Hej curke. Meni eto upravo stigle trakice sa minus ili plus stranice. Danas mi je 7dc pa bi mogla polako krenuti s trakicama
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Lucky isla sam i ja odmah citati. Google doktor je najgori, odmah crni scenariji..a na kraju ne bude tako. Fino antibiotici mozda malo apstinencije dok ne popijete terapiju i to je to. Zato i ja sad jedva cekam hormone izvaditi tko zna mozda je neka glupost koju lako rijesim a koci mi ovulacije. Bitno da znas na cemu si. Vjerujem da ti je sad sto filmova u glavi i ljuta si mozda sto nisi ranije saznala da ju imas. Ali jbg sad je tako kako je i rjesiti ces problem i ides dalje. Biti ce sve to dobro grlim
Anchy hahaha nisam bas optimisticna ovaj mjesec sa ovim 1 odnosom 😂😂😂 ali nadajmo se 🤞
Lucky nisam upoznata s tom bakterijom ali nadam se da ces se je lijepo rijesit i onda da ce se mrvica brzo primit :) 🥰🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Lucky uopće nemoj brinut oko toga. Al fakat. Hrpetina žena ni nejde na te cervikalne briseve i poooojma blagog nema da ima ista jer su i urea i klamidija većinom asimptomatske i uspješno riješe čim saznaju.
Necu se kladiti ali znam da sam guglala kad sam ja dobila ureu da se ona konkretno najčešće i uspješno rješava s čajem od breze,pa da probaš ta natankavanja vjerojatno ima i neki za klamidiju konkretno.
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Cure, došao je još nalaz za ureaplazmu i klamidiju, ureaplazma ok, a na kraju imam klamidiju…još će me doktor zvat kad pogleda nalaz, sestra je samo preko telefona rekla onako mrtva hladna ma ništa liječi se terapijom…ja baš nemam iskustva s tim pa jel me može neko prosvijetlit, trebam li se uzrujavat zbog toga sad
Ja sam imala klamidiju s 20 godina,dobis sumomed i jos nes ,i partner ak se ne varam i to je to,pijete lijekove,onda se ceka nakon zavrsetka terapije cc 2 tjedna i kontrolni brisevi,nije neka drama brzo se i uspijesno lijeci,cesca je nego sto ljudi misle,moze ometati zacece itekako,dobro da nisi zatrudnila s njom znam da glupo zvuci ali moze biti opasno,takoder ona zna izazvat spontane pobacaje.Nema sekiracije kak dosla tak ce proc od antibiotika😊
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Samo daj Lucky ispusi se. Kad tako napises kao da sebe vidim prosli ciklus sa letrozolom. Zato ja stalno zazivam to strpljenje. Jer sa zivcekima sam na tankom ledu...stalno cekamo cekamo i jos cekamo a dani idu a mi na nuli. Eto znam kako ti je sestro i to sto kazes pola njih nema pojma sta je Ovulacija a eto trudne su to me toliko zna raspizditi. Jbg zivot je cupav i dlakav a mora se dalje i moramo naci to strpljenje i snagu. Dode mi da se napijem nekad od muke i svega...
Eto od živčanoće i nepismeno pišem
kako god, znam da nije najgore na svijetu, i rješivo, ali eto, valjda me malo prebrikalo sad sve to skupa pa sam se morala požalit, super da vas imam
I najbolje ne hopsati dok se ne rijesi cisto da si ju ne dijelite medusobno sim tam tak je meni bar prije bilo receno
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Eto od živčanoće i nepismeno pišem
kako god, znam da nije najgore na svijetu, i rješivo, ali eto, valjda me malo prebrikalo sad sve to skupa pa sam se morala požalit, super da vas imam
Samo se ti požali, sve trebamo ispušni ventil a i on dobro dođe... Ma isto mislim kako prije nego što sam planirala trudnoću sve ko po ps-u, čim kreneš radit na bebi sve moguće i nemoguće te zadesi, beštije za koje nikad čuo nisi
ALi vjerujem da jaki antibiotik i sve će biti ok, samo dok rokaš antibiotik i dok to ne riješite, čuvat se
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Samo daj Lucky ispusi se. Kad tako napises kao da sebe vidim prosli ciklus sa letrozolom. Zato ja stalno zazivam to strpljenje. Jer sa zivcekima sam na tankom ledu…stalno cekamo cekamo i jos cekamo a dani idu a mi na nuli. Eto znam kako ti je sestro i to sto kazes pola njih nema pojma sta je Ovulacija a eto trudne su to me toliko zna raspizditi. Jbg zivot je cupav i dlakav a mora se dalje i moramo naci to strpljenje i snagu. Dode mi da se napijem nekad od muke i svega…
Ja sam rekla da mi treba tako jedna dobra pijanka, malo se izludirat i zaboravit na sve... Sad kakti krećem danas u teretanu, od operacije se nisam pokrenula, tak da će biti šok. Al nadam se da ću i tu ispucati svoju negativnu energiju i nać neki punching bag
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Hahahahah na zapovijed cure piskim veceras jednu lh mene bas tesko nagovoriti 😂😂😂
Nego imam jedno pitanje ako je neka imala iskustva, sutra bih trebala zubaru i znam da ce ni raditi snimanje zuba svaki put kad dodjem slikaje da vidi u kakvom su stanju i sta smo sve radili. Mislite da moze nasteti sad u ovom dijelu ciklusa odnosno 9dpo
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji