Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    16. Veljača 2021. 11:09

Tonia jooj i  ja bi u teretanu ali fitness centar u kojem sam isla na grupne treninge nije sad otvorio jer ne bi mogli svi vjezbaci zbog ovih korona ogranicenja i kvadratnih metara po osobi...Nadam se da ce i to nekako regulirati pa da ce otvoriti uskoro do tad setnja po kvartu.
    A pijanka neka ce pasti uskoro sigurna sam 

Tonia♥️
    16. Veljača 2021. 11:19

Anchy ja sam isto 3 godine išla na grupne treninge, uživala sam i ispunjavali su me, ali nekako nisam dobila željene rezultate :( Šogor mi se educira za privatnog trenera, pa ću mu biti pokusni kunić, ja happy  Tak da ovaj put gym, al isto 39 ljudi smije biti istovremeno pa ovisno kakva će gužva bit :/
    Ja svoj 30. nisam proslavila zbog Lockdown-a, taman moj rođendan (u tjednu) bio zadnji radni dan i niš. Valjda će se koji restač do tad otvorit da bar s curama tam poklopam i malo zarundamo  Imam već cijelu zalihu alkohola doma 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

tina25
    16. Veljača 2021. 11:30

Lucky a jebemu, ja to nisam nikad imala (također nikad radila broševe) tako da mozda i imam a da ne znam.. Ali ne znam ni kako se rješava, budi strpljiva gin ce ti sve reci i bit ce to dobro sve 😊
    Anchy tebe zeza to dolje u potpisu kao i mene...tebi ne prikazuje u kojem si dijelu ciklusa a meni temp u faradeima, užas...sto puta brisala i ponovno stavljala i ne vrijedi, a u aplikaciji mi normalno u stupnjevima pokazuje 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Joja 🙏
    16. Veljača 2021. 11:36

Lucky zenooo pa ne mozes vjerovat... Totalno kuzim zasto si ljuta.... Imas neki plan i onda se sve okrene... Al rijesit ce se i to. Mozda zbog toga nisi ni mogla ostat trudna... Kad ides kod doktora? Imas kakve simptome rog cirkusa? Ko zna koliko nas ima tako nekakvu glupost a da nismo toga ni svjesne.... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    16. Veljača 2021. 11:42

Lucky koja je cijena tih briseva u Zahiju? :*

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Veljača 2021. 11:43

Tonia a ja sam svoj 30-ti provela doma. Taman sam preboljela koronu a dragi je zbog mene morao biti u izolaciji 
    A moja mini svadba prosle god mi kumovi maticar i maske na licima haha. Tak da se i ja nadam da ce se restaci otvoriti pa da bar malo proslavimo zarundamo!

Uf ti ces biti tip top sa sogorom kao osobnim trenerom .

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Veljača 2021. 11:46

Tinci ma da zeza ff...bilo sve ok do neki dan, udem a stoji ovako bezveze bez dc-a. Cekam jos 2 dana da se skulira ako ne opet cu ga instalirati 

tina25
    16. Veljača 2021. 11:47

Lucky tipkovnica sama ispravlja hahahahaha...briseve je trebalo pisati 😂😂

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Joja 🙏
    16. Veljača 2021. 12:00

A za curke kojima se vjezba: dodjite kod mene, muz je trener pa nek složi neku grupu zvat cemo se "LH LUDICE"  

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Tonia♥️
    16. Veljača 2021. 12:00

Anchy_23 🌈

Tonia a ja sam svoj 30-ti provela doma. Taman sam preboljela koronu a dragi je zbog mene morao biti u izolaciji
    A moja mini svadba prosle god mi kumovi maticar i maske na licima haha. Tak da se i ja nadam da ce se restaci otvoriti pa da bar malo proslavimo zarundamo!

Uf ti ces biti tip top sa sogorom kao osobnim trenerom .

Jaj mene, slike su bile brutalne s maskama na faci  mogu si mislit :/ Ma baš to, samo nek se sve vrati u barem donekle normalno, jer ovo već godina dana, baš mi sve ide na živce 

Ma on je hard core, tak da me opće strah, neću moć hoda i vjerovatno ni jaknu obuć par dana  Al nek nek, treba me dovest u red :D
    Joja ja sam ti briseve radila preko ponude one neke u Lab plusu za 400kn, nakon par dana dođu bakteriološki nalazi i za nekih 5 dana na klamidiju, urea i mykoplazmu.

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.