Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    16. Veljača 2021. 17:34

Ja vam javim iza 19h stanje, jedva cekam a do tad ubijam vrijeme papajuci krafnice

Joja vidis kako pokusavam smrsaviti sa 🍩😂

Tonkica111
    16. Veljača 2021. 17:49

Prijavljujem temperaturu od 37...al nadam se da nije covid, a i neka prehlada mi je pa ne znam🤷‍♀️🤣..ovo je napredak jer inače bude niža... E da i 24. Dc mi je s tim da je ciklus od negdje 33 dana ovaj put,ovulacija 19.ti dan, a odnos 17. ti  i 21. nažalost 🤦🏻‍♀️... Ko zna možda se čudo desi. 

16. Veljača 2021. 17:50

Anchy evo svaka cast sto si ostala kolko tolko skulirana,ja bi ga vjerojatno uhvatila za gusu na tvom mjestu ili mu naudila na vec neki drugi nacin. Sto ne volim te zivine,ne mogu rec ljude jer nisi covjek kad znas da netko pati i onda namjerno ides izazivat,provocirat i ispitivat u tom smjeru evo nije mi jasno 🙄
    Lunar,sto se tvoje trakice tice,odnosno tih rozih,bas sam pricala jucer il ne znam kad,ja sam uspjela propustit pik iako sam svaki dan testirala,pa cak i 2 puta u danu,al mi je pik uspio pobjec iako je ovulacija bila,a jucerasnja trakica mi je jako sumnjiva jer od 16h popodne do danas popodne je stigao tokom noci biti pik pa se smanjiti nivo LH,pogotovo ako ti znaju naglo tamniti trakice,sto se moze dogoditi u ciklusu bez problema,pa moooozda ne bi bilo lose da imas danas hopsanje za svaki slucaj ako trakice nastave svjetlit,a O bude sutra u neko doba dana ☺️🙈
    Ostale curke,ja planiram pisat veceras al moram otic kupit aparaturu,bilo posudicu za urin u ljekarnu il one male plasticne case,koje nisam nigdje uspjela nac u trgovini kod mene pa moram pronjuskat malo 🙈

16. Veljača 2021. 17:52

Tonkica111

Prijavljujem temperaturu od 37…al nadam se da nije covid, a i neka prehlada mi je pa ne znam🤷‍♀️🤣..ovo je napredak jer inače bude niža… E da i 24. Dc mi je s tim da je ciklus od negdje 33 dana ovaj put,ovulacija 19.ti dan, a odnos 17. ti i 21. nažalost 🤦🏻‍♀️… Ko zna možda se čudo desi.

A gledaj,odnos 17DC,O 19DC,sanse su jaaaako velike 🤞🏻 A posto si 5DPO i neka temperaturica,khm khm...navijamo 🥳🥳🥳🥳🥳🙈

Tonkica111
    16. Veljača 2021. 18:02

Hopeforyou

Tonkica111

Prijavljujem temperaturu od 37…al nadam se da nije covid, a i neka prehlada mi je pa ne znam🤷‍♀️🤣..ovo je napredak jer inače bude niža… E da i 24. Dc mi je s tim da je ciklus od negdje 33 dana ovaj put,ovulacija 19.ti dan, a odnos 17. ti i 21. nažalost 🤦🏻‍♀️… Ko zna možda se čudo desi.

A gledaj,odnos 17DC,O 19DC,sanse su jaaaako velike 🤞🏻 A posto si 5DPO i neka temperaturica,khm khm…navijamo 🥳🥳🥳🥳🥳🙈

A ee ja skroz nisam ni išla za tim da je 5 dpo... Sad i da zatrudnim znam da bi bila curica jer muški vojnici ne traju baš 2 dana 🤣🤣 di sam ja već odlepršala u glavi hahah... Za 3 dana bi mogla onako jedan test iskoristit...vidit ću 

16. Veljača 2021. 18:03

Tonkica dovoljno je to, drzimo fige da se primi😊
    _
    Hope ja sam si kupila plasticne male casice za rakiju, te su mi taman😂😂😂😂

Joja 🙏
    16. Veljača 2021. 18:04

Hopeforyou

Anchyevo svaka cast sto si ostala kolko tolko skulirana,ja bi ga vjerojatno uhvatila za gusu na tvom mjestu ili mu naudila na vec neki drugi nacin. Sto ne volim te zivine,ne mogu rec ljude jer nisi covjek kad znas da netko pati i onda namjerno ides izazivat,provocirat i ispitivat u tom smjeru evo nije mi jasno 🙄
    Lunar,sto se tvoje trakice tice,odnosno tih rozih,bas sam pricala jucer il ne znam kad,ja sam uspjela propustit pik iako sam svaki dan testirala,pa cak i 2 puta u danu,al mi je pik uspio pobjec iako je ovulacija bila,a jucerasnja trakica mi je jako sumnjiva jer od 16h popodne do danas popodne je stigao tokom noci biti pik pa se smanjiti nivo LH,pogotovo ako ti znaju naglo tamniti trakice,sto se moze dogoditi u ciklusu bez problema,pa moooozda ne bi bilo lose da imas danas hopsanje za svaki slucaj ako trakice nastave svjetlit,a O bude sutra u neko doba dana ☺️🙈
    Ostale curke,ja planiram pisat veceras al moram otic kupit aparaturu,bilo posudicu za urin u ljekarnu il one male plasticne case,koje nisam nigdje uspjela nac u trgovini kod mene pa moram pronjuskat malo 🙈

Ja trenutno koristim casu od jogurta ahahaha.... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    16. Veljača 2021. 18:05

Tonkica111

Hopeforyou

Tonkica111

A gledaj,odnos 17DC,O 19DC,sanse su jaaaako velike 🤞🏻 A posto si 5DPO i neka temperaturica,khm khm…navijamo 🥳🥳🥳🥳🥳🙈

A ee ja skroz nisam ni išla za tim da je 5 dpo… Sad i da zatrudnim znam da bi bila curica jer muški vojnici ne traju baš 2 dana 🤣🤣 di sam ja već odlepršala u glavi hahah… Za 3 dana bi mogla onako jedan test iskoristit…vidit ću

Jedva cekam da pocnes piskat :) bas nam treba neki plusic na temi da nas malo digne :)

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Tonkica111
    16. Veljača 2021. 18:11

Joja💙

Tonkica111

Hopeforyou

Tonkica111

A ee ja skroz nisam ni išla za tim da je 5 dpo… Sad i da zatrudnim znam da bi bila curica jer muški vojnici ne traju baš 2 dana 🤣🤣 di sam ja već odlepršala u glavi hahah… Za 3 dana bi mogla onako jedan test iskoristit…vidit ću

Jedva cekam da pocnes piskat :) bas nam treba neki plusic na temi da nas malo digne :)

Šta je najjače ovaj vikend idem sa ekipom i djecom u Liku u neku kuću... Morat ću tamo ponit testove 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Joja 🙏
    16. Veljača 2021. 18:24

Tonkica111

Joja💙

Tonkica111

Hopeforyou

Tonkica111

Šta je najjače ovaj vikend idem sa ekipom i djecom u Liku u neku kuću… Morat ću tamo ponit testove 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Joooj i vi idete na izlet.. odlicno hehehej... Ja isto nosim za vikend cijelu aparaturu sa sobom al idem samo s dragim pa nece bit frka heheh... Zabavite se 🤗

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.