Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Antonela122🐘🌠
    16. Veljača 2021. 14:26

Nesto ste slabe s pisanjem,pa evo ja piskila 6dc da popravim statistiku
    https://ibb.co/FYQRzVh

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

LHBaby1
    16. Veljača 2021. 14:28

Joja eto, kazu da stcarno HSG daje dobre rezultate.. sad kad su nas prostopali ima da se odmah dvojceki stvore 🤣 

Btw mojih par frendica radi na djeci i svi imaju iste ili slicne probleme.. nikako da zatrudne a manje-vise je sve ok. Ne znam da li je od stresa, prehrane, nacina zivota koji danas svi mladi vode.. ili jednostavno tajminga, pa je samo pitanje vremena kad ce se zvijezde poklopiti 🤩

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

Antonela122🐘🌠
    16. Veljača 2021. 14:31

Hopeforyou

Zvala sam sesteu ginekologa,za ovaj faking OGTT,kaze prvo vadenje krvi prije glukoze vam je 5,8 a drugo nakon glukoze i 2 sata kasnije je pala na 5,1..kaze nazovite doktora kroz 10min da vam on pojasni,evo zovem,covjek ko da je propao,ne javlja se ne javlja pa sad mene zanima ovako laicki receno watafak? Jel neko razme o cem se tu dela? 🤣

Ovaj prvi nataste ti je malo povisen,tebao bi biti najvise 5,tebi je 5.8,a drugi ako je ispod 10 je oke,a treci mislim da mora biti ispod 8,inace kad se radi ogtt dan prije zadnji obrok bi treba biti oko 9 navecer i ne preobilan i do testa nista osim vode. Si bila na taste,posto su ti ovi normalni samo prvi povisen?

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

SAYURI
    16. Veljača 2021. 14:36

Lucky🍀

Eto od živčanoće i nepismeno pišem
    kako god, znam da nije najgore na svijetu, i rješivo, ali eto, valjda me malo prebrikalo sad sve to skupa pa sam se morala požalit, super da vas imam

Hej nek si se ispuhala ali fakat nema potrebe, klamidija se brzo sredi, sad pa sad...nista ne brini, taman da pobijes jos malo sto znas i ne znas da imas 😂 
    Bubajte se slobodno samo kondom...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Antonela122🐘🌠
    16. Veljača 2021. 14:37

Lucky🍀

Tonka122

E dobro je, sad imaš za usporedbu do O da vidiš koliko tamni
    kod mene je očito da moram pauzirat neko vrijeme pa mislim da ću sakrit sve trakice negdje u ormar da ih ne gledam i da me ne zovu

Da me ne zovu🤣🤣

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

16. Veljača 2021. 14:37

Tonka122

Hopeforyou

Zvala sam sesteu ginekologa,za ovaj faking OGTT,kaze prvo vadenje krvi prije glukoze vam je 5,8 a drugo nakon glukoze i 2 sata kasnije je pala na 5,1..kaze nazovite doktora kroz 10min da vam on pojasni,evo zovem,covjek ko da je propao,ne javlja se ne javlja pa sad mene zanima ovako laicki receno watafak? Jel neko razme o cem se tu dela? 🤣

Ovaj prvi nataste ti je malo povisen,tebao bi biti najvise 5,tebi je 5.8,a drugi ako je ispod 10 je oke,a treci mislim da mora biti ispod 8,inace kad se radi ogtt dan prije zadnji obrok bi treba biti oko 9 navecer i ne preobilan i do testa nista osim vode. Si bila na taste,posto su ti ovi normalni samo prvi povisen?

Evo uspjela sam ga dobiti...3 puta se vadi krv ako je trudnica u pitanju,a posto ja nisam trudnica (JOS) onda samo 2 puta prije izvodenja testa i na kraju da bi se vidlo jel postoji neka druga smetnja.. iz treceg pokusaja sam ga uspjela dobit,kaze da obzirom da nisam trudnica je super OGTT pa je odmah pogledao i nalaze hormona i svega sto me slao,kaze da je jedino prolaktin malo vislji,al kaze nisi mirovala i jos malo stresa ako ti se doda i straha jako osjetljiv hormon pa je puno osjetljiviji,al sve u svemu sve je okej i dobro..osjecam se 10 kila laksom. Jos progesteron izvadim 1.3. I to je to sto se mene tice,a onda moram vidjet s muzem za spermio 🤨🙈

16. Veljača 2021. 14:38

Citam vas na putu kuci u busu pa planiram i pisat ako cu imat materijala za pustanje van da vidimo kako napredujemo ovaj mjesec 🤣🙈

Antonela122🐘🌠
    16. Veljača 2021. 14:47

Lucky🍀

SAYURI

Lucky🍀

Eto od živčanoće i nepismeno pišem
    kako god, znam da nije najgore na svijetu, i rješivo, ali eto, valjda me malo prebrikalo sad sve to skupa pa sam se morala požalit, super da vas imam

Hej nek si se ispuhala ali fakat nema potrebe, klamidija se brzo sredi, sad pa sad…nista ne brini, taman da pobijes jos malo sto znas i ne znas da imas 😂
    Bubajte se slobodno samo kondom…

😂 😂 😂
    od kondoma smo se opasno odvikli, ali brate mili ako baš toliko zasvrbi morat ćemo i to pregrmit 😂 😂

S kondomom je ko krafna bez punjenja,i dalje je dobra al nije to to😆

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Antonela122🐘🌠
    16. Veljača 2021. 14:50

Lucky🍀

Tonka122

Lucky🍀

Tonka122

E dobro je, sad imaš za usporedbu do O da vidiš koliko tamni
    kod mene je očito da moram pauzirat neko vrijeme pa mislim da ću sakrit sve trakice negdje u ormar da ih ne gledam i da me ne zovu

Da me ne zovu🤣🤣

Pa da, kao da viču moje ime svaki put kad uđem u kupaonu i govore: popiški meee, popiškii meeeee!!! Umoči, možeš ti to!!

Hahahahaha, stvarno je fascinantno kako se lako postaje ovisan o trakicama,ja sam cak piskila usred M cisto da ne misle da sam ih zaboravila

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Antonela122🐘🌠
    16. Veljača 2021. 14:51

Hopeforyou

Tonka122

Hopeforyou

Evo uspjela sam ga dobiti…3 puta se vadi krv ako je trudnica u pitanju,a posto ja nisam trudnica (JOS) onda samo 2 puta prije izvodenja testa i na kraju da bi se vidlo jel postoji neka druga smetnja.. iz treceg pokusaja sam ga uspjela dobit,kaze da obzirom da nisam trudnica je super OGTT pa je odmah pogledao i nalaze hormona i svega sto me slao,kaze da je jedino prolaktin malo vislji,al kaze nisi mirovala i jos malo stresa ako ti se doda i straha jako osjetljiv hormon pa je puno osjetljiviji,al sve u svemu sve je okej i dobro..osjecam se 10 kila laksom. Jos progesteron izvadim 1.3. I to je to sto se mene tice,a onda moram vidjet s muzem za spermio 🤨🙈

Super👍

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.