Lucky ovo je 5. mjesec pokusavanja i napravili smo ovaj mjesec HSG, pa cemo sada vidjeti narednih par mjeseci, buduci da kazu da su 3 iduca mjeseca povecane sanse, jer tekucina koju ustrcaju procisti jajovode i sitne polipiće koji se nalaze u jajovodima. Tako da sada ‘delamo’ naredne mjesece i onda cemo vidjeti sto dalje ako se ne desi.
Btw HSG nije bolan, samo je nelagodno kad stavi kateter i napuse taj baloncic u mjehuru (Ali 15ak sekundi, tako da se moze izdrzati).
Ne brini za klamidiju, tablete sve rijesavaju ☺️ Samo malo vjezbaju strpljenje, ali i to ce proci. 🙈 I onda napadas jos jace 💪🏽
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Maki pitala si za zubara, mislim da ne bi kod pregleda ili popravka zuba trebao biti ikakav problem. Ja sam isla nedavno, i dao mi je klindamicin radi infekcije, i rekao je da ga mogu piti samo ako sam 100% da nisam trudna, jer na antibiotiku to bas i pise. Ako je popravak ili obican pregled mislim da se ne moras brinut🙂
Hvala mico 🤗
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Anchy_23 a gin kaze da nema nikakvog razloga za brigu, da je sve u redu i da se opustimo i damo malo vremena :)
Kako je kod tebe?
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Lhbaby divno kad netko kaze da HSG nije toliko zastrusujuc kao sto kazu. Je li kod tebe bilo sve prohodno? Nadam se da ce ti uspjeti narednih mjeseci. I nas nekoliko ceka iduci mjesec Hsg, daj boze da nam se svima isplati 😁
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Anchy_23 a gin kaze da nema nikakvog razloga za brigu, da je sve u redu i da se opustimo i damo malo vremena :)
Kako je kod tebe?
A idem danas bas na pregled. Probala sam ovaj ciklus sa Letrozolom potaknuti O medutim nista se nije dogodilo, nisam reagirala na letrozol. Tako da danas na uzv ako se nista ne dogada duphastoncic menga i vadenje hormona..
Lucky sve ti je lijepo Tonka napisala, već sad vidim da si se smirila. Nemoj sad krivo shvatiti ovo šta ću ti napisat. Drago mi je da si pukla, sve se borimo s istim ciljem i frustracije se gomilaju i svakoj od nas je došao taj jedan ciklus di bi se raspale, a ti nikako. Vrišti jebote, ljuti se, psuj izbaci sve iz sebe. Nije ti lako, nije ni jednoj al najgore duboko u sebe to gurati. Nadam se da si lipo sad otpustila ventil, odušila pritisak pa da nastaviš lipo dalje. Popit ćete antibiotik i malo se suzdržavati. A da vidiš onda sexa uuuu Mi nekad od posla 10 dana se ne pogledamo, ali tih 14 dana kad nismo smjeli, jako koja se kemija bildala. Pamet mi je da oprostiš izjebao iz glave 😂
Prosla sam neke vrlo vrlo stresne situacije u svom zivotu i to doslovce jednu za drugom s kojima sam se morala borit sama, jer sam tu bila sama a moja obitelj u inozemstvu, i naucila sam se bit jaka i ne dozvolit si da me sve izbaci iz takta jer kao sto moji prijatelji govore - ono sto si ti prezivila a i dalje si nasmijana i pozitivna, to nitko na taj nacin nebi mogao. Tako da mogu dosta istrpit, ali da, dode ti nekad da jednostavno puknes, i meni je vec dojadilo i eto ispustila sam to iz sebe, sad je ok, nije veliki bauk, rijesit ce se.
