Vesele me
Dobar desert, dobra knjiga, i kupovat robu za malog 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Alooo mackiceeee 😽😽😽
Ja sam vam MRTVA…. Totalno sam ispala iz forme…. Prehodali smo 30ak km po strmom i blatnjavom terenu….
Test nisam radila a bome ni necu… Onaj testic jucer je definitivno evaporacijska i necu se mucit s tim… Sutra vadim krv i sve ce bit jasno… :)
Martina zao mi je zbog menge :(
Mislim da progesteron neces sigurno vidit jesi li trudna ili nisi
A ginekolog mi je rekao ak mi bude bas visok da je vjerojatno zbog trudnoce i da napravim test da si provjerim.... I kaze da bi trebao bit visok u slucaju trudnoce obzirom da ga vadim 11dpo .... A sad ne znam.... Nazvat cu ga i pitat
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
E ovak,ja obožavam prnje,makar sam sad u fazi ulaganja u trenirke jel 🥴
Volim kupovati detalje za stan i općenito ta dekoracija,volim visiti po aliju i stavljati u košaricu,ljubiteljica sam grickalica i čokolade,volim putovat,kad je to bilo moguće jel..volim sport..čuda nespojiva jel..volim ic na nokte i frizuru,to su neke sitnice koje sam si ostavila za radost,sitnice bitnice jel 🤣
I naravno,mali mi mora bit cakum pakum,a bome i muza volim zategnut 🙊
Lav sam jebiga,esteta..al nisam samodopadna,nametljiva i glasna..
—
Joja kak si mi ti? Jesi našla kakvu stazicu putem pa oprcila guzicu ko i naša Sayuri? 🥰
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Volim kupovati detalje za stan i općenito ta dekoracija,volim visiti po aliju i stavljati u košaricu,ljubiteljica sam grickalica i čokolade,volim putovat,kad je to bilo moguće jel..volim sport..čuda nespojiva jel..volim ic na nokte i frizuru,to su neke sitnice koje sam si ostavila za radost,sitnice bitnice jel 🤣
—
Joja kak si mi ti? Jesi našla kakvu stazicu putem pa oprcila guzicu ko i naša Sayuri? 🥰
E sto je Sayuri prcila guzicu, prcila je....nemrem vise😫 Ovo cudo sto izlazi iz grudi i dalje ide na stisak, cice se malo pocele puhati i imam grcice lagano, sta je ne znam. Ne znam vise ni kad je O bila, imala sam cudne pikove i testove🤔
Pokloncic pisnj ti test obavezno ako progesteron bude visok ali isto tako, ako ne bude sky high visina ne znaci da nisi trudna...sretno🤞🤞
Sanjarka kako se osjecas? Ima li ovaj put pravih simptoma? Sta bi za muza, jesi li mu obznanila?
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Heloou drage moje! Dosla iz slavonije pisnula jednu lh a ona mrtva da mrtvija ne moze biti 🤣
19 dc.. nista ne uzimam trenutno osim vitamina d i folne. Onako najiskrenije bas mi je dobro ovako malo predahnuti od svega. Mislim da je i Lucky to komentirala. Treba nekad mini break pa da se razradi plan za dalje i napune baterije. Ja ne ocekujem O ni kasnije...samo se nadam da ce M doci pa da mogu napraviti nalaze hormona.
Pisnut cu ja tu i tamo koju lh pa vas obavijestim ako bude nesto..zao mi je trositi ovo malo trakica sto mi je ostalo cekam da mi narucene stignu.
To nam Joja ide vadit progesteron,ja sad samo poslije roštilja idem popisat još jedan u nizu hcg sa mrtvom sjenom koja ima anemiju 🥴
Ps meni je iz bradavica curkalo jedino i samo u ranoj fazi trudnoce i na sredini..
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
—
Hhahaha nisam bome, isla je cijela ekipa ;)
Evo sta ja volim: PUTOVANJA, izlete, planinarenje, mačke, prirodu, pivo, knjige, politiku, financije... U slobodno vrijeme gledam vijesti i dnevnike, a naaaajvise volim ovaj forum 💙
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Poklončić Aj ti pisni heheh, pisnut cu i ja lh vcrs... Kad se uspijem ustat iz kreveta ahahaha
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Heloou drage moje! Dosla iz slavonije pisnula jednu lh a ona mrtva da mrtvija ne moze biti 🤣
19 dc….
E tocno znam kako ti je, onak si mislis mmaaaa ko ga hebe, sad cu malo predahnut pa u novom ciklusu ponovo, i onda ti se od tog cijelog nezamaranja i netemprianja desi cudesna prirodna O…. I tako se nadam da ce i tebi 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 ali sve u svemu bas dobro dode predah, kao nekakvo malo olaksanje
Je da bas je onako olaksanje veliko. Mozda se i desi nekakva prirodna O, svakako cu popratiti 😉🍀
Alooo mackiceeee 😽😽😽
Ja sam vam MRTVA…. Totalno sam ispala iz forme…. Prehodali smo 30ak km po strmom i blatnjavom terenu….
Test nisam radila a bome ni necu… Onaj testic jucer je definitivno evaporacijska i necu se mucit s tim… Sutra vadim krv i sve ce bit jasno… :)
Martina zao mi je zbog menge :(
Mislim da progesteron neces sigurno vidit jesi li trudna ili nisi
A ginekolog mi je rekao ak mi bude bas visok da je vjerojatno zbog trudnoce i da napravim test da si provjerim…. I kaze da bi trebao bit visok u slucaju trudnoce obzirom da ga vadim 11dpo …. A sad ne znam…. Nazvat cu ga i pitat
Sad ne znam sta znaci bas visok
Al bilo je cura koje su ga imale preko 60 u obicno provjeri bez trudnoce, a i trudne cure sa 20-30 sta vjerojatno nije bas najsretnije
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji