Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    07. Veljača 2021. 18:00

Vesele me
    Dobar desert, dobra knjiga, i kupovat robu za malog 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Joja 🙏
    07. Veljača 2021. 18:11

Sanjarka88 🐰

Joja💙

Alooo mackiceeee 😽😽😽
    Ja sam vam MRTVA…. Totalno sam ispala iz forme…. Prehodali smo 30ak km po strmom i blatnjavom terenu….
    Test nisam radila a bome ni necu… Onaj testic jucer je definitivno evaporacijska i necu se mucit s tim… Sutra vadim krv i sve ce bit jasno… :)
    Martina zao mi je zbog menge :(

Mislim da progesteron neces sigurno vidit jesi li trudna ili nisi

A ginekolog mi je rekao ak mi bude bas visok da je vjerojatno zbog trudnoce i da napravim test da si provjerim.... I kaze da bi trebao bit visok u slucaju trudnoce obzirom da ga vadim 11dpo .... A sad ne znam.... Nazvat cu ga i pitat

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Pokloncic13
    07. Veljača 2021. 18:26

E ovak,ja obožavam prnje,makar sam sad u fazi ulaganja u trenirke jel 🥴
    Volim kupovati detalje za stan i općenito ta dekoracija,volim visiti po aliju i stavljati u košaricu,ljubiteljica sam grickalica i čokolade,volim putovat,kad je to bilo moguće jel..volim sport..čuda nespojiva jel..volim ic na nokte i frizuru,to su neke sitnice koje sam si ostavila za radost,sitnice bitnice jel 🤣
    I naravno,mali mi mora bit cakum pakum,a bome i muza volim zategnut 🙊
    Lav sam jebiga,esteta..al nisam samodopadna,nametljiva i glasna..

Joja kak si mi ti? Jesi našla kakvu stazicu putem pa oprcila guzicu ko i naša Sayuri? 🥰

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

SAYURI
    07. Veljača 2021. 18:35

Pokloncic13

Volim kupovati detalje za stan i općenito ta dekoracija,volim visiti po aliju i stavljati u košaricu,ljubiteljica sam grickalica i čokolade,volim putovat,kad je to bilo moguće jel..volim sport..čuda nespojiva jel..volim ic na nokte i frizuru,to su neke sitnice koje sam si ostavila za radost,sitnice bitnice jel 🤣

Joja kak si mi ti? Jesi našla kakvu stazicu putem pa oprcila guzicu ko i naša Sayuri? 🥰

E sto je Sayuri prcila guzicu, prcila je....nemrem vise😫 Ovo cudo sto izlazi iz grudi i dalje ide na stisak, cice se malo pocele puhati i imam grcice lagano, sta je ne znam. Ne znam vise ni kad je O bila, imala sam cudne pikove i testove🤔 
    Pokloncic pisnj ti test obavezno ako progesteron bude visok ali isto tako, ako ne bude sky high visina ne znaci da nisi trudna...sretno🤞🤞
    Sanjarka kako se osjecas? Ima li ovaj put pravih simptoma? Sta bi za muza, jesi li mu obznanila?

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Veljača 2021. 18:44

Heloou drage moje! Dosla iz slavonije pisnula jednu lh a ona mrtva da mrtvija ne moze biti 🤣 
    19 dc.. nista ne uzimam trenutno osim vitamina d i folne. Onako najiskrenije bas mi je dobro ovako malo predahnuti od svega. Mislim da je i Lucky to komentirala. Treba nekad mini break pa da se razradi plan za dalje i napune baterije. Ja ne ocekujem O ni kasnije...samo se nadam da ce M doci pa da mogu napraviti nalaze hormona. 
    Pisnut cu ja tu i tamo koju lh pa vas obavijestim ako bude nesto..zao mi je trositi ovo malo trakica sto mi je ostalo cekam da mi narucene stignu.

Pokloncic13
    07. Veljača 2021. 18:48

To nam Joja ide vadit progesteron,ja sad samo poslije roštilja idem popisat još jedan u nizu hcg sa mrtvom sjenom koja ima anemiju 🥴
    Ps meni je iz bradavica curkalo jedino i samo u ranoj fazi trudnoce i na sredini..

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Joja 🙏
    07. Veljača 2021. 18:49

Pokloncic13

Hhahaha nisam bome, isla je cijela ekipa ;) 
    Evo sta ja volim: PUTOVANJA, izlete, planinarenje, mačke, prirodu, pivo, knjige, politiku, financije... U slobodno vrijeme gledam vijesti i dnevnike, a naaaajvise volim ovaj forum 💙

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    07. Veljača 2021. 18:53

Poklončić Aj ti pisni heheh, pisnut cu i ja lh vcrs... Kad se uspijem ustat iz kreveta ahahaha

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Veljača 2021. 18:58

Lucky🍀

Anchy_23 🌈

Heloou drage moje! Dosla iz slavonije pisnula jednu lh a ona mrtva da mrtvija ne moze biti 🤣
    19 dc….

E tocno znam kako ti je, onak si mislis mmaaaa ko ga hebe, sad cu malo predahnut pa u novom ciklusu ponovo, i onda ti se od tog cijelog nezamaranja i netemprianja desi cudesna prirodna O…. I tako se nadam da ce i tebi 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 ali sve u svemu bas dobro dode predah, kao nekakvo malo olaksanje

Je da bas je onako olaksanje veliko. Mozda se i desi nekakva prirodna O, svakako cu popratiti 😉🍀

Sanjarka88
    07. Veljača 2021. 19:12

Joja💙

Sanjarka88 🐰

Joja💙

Alooo mackiceeee 😽😽😽
    Ja sam vam MRTVA…. Totalno sam ispala iz forme…. Prehodali smo 30ak km po strmom i blatnjavom terenu….
    Test nisam radila a bome ni necu… Onaj testic jucer je definitivno evaporacijska i necu se mucit s tim… Sutra vadim krv i sve ce bit jasno… :)
    Martina zao mi je zbog menge :(

Mislim da progesteron neces sigurno vidit jesi li trudna ili nisi

A ginekolog mi je rekao ak mi bude bas visok da je vjerojatno zbog trudnoce i da napravim test da si provjerim…. I kaze da bi trebao bit visok u slucaju trudnoce obzirom da ga vadim 11dpo …. A sad ne znam…. Nazvat cu ga i pitat

Sad ne znam sta znaci bas visok 
    Al bilo je cura koje su ga imale preko 60 u obicno provjeri bez trudnoce, a i trudne cure sa 20-30 sta vjerojatno nije bas najsretnije 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.