Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    16. Veljača 2021. 14:52

Ufff kako mi je sad tlak digao jedan prdonja stari... 
    Od mog starog frend dosao sad u moju firmu poslovno nesto. I trabunja gluposti i dode do mene i kaze (a nisam sama u uredu) i sta ima kod tebe poslovno/privatno, a ja onako fino pa nista evo radi se...(trabunjam i ja mislim si ajde produzi dosadan si).
    Kaze ahaaa a znam da je malo privatno pitanje a sta sa bebom? A ja stala u soku i gledam ga kazem sta sa bebom? Kaze on pa jel ima sta novo oce li to? Ja slusam i ne vjerujem...i onda sam popizdila pa sam mu fino rekla: Ako vas toliko zanima stanje u mojoj maternici eno u dr prostoriji je ultrazvuk pa ako zelite mozemo provjeriti.
    Pozelenio je od neugode i ispricao se kao nije nista lose mislio...i eto sta da covjek kaze...osim boze baci ciglu i budi precizan...

Joja 🙏
    16. Veljača 2021. 15:02

Hope eto super da je sve uredu :) 
    _____
    Mene sad muce ti brisevi. Ne znam uopce jesam to obavila ili nisam.... Neugodno mi nazvat soc gin i pitat. Ne znam sta da radim.... Svaki tjedan ga zbog neceg zovem... Imam osjecaj da mu vec idem na zivce... kak smo jadne mi zene :( 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Veljača 2021. 15:13

Lucky🍀

Anchy mah svakakih debila ima, da tako moram reć, samo im treba skrsat odmah i ćao đaci

Bas...a naravno da zna sto mi se dogodilo i onda tako ide pitati pred mojim kolegama, a njima je bilo neugodno samo su u pod gledali...strasno...Ima budala stvarno ali ovo nisam ocekivala ovako..

Antonela122🐘🌠
    16. Veljača 2021. 15:14

Anchy_23 🌈

Ufff kako mi je sad tlak digao jedan prdonja stari…
    Od mog starog frend dosao sad u moju firmu poslovno nesto. I trabunja gluposti i dode do mene i kaze (a nisam sama u uredu) i sta ima kod tebe poslovno/privatno, a ja onako fino pa nista evo radi se…(trabunjam i ja mislim si ajde produzi dosadan si).
    Kaze ahaaa a znam da je malo privatno pitanje a sta sa bebom? A ja stala u soku i gledam ga kazem sta sa bebom? Kaze on pa jel ima sta novo oce li to? Ja slusam i ne vjerujem…i onda sam popizdila pa sam mu fino rekla: Ako vas toliko zanima stanje u mojoj maternici eno u dr prostoriji je ultrazvuk pa ako zelite mozemo provjeriti.
    Pozelenio je od neugode i ispricao se kao nije nista lose mislio…i eto sta da covjek kaze…osim boze baci ciglu i budi precizan…

Ljudi zabadaju nos u tudi zivot bez dopustenja jer im je njihov, zivot usran i nemogu se nosit s time,pa traze distrakciju,a ako nanjuse da neko ima problem brze bolje idu kopat po tome misleci da ce se osijecat bolje,a ubiti dalje su iskompleksirane osobe kojima nema pomoci dok se ne pozabave sa svojim zivotima,dobro si mu rekla! Ti ces vec jednom dobiti bebu,a on ce i dalje ostat prdonja tak da ko ga jebe💪😉

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

LHBaby1
    16. Veljača 2021. 15:40

Joja ma kakvi neugodno. Pa to je njegov posao a ti se brines za sebe i svoje zdravlje, tako da imas potpuno pravo zvati i interesirati se. ☺️

Anchy_23 cudo jedno 🤦🏽‍♀️ Ljudi nemaju pametnijeg posla..

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

16. Veljača 2021. 16:23

Joja  takva sam ti i ja. Bas mi je bed zadnji zvati, a zadnji put kad sam dosla na redovan pregled, prvi pregled preko HZZO u zivotu i zenska me pita zasto sam dosla? Ja reko pa na pregled, a ona na to, pa okej al zasto🤦🏼‍♀️
    Kao u smislu sta imam dolazit ako me nista ne boli. Ja bi u zemlju propala, ko da sam je dosla ometat doma za ruckom. J onda radje platim nego da to prolazim, a luda sam. Ne bi trebala

_
    Anchy ljudi si stvarno svasta dopustaju. Dno dna😡 neka si odbrusila💪🏻

maki994
    16. Veljača 2021. 17:08

Piskim ja jednu lh sad kad stignem s posla kuci 😂 nek ide zivot 😂

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Lunar
    16. Veljača 2021. 17:13

Evo moje 🤣🤣 nemate sto vidjeti... nis od O ovaj mjesec

https://ibb.co/ZK239Jx

05/2022 💙 T

Joja 🙏
    16. Veljača 2021. 17:29

Lunar o pa ko da pocinju tamnit... 
    Anchy super si mu odbrusila.... Ljudi si bas svasta dopustaju grrr
    Zoe meni je to smrt... Sad kad sam ga "zicala" za hormone tri dana sam pripremala govor hahaha.... Isla bi sve privatno al kad mi dalekooo a nisam vozac bas neki.... Pa onda muza docekat to je tek problem hehehe dopodne radi u uredu, popodne ima treninge 🤔 katastrofikus.... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

16. Veljača 2021. 17:33

Maki🤞🏻🤞🏻
    _
     Lunar bas se vidi da tamne😊 drzim fige za O😘
    _
    Lucky ti mene cekas🤭 pa nastavljako nas dvije za mjesec dana💪🏻💪🏻 Mi cemo napravit uskrsnje bebice hahah🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.