Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    16. Veljača 2021. 09:09

Lucky a moguce. Nemam pojma. Znam da dosta ljudi to hvali al eto... Me zelim se igrati kak imam taj glupi miom i polip..... Bas cu pitat doktora sljedeci put na pregledu da vidim sta on kaze. Srecom sve mi besplatno kad su pcelice u pitanju 😺 imunomed ima gadan okus jer je to zapravo med pomijesan s propolisom heheh propolis je gorak katastrofa... Al nema boljeg heheh

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Maša🤰🏼
    16. Veljača 2021. 09:34

Jutroo trudilice 🥰
    Kod mene svi na kavu/caj i wafle 😍😍
    Anchy sretno 🤞
    Dajana sretno ti u lovljenju pika 🥰
    Maki a mogla bi pisnut nesto? 😂😂
    Evo mene na 1DPO sa mucninama 😂😂😂 jakooo ali jakoo sam prehladena 🙈 i stalno imam glavobolje hahaha mozda neki simptom? 😳😳😂😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Joja 🙏
    16. Veljača 2021. 09:41

AnnieB

Jutro cure!
    Hvala svima na dobrodoslici ♥️
    Jojadanas sam 10 DC, ocekujem ovulaciju najranije u nedjelju.. Ne pratim bazalnu jer ne ustajem nikad u isto vrijeme a i malac me jos uvijek budi cesto kroz noc, tako da ne znam jel bi bilo mjerodavno… Ali svaka ovulacija mi je dosta bolna pa osjetim…
    Ja zivim u inozemstvu i narucila sam u nekakvom paketu David ovulacijske stapice, osjetljivosti 10, 20 i 25… S kojima bi mi bilo najbolje poceti?
    A sto se tice teme bez opterecenja… Prvi put sam imala tako jaku zelju, pred kraj godine mi je bilo stvarno jako jako tesko… Ali nekako sam se uspjela malo otkociti, jer sav taj stres mi se odrazio na zeludac i probavu pa sam dobila neku bakteriju, onda sam se vise nekako koncentrirala na promjenu prehrane. Napravila sam i termin za daljnje obrade pa eto na kraju je taj termin bio prvi trudnicki… 😅 Ali moram reci da niti tad nisam prestala misliti na to, kak su mi drugi uvijek sugerirali.
    Eto ja cim dodjem odmah sam se raspisala 😅🙈

E ne znam koke bi ti ovulacijske bile najbolje.... To ces vidjet s vremenom, dok skuzis kako reagiras... U svakom slucaju savjetujem ti da cijeli ciklus piskis iste trakice .. pogotovo ako tek pocinjes.... Evo npr ovaj ciklus mozes pocet s 20 ... Ukiliko ti budu presvijetle, probas one od 10 a ukoliko ti stalno budu šarene i cini ti se kao da je pik svaki dan, onda uzmes najmanje osjetljive tj. One od 25....
    ..…. Ako imas dovoljno trakica mozes vec sad pocet piskit po jednu na dan.. kad primjetis tamljenje, pojacaj na dvije -tri dnevno..... To je to :D

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    16. Veljača 2021. 09:43

Maki mogla bi pisnut bar jednu lh? :) Ajde, za nas 🌹
    Mašo a da nije korona? 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Maša🤰🏼
    16. Veljača 2021. 09:46

Joja imala sam koronu u 11 mjesecu 😂🙈 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Veljača 2021. 09:49

Maso i ja sam koronicu imala u 11mj jaooo kad se sjetim, zbog nje sam propustila O glupa korona!
    Mozda ti ovaj pad imuniteta donese nekakvu srecu i mrvica se primi 

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Veljača 2021. 10:03

Lucky Negdje sam citala da klamidija moze smetati za zacece. Ali rjesava se tabletama. Nisam ju imala ali imala ju je frendica znam da je nesto popila nekakvu terapiju i rjesila se te bestije i ima 2 sincica prekrasna!

Tonkica111
    16. Veljača 2021. 10:04

Sanjala sam da mi je mama rodila moje dijete, curicu.... Bože sačuvaj... Žena je zbog post kovida jučer završila na hitnu,plus kako pratim ciklus i to... I eto šta čovik sanja hahahah... Miks svega... Eto to je to od mene... Dosadan dio ciklusa je, kad bude piškenja bit će zanimljivije. 

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Veljača 2021. 10:06

Lucky Koliko god sad lose zvucalo mozda te je ona kocila da ostanes T i sad kad je otjeras iz sistema biti ce bebolino odmah 

16. Veljača 2021. 10:15

Lucky  takodjer je imala moja prijateljica i partner, rijesili su to sumamedom doslovno. I sad je sve okej koliko znam.
    Znam da zna pravit probleme kod zaceca, a asimptomatska je vecinom. Tako da super da su ti otkrili, to ces brzo rijesiti i onda si na konju🤞🏻 No sikiriki 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.