Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Veljača 2021. 13:24

Lisa hvala, uvijek dobro dodje savjet trudnice, sretno😘
    __
    Joja dzabe mi mudrost kad se bebac ne prima😂😂
    Morat cu skombinirat za iduci ciklus djir do muza😄 
    Btw meni je endometrij isto bio oko 7,6 mm na 11 dc, meni ovulacija bude tek 16-17 dan. I gin mi je rekla da je to super, skoro trolinijski☺️ Tako da ti je to skroz ok. Sad jednostavno krenut radit odmah poslije M, mozes se opustit jer su nalazi svi dobri, i ide bebica uskoro❤️

Sanjarka88
    09. Veljača 2021. 13:28

Joja progesteron zlatna sredina, mislim da je to dobro 😊
    Ne zna covjek bili bio tuzan ili sretan sta su svi nalazi super 🥴

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Joja 🙏
    09. Veljača 2021. 13:30

Hope a rekao mi je ako budu takvi nalazi da pricekam tri ciklusa i onda dodjem...  On misli da nismo dobro ciljali ovulacije jer sam vec 10dc imala zuto tijelo... A ja sam racunala da je ovulacija 12dc.... Moguce da je u pravu. 
    Evo jedan ciklus prolazi, dat cu si fore jos dva pa cemo vidjet sta dalje... Mozda odem na folikulometriju cisto da popratim jajasca ahaha

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Pokloncic13
    09. Veljača 2021. 13:34

Joja pa super ti izgleda progesteron 🙏🥰
    I ja planiram na folikulometrije sad kad dođe slapa od menge,čisto da vidim kak se ponaša u kojem danu ciklusa.
    Mislim da ti je to totalno dobra ideja 😉
    I totalno se bojim da nećemo izdržat pauzirajuci cijeli ciklus od posla

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Anchy_23 🌈 🌸
    09. Veljača 2021. 13:42

A jebiga.. najgora opcija je ta idiopatska neplodnost. I to sto kaze Sanjarka ne znas sta je gore kad su nalazi ok a ne ide ili kad nisu ok..  Bas za popizditis dobiti.
    Joja nemoj nam u depricu pasti. S pozitivne strane nalazi su ok. Mozda ako popratis foikulometrijom O pa probas tako naredna 2 ciklusa ako ne ide ima i dalje postupaka i rjesenja. Do kraja godine cemo sve biti T sigurna sam.

09. Veljača 2021. 13:43

Joja💙

Hope a rekao mi je ako budu takvi nalazi da pricekam tri ciklusa i onda dodjem… On misli da nismo dobro ciljali ovulacije jer sam vec 10dc imala zuto tijelo… A ja sam racunala da je ovulacija 12dc…. Moguce da je u pravu.
    Evo jedan ciklus prolazi, dat cu si fore jos dva pa cemo vidjet sta dalje… Mozda odem na folikulometriju cisto da popratim jajasca ahaha

Mislim da ti je folikulometrija najbolja. Meni je ova doktorica privatno pricala da je imala zenu koja je imala policisticne jajnike i koristila LH trakice koje su joj na dan ovulacije bile negativne i kad joj je rekla da treba imati odnos tih dana odmah je ostala trudna,tako da,moze folikulometrija puno pomoci. Ako nece ici drugacije,probaj to,moze ti samo pomoci 🙈

09. Veljača 2021. 13:45

Joja i jako pozitivno je to sto su ti ciklusi stvarno kratki, i svaka dva tjedna prakticki mozete pokusavati😄😄
    Ja dok docekam 31,32 dana dok prodje ciklus poludim😅
    _
    Kod mene opet u sred ciklusa, malo krvi u iscjetku, to je vjerojatno ovulacijski al bas se brinem, jer mi se to nije nikada desavalo, tek 2 puta. Jedva cekam za 2 tjedna izvaditi hormone da znam na cemu sam😒

Joja 🙏
    09. Veljača 2021. 13:47

Pokloncic13

I ja planiram na folikulometrije sad kad dođe slapa od menge,čisto da vidim kak se ponaša u kojem danu ciklusa.

Pokloncic malo se suzdrzite bit ce vam bolje kasnije heheh kad se zazelite jedno drugog 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

maki994
    09. Veljača 2021. 13:54

Ja sam takodjer bila uvjerena da cu odmah ostat trudna, pa pobogu ne cuvamo se naravno da hocu 😂😂 sjecam se da sam se vec osjecala kao oni ljudi sto odmah ostaju trudni i da cu ja spadati u taj postotak ljudi kojima uspije od prve. Ah kakva zabluda 😅😅

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Anchy_23 🌈 🌸
    09. Veljača 2021. 14:08

Lucky🍀

Joja💙

Pokloncic13

Pokloncic malo se suzdrzite bit ce vam bolje kasnije heheh kad se zazelite jedno drugog

šta ti je pa mi se suzdržavamo od subote da niš ne radimo zbog briseva pa jedva čekam da se vratim od doktora

Vražica nasa heheh 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.