Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    16. Veljača 2021. 08:06

Lucky🍀

Sayuri znaci ponovo hops maraton 😂😂

Necu ovaj put...kad mi dodje hopsat cu...necu ni Lh trakice raditi ovaj mjesec, nista...totalna relaksacija🥰

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• anaid
    16. Veljača 2021. 08:22

Jutro curke, danas konacno nemoram strugat led sa stakla 😂
    Annie dobro dosla, 
    Lucky pametno, samo hopsanje bez opterecenja, kaze ona koja vec 4 dana razmislja da idem privat odradit bris na ureu jer se nebrem docekat slijedeci utorak 😂
    Nego danas mi teta dofura aqua femina kapi, pa krecem s tim.... malo se bojim da mi ne poremeti ciklus kak mi je femisan al budemo vidli...
    Anchy daj me podsjeti, kakav pregled imas ?

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Joja 🙏
    16. Veljača 2021. 08:22

Sayuri koja promjena zeno hehhe.... Vidis kako to dodje u fazama hahaha takva sam i sama. 
    Kaća sretno s pretragama :* javljaj sve
    Lucky a sigurno treba neko vrijeme.... Nadam se samo da ne napravim vise stete nego koristi hehe nikad ne znas.... Nekako sumnjam da te prirodne stvari mogu nastetiti. Uglavnom... U obitelji imam pcelare i bas sam pitala za maticnu mlijec kazu da je odlicna al za zdrave osobe... Ako neko ima polipe miome ciste, oni od maticne mlijeci mogu samo rast... Navodno da maticna mlijec hrani sve stanice ... I lose i dobre.... S tim u vezi, pereporucili su mi imuno med i propolis u kapima.... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Veljača 2021. 08:33

anaid

Jutro curke, danas konacno nemoram strugat led sa stakla 😂
    Anniedobro dosla,
    Luckypametno, samo hopsanje bez opterecenja, kaze ona koja vec 4 dana razmislja da idem privat odradit bris na ureu jer se nebrem docekat slijedeci utorak 😂
    Nego danas mi teta dofura aqua femina kapi, pa krecem s tim…. malo se bojim da mi ne poremeti ciklus kak mi je femisan al budemo vidli…
    Anchydaj me podsjeti, kakav pregled imas ?

Idem pogledati jel ima kakvih jajnih stanica u nastajanju ako ne da mi da duphaston da dode menga da mi se ciklus ne otegne na 45+dana.  Danas sam 28 dc  Kad dode M moram ici vaditi hormone...
    Dosta mi je cekanja a nista se ne dogada nema O .

DajanaT2106
    16. Veljača 2021. 08:35

Jutroo žemske 🤪😃 
    Moja M jucer sluzbeno zavrsila 5dana veselja 🤣
    Mozete me pisati tamo za 11.3. Cca posto je i ova dosla u dan 🤯
    Danas odmaram a sutra krece utrka sa trakicama 😃
    Sretno nam svima ko god sta radio 🥰

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

Joja 🙏
    16. Veljača 2021. 08:51

Anchy aj si sredi ff u potpisu... Nesto ti steka .
    Dajana znaci krece piskanje ovih dana 😆

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    16. Veljača 2021. 08:55

malala

Jutro, cure!
    Čitam vas, ali nemam vremena pisati, a ni što. 🤷‍♀️ 6.dpo. Bradavice osjetljive još od o, drugo ništa. Osjetim od jutros neka probadanja u trbuhu, ali to je psiha možda jer se kao na 6.dpo događa implantacija.
    Ancy, sretno na pregledu, neka bude folikula. 🤞
    Sayuri, još nije gotovo. Sve dok ne dođe, ima nade. 🤞

Kad kreces s piskanjem? Drzim ti fige 🤞 javljaj simptome :D

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Anchy_23 🌈 🌸
    16. Veljača 2021. 08:57

Joja jucer sam kopirala ponovo taj link za ff potpis dolje treba njemu 2-3 dana da se vrati u normalu. Bude sutra prekosutra ako ne sve brisem i instaliram nanovo hehe

maki994
    16. Veljača 2021. 08:59

Jutro curke, evo i mene uskacem ko padobranac samo da javim 8dpo nikakvih simptoma osim bolnih grudi koje imam svaki mjesec odmah poslije ovulacije. Necu jos krenuti piskiti jer nemam bas ni neka ocekivanja. Ne gine mi HSG. Novim curama zelim dobrodoslicu i sto prije otisle 😘 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

AnnieB
    16. Veljača 2021. 09:02

Jutro cure!
    Hvala svima na dobrodoslici ♥️
    Joja danas sam 10 DC, ocekujem ovulaciju najranije u nedjelju.. Ne pratim bazalnu jer ne ustajem nikad u isto vrijeme a i malac me jos uvijek budi cesto kroz noc, tako da ne znam jel bi bilo mjerodavno... Ali svaka ovulacija mi je dosta bolna pa osjetim...
    Ja zivim u inozemstvu i narucila sam u nekakvom paketu David ovulacijske stapice, osjetljivosti 10, 20 i 25... S kojima bi mi bilo najbolje poceti?
    A sto se tice teme bez opterecenja... Prvi put sam imala tako jaku zelju, pred kraj godine mi je bilo stvarno jako jako tesko... Ali nekako sam se uspjela malo otkociti, jer sav taj stres mi se odrazio na zeludac i probavu pa sam dobila neku bakteriju, onda sam se vise nekako koncentrirala na promjenu prehrane. Napravila sam i termin za daljnje obrade pa eto na kraju je taj termin bio prvi trudnicki... 😅 Ali moram reci da niti tad nisam prestala misliti na to, kak su mi drugi uvijek sugerirali. 
    Eto ja cim dodjem odmah sam se raspisala 😅🙈

👱🏼‍♂️33g - sve OK
    👩🏻28g - papa, brisevi OK
    👦🏻2g
    👶 br. 2- 11/2020

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.