Maki pitala si za zubara, mislim da ne bi kod pregleda ili popravka zuba trebao biti ikakav problem. Ja sam isla nedavno, i dao mi je klindamicin radi infekcije, i rekao je da ga mogu piti samo ako sam 100% da nisam trudna, jer na antibiotiku to bas i pise. Ako je popravak ili obican pregled mislim da se ne moras brinut🙂
Etogaaccc med i orasi :D smuckala ja muzu pa nek pojede svaki dan zlicu-dvije....
Sad me zove teta doktorica jer nam stalno nesto kemijam i "prepisujem" ahahaha
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Hej curke, dugo nisam pisala, a citala sam vas kad i kad na preskokce. Sad sam na godisnjem pa imam napokon malo vise vremena da u miru popijem kavu, procitam i da malo pisem s vama. 🤗
Cestitam svim plusicima u medjuvremenu 💙
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Uglavnom, mi smo pregledali sve sto se moglo, svaki mjesec ispratili folikulometrijom, svaki mjesec se desava ovulacija, potvrdjeno UZV i LH trakicama i bazalnom. Svaki mjesec smo pokrili prije, za vrijeme i nakon ovulacije.. I eto 🤷🏽♀️ Cak smo probali Letrozole, iako nije bila potreba buduci da je sve uredno. Za kraj smo jos i HSG napravili ovaj mjesec. Sad vise ne mjerim ni bazalnu, nego kako bude 😝 Eto, iako je sve kako treba i dalje pokusavamo, tako da nema pravila izgleda.
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Lucky cesto bude problem kod raznih bakterija ako se koristite slinom 🙈 Ona prenosi i ima hrpu bakterija u sebi tako da ju je pozeljnonizbjegavati na bilo koji nacin i koristiti neki sperm friendly lubrikant koji ne ubija spermice.
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Malala hej 🤗 Skoro pa se pratimo, ja sam 2dpo, tako da smo tu negdje.. Znaci idete na mpo.. drzim vam fige da se trudnoca desi prije mpo 🤞🏽 Ali i ako ne, uvijek postoji raznih opcija, tako da 💪🏽
Tko bi ga vise znao, jedan mjesec probas s boljom prehranom, jedan mjesec se opustis pa gustas, jedes, pijes, druzis se, ne razmisljas, razmisljas.. pa pokusavas ‘baby dance’ svaki dan, pa svaki drugi da se obnove, pa probas sve opcije 🤣🤣 pa treniras jedan mjesec, pa drugi ne jer mozda ne utjece dobro.. never ending story 😭
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Lucky sve ti je lijepo Tonka napisala, već sad vidim da si se smirila. Nemoj sad krivo shvatiti ovo šta ću ti napisat. Drago mi je da si pukla, sve se borimo s istim ciljem i frustracije se gomilaju i svakoj od nas je došao taj jedan ciklus di bi se raspale, a ti nikako. Vrišti jebote, ljuti se, psuj izbaci sve iz sebe. Nije ti lako, nije ni jednoj al najgore duboko u sebe to gurati. Nadam se da si lipo sad otpustila ventil, odušila pritisak pa da nastaviš lipo dalje. Popit ćete antibiotik i malo se suzdržavati. A da vidiš onda sexa uuuu Mi nekad od posla 10 dana se ne pogledamo, ali tih 14 dana kad nismo smjeli, jako koja se kemija bildala. Pamet mi je da oprostiš izjebao iz glave 😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
heeej cure, skoknula sam s druge teme samo da vam izrazim podršku i zaželim puuuuuno sreće, da uskoro ugledate svoje plusiće :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
LHBaby pa di si zenoo Bitno je da su nalazi uredni. Kakav ti je plan sta kaze gin?
heeej cure, skoknula sam s druge teme samo da vam izrazim podršku i zaželim puuuuuno sreće, da uskoro ugledate svoje plusiće :)
Hvala susjedice citam vas tamo i drzim vam palceve
Sortiraj odgovore
Najstariji