A ovo za kemiju i vase izbijanje pameti na kraju 😂😂😂😂 bome mozda nam dobro dode pauza da se opet jako jako zazelimo jedno drugog 🤭 pa kad me prasne ima da izbije i jajnik i folikul kako je Sayuri jednom rekla 😂😂😂
Ne znam tvoju životnu priču, al ja sam isto uvik stojički sve nosila i sama sa sobom isto sam živila daleko od svojih par godina, u groznom periodu života. Takav mi je i muž i dok sam pokušavala njegovu ljusku razbiti da komunicira samnom i otvori mi se tako sam se i ja polako počela opuštati i otvarati, sad mi je definitivno lakše. Stvarno nekad treba puknit i zaderat se. Po onda dalje laganini. Sad će nas propuhat ženo ima da nam ispušu 4 jajne odjednom pa će biti beba na sve strane 🥰😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Lhbaby moja mama je 6 godina radila bebu i nakon propuhivanja jajnika (ako je to taj hsg o kojem pisete) ostala trudna odma sljedeci ciklus... tak da drzim fige 🤞 ..... Na zalost bebu je izgubila u 7tt al je brzo opet ostala trudna (cim je smjela) i eto meneee ahahhaha....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Cure, došao je još nalaz za ureaplazmu i klamidiju, ureaplazma ok, a na kraju imam klamidiju…još će me doktor zvat kad pogleda nalaz, sestra je samo preko telefona rekla onako mrtva hladna ma ništa liječi se terapijom…ja baš nemam iskustva s tim pa jel me može neko prosvijetlit, trebam li se uzrujavat zbog toga sad
Lucky, sori što upadam, al s obzirom da sam ja prije nekoliko mjeseci bila jednako frapirana nalazom, da ti kažem svoje super iskustvo.
Dakle nakon biokemijske sam otišla privatno na pregled i odmah obavila briseve (inače redovno idem ginekologu, pape uredne, upale nemam, samo još briseve nikad nisam radila jer nije bilo simptoma kao indikacije nečega pa nije potrebno- glupost).
Tada su mi našli klamidiju i ureoplazmu. Šok šok- pogotovo jer sam s ovim svojim 6 godina, a nisam imala bogznakakao bogat seksualni život prije njega. Tad mi je medicinska sestra umirujuće rekla da se ne brinem jer klamidija je dosta česta bakterija koja i na bazenu može ostati u vodi po 6 sati. A i mogla sam ju imati godinama da ne skužim.. Tada sam iz priče s frendicama shvatila da ih je puno imalo isto- češće je nego što mislimo, a meni to zvučalo kao neka izumrla seksualna bolest.
Meni su uz klamidiju našli i ureoplazmu. Pili smo oboje 3 dana sumamed od 1000, geonistin vaginalete pa 2 tjedna doksiciklin. Nismo se smjeli seksati sve do čistih nalaza- a doktorica me naručila tek 4 tjedna iza kraja terapije jer je rekla da ako idemo ranije da je još moguće dobiti loš nalaz jer zna biti stanica mrtvih bakterija dok se sve ne iščisti. Mi smo izdržali tih skoro 6 tjedana, dobila čiste nalaze, i onda smo mjesec i pol bili ko tinejdžeri- po dvaput dnevno 😂
.
Vama možda proces neće trajati tako dugo, ali obavezno uz antibiotike uzimaj probiotik ako već ne uzimaš. Nama se odličan pokazao Biokult pa ga još koristimo, jer probava nam je od tad super 😁
.
Uglavnom nije to ništa strašno, mi smo uspjeli izlječiti iz prve, izdržiš malo i onda znaš da u full forceu ideš u nove pobjede. Znam da je sad frustracija, ali ja kad sam skužila da je postojala i najmanja šansa da sam možda ranijim brisevima mogla spriječiti biokemijsku, bila sam užasno deprimirana. Iako to vjerojatno nije bio razlog.
U svakom slučaju sori na eseju, izdržite, i sretno!
👩🏻🤝🧑🏻29g
Pokušaji od: 5/2020
Biokemijska 9/2020
Missed ab 6/2021
➕ 11/2021, Progesteron, Fragmin 💉 0,2ml
Zvala sam sesteu ginekologa,za ovaj faking OGTT,kaze prvo vadenje krvi prije glukoze vam je 5,8 a drugo nakon glukoze i 2 sata kasnije je pala na 5,1..kaze nazovite doktora kroz 10min da vam on pojasni,evo zovem,covjek ko da je propao,ne javlja se ne javlja pa sad mene zanima ovako laicki receno watafak? Jel neko razme o cem se tu dela? 🤣
Maki994 ma samo kad stavi kateter je onak bas bas nelagodno, ali moze se izdrzati jer kratko traje. Kod mene je sve bilo prohodno. Iducih par dana ces imati iscjedak od HSG-a, jer se to jos cisti, ali to je normalno. Ja sam dobila tabletu Buscopan koja opusta misice zdjelice i jedan Neofen Forte sam uzela za svaki slucaj 🙈
Anchy_23 ali zasto nisi probala jos mjesec/dva, jer nekad malo hormoni sa zakasnjenjem odreagiraju.. Ja mjesec nakon sto sam prestala sa Letrozolom sam dobila po 9 folikula na svakoj strani, i to vise dominantnih 🤩
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Sortiraj odgovore
Najstariji