo, ako ne dodje necemo....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Hope jebemu tocno to sam si i ja mislila, ma mogu ja i bez kapi 💪💪 prethodna 6 cijlusa sam na 10dpo vec ima obilnu egg sluz a sad jucer i danas samo vodeno... i sad krivim kapi da sam si poremetila ... jesam blesava... mozda bolje da si se razbile pojest cu se ako nebude sluzi 😭😭😭
Ove plave mi djeluju tamno a rozbe opet presvjetle za pik... 🤔🤔🤔 ajjde se natjeraj piskit prije spavanja...
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Mi smo ipak odlučili pričekati još nekih dva mjeseca, iako smo mislili od ovog krenuti. U međuvremenu ću si provjeriti hormone jer sam ih zadnji put provjeravala prije tri godine a od tad se svašta izdešavalo. Ciklusi su još u komi…Koliko god čudno zvučalo, malo sam se odlučila posvetiti sebi, teretani, zdravijoj pehrani i sebe dovesti u red prije nego što dođe do trudnoće. Da me se krivo ne shvati, trudnoća je nešto što najviše želim na svijetu, ali zadnjih, pa već skoro 5 godina, sam samo na T orijentirana, a nekako sam sebe zapostavila…Nakupile su se i kile koje bit htjela riješiti i nekako baš biti sebi prioritet.
Ostala bi i dalje sa vama i pratila vas i ispratila kad odete u Jesenske/zimske bebače, tak da se nadam da nebum smetala iako neću imati fotkice testića raznoraznih
Ako vam treba predah, samo naprijed..... Nadam se da ces uskoro opet pocet piskat s nama 💙
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Anaid koliko ti je trebalo da se rijesis bestije? I ja cu sljedeci ciklus pocet s tim kapima…. Steta sto si ih razbila ufff nisu bas jeftine 😞
Tonkica ma znam da je takav orgazam pozeljan hehhe mislila sam za one seksice izmedju ovulacije i implantacije. Al necu se opterecivat. Ako nam dodje hocemo, ako ne dodje necemo….
Pili smo 10 dana doksicoklin, 4 tjedna pauze prije nego sam ponovila bris... a nadena mi u 11 mj ali sam skuzila da mi uopce nije dal dobru terapiju zato nije otisla... tak da sad s adekvatnom terapijom jedna tura ... pao mi kamen sa srca 🤩🤩 da bome nije, pila sam 6 dana.... imam doma jos 1 bocicu femisana neotvorenu pa neznam dal da pijem to ili nikaj...
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Hopejebemu tocno to sam si i ja mislila, ma mogu ja i bez kapi 💪💪 prethodna 6 cijlusa sam na 10dpo vec ima obilnu egg sluz a sad jucer i danas samo vodeno… i sad krivim kapi da sam si poremetila … jesam blesava… mozda bolje da si se razbile pojest cu se ako nebude sluzi 😭😭😭
Ove plave mi djeluju tamno a rozbe opet presvjetle za pik… 🤔🤔🤔 ajjde se natjeraj piskit prije spavanja…
Ma od plavih i rozih su gornje od svake vrste ujutro kad sam ustala u 7,a donje od svake vrste maloprije..plave su uvijek tamnije,ali mi se cini od svake vrste da je tamnija gornja,odnosno od jutros 😂😂😂 ne znam jel cu vise moc pisat,i ne znam zasto me zajebava ta ovulacija ovaj mjesec 😶🤦♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji