A za curke kojima se vjezba: dodjite kod mene, muz je trener pa nek složi neku grupu zvat cemo se "LH LUDICE"
EEEEEE to bi bila ludnica :)) i onda za par mjeseci trudne ludice
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
A za curke kojima se vjezba: dodjite kod mene, muz je trener pa nek složi neku grupu zvat cemo se "LH LUDICE"
EEEEEE to bi bila ludnica :)) i onda za par mjeseci trudne ludice
ee pa zakon da
Ajde joja reci di se odrzavaju treninzi i kad da dodemo hehehe? Ja sam sad na Plitvicama skoro crknula 10 km propjesacila i zatezu me noge. Totalno sam van forme i nabacila kila tako da moram u akcije i po tom pitanju..a znas kako sve cekam ostati cu trudna pa kad rodim cu se pozabaviti time...a sad nit sam smrsavila nit sam T
https://www.ponudadana.hr/zdravlje/sistematski-pregledi/Paket-ginekoloskih-briseva-u-Poliklinici-LabPlus-Bris-na-Chlamydia-PCR-Mycoplasmu-i-Ureaplasmu-uz-bris-cerviksa-ili-uretre-za-399-kn-54018_1
Naslaaa... Odlicno. Ako nam ovaj ciklus ne uspije, idem to obavit...
Soc gin in mi je u 9. Mjesecu radio papu i briseve al nije mi rekao ni koje ni nista.... Samo su mi rekli da je sve uredu kad sam zvala pitat za nalaze.
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
https://www.ponudadana.hr/zdravlje/sistematski-pregledi/Paket-ginekoloskih-briseva-u-Poliklinici-LabPlus-Bris-na-Chlamydia-PCR-Mycoplasmu-i-Ureaplasmu-uz-bris-cerviksa-ili-uretre-za-399-kn-54018_1
Naslaaa… Odlicno. Ako nam ovaj ciklus ne uspije, idem to obavit…
Soc gin in mi je u 9. Mjesecu radio papu i briseve al nije mi rekao ni koje ni nista…. Samo su mi rekli da je sve uredu kad sam zvala pitat za nalaze.
Samo ti idi, ja sad znam da ću uz papu svake godine radit briseve, pa ću bar bit sigurna da je sve ok
A mico bas mi te zao.... Al rijesit ce se to brzo. Mozda dobijes bebicu odma :D eeee i nemoj mi odma neke crne scenarije s Googlea.... Bolje ti pitaj tu na forumu, vec ce se naci netko s iskustvom.... 💙
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Lucky sad sam se i ja zabrinula, nisam nikad radila briseve, samo jednom godisnje papu😢 koliko puta imamo pravo preko socijalnog ginekologa cesto to radit? Nisam nikada do sad.
Zao mi je stalno placat preglede, a toliki postotak place na zdravstveno i nista ne iskoristim..
Ne mozes vjerovat, stvarno idem redovno na pregled i uvijek se nesto moze potkrast😭
Ja sam briseve radila u trudnoci i bili su uredni pa nakon toga su mi u bolnici nakon poroda uzeli bris i imala sam e.coli koju sam vjv na porodu pokupila, pila sam antibiotik i rjesila je se. Naravno ponovila bris nakon terapije i bio je uredan.
Tako da mislim sto se briseva tice da sam ok. Muza nisam promijenila pa da sam mogla nesto pokupiti.
Po meni bi svaka zena 1x godisnje trebala na papu i bris. Pogotovo cure koje nemaju stalne partnere.
Zoe mislim da ako trazis soc gin bris da nema razloga da te odbije!
Lucky sad sam se i ja zabrinula, nisam nikad radila briseve, samo jednom godisnje papu😢 koliko puta imamo pravo preko socijalnog ginekologa cesto to radit? Nisam nikada do sad.
Zao mi je stalno placat preglede, a toliki postotak place na zdravstveno i nista ne iskoristim..
Ne mozes vjerovat, stvarno idem redovno na pregled i uvijek se nesto moze potkrast😭
Ja isto jednom godišnje obavim briseve, ili privatno ili kod socijalnog, a papu preko sistematskog. Znam da sam mu zadnji put rekla da radimo na bebi i da hoću provjerit da je sve ok i onda smo napravili. Ako pogotovo nikad nisi radila, mora ti ih napraviti
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Anchy nis ne pricaj zenoo ja sam se udebljala otkad je ove korone sto kilaaa... Nista ne mogu obuci vise... Samo se molim Boga da ostanem trudna pa da imam razlog kupit odjecu veceg broja hahaha.... Pocela sam setat al prezima je ovih dana pa sam i s tim stala.... Ne volim ici bas kod muza na treninge jer previse maltretira. Hahha komplicirana sam....
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Ja vam zapravo nisam imala ginekologa preko hzzo do prije par mjeseci jer su me svi odbijali, popunjeni, tek kako se u blizini otvorila nova ambulanta sam se upisala.
Ali radim od 19 godina i svake godine sam u sklopu sistematskog isla na uzv i na papu, mimo toga bi jos otisla privatno provjerit jel sve okej. Iskreno nisam niti znala sve sta treba obaviti. Posto nisam nikada ni imala drugog partnera, niti ikakve simptome racunas da je sve okej. Ali eto stvarno nikad ne znas, morat cu obavezno otici🙄🙄
Lucky ne znam bas puno o tim bestijama i kako se stvore i sta se dogodi to u organizmu. Ocito je istina ono kad bas krenes raditi na bebi sve te odjednom spopadne
Joja kuzim te totalno tako i ja cekam trudnocu pa da kupim veci broj hahah uzas.
Sortiraj odgovore
Najstariji