Joj cure...znam da zelite dobro i jako sam vam zahvalna na tome...ali mislim da od mene nista...ja sam.vam dobila bas jake bolove dolje kao i obicno cak i jace...da sam morala popit ibuprofen. Meni je to dovoljam znak da nema nista od toga...ipak mnogo je tu iskustva i godina proslo da sam upoznala svoje tijelo. Tako da...ja sam OUT..sto se tice testova..nemam komentar vise na njih...ostalim 🤞🤞🤞🤞...napeto je j jedva cekam od vas dve testove uskoro 🤗
Kiky a jadna hehe. Kad su ti pocele mucnine? To je obicno dobar znak ajde, brzo ce to proci :*
Dajana i pokloncic taj iz mullera nikad nije bacio evap line al ne znam bas da vam moze pokazat.... Uvjerena sam da sanjarka nosi blizance pa joj zato beta raste ko ludaa.
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joj cure…znam da zelite dobro i jako sam vam zahvalna na tome…ali mislim da od mene nista…ja sam.vam dobila bas jake bolove dolje kao i obicno cak i jace…da sam morala popit ibuprofen. Meni je to dovoljam znak da nema nista od toga…ipak mnogo je tu iskustva i godina proslo da sam upoznala svoje tijelo. Tako da…ja sam OUT..sto se tice testova..nemam komentar vise na njih…ostalim 🤞🤞🤞🤞…napeto je j jedva cekam od vas dve testove uskoro 🤗
Ajme nadam se da nece zavrsiti onako kako ovo trenutno zvuci ,ne zasluzujes biti out,ja sam se nakon jutrosnjeg testa ispisala iz pluseva unatoc onim sjenicama,al ti si imala bas crteeee! Mozda da probas bar jos jedan sutra makar ujutro? Ne moze to samo tako zavrsiti,vjerujem da je tu i strah i sve,ali ne moze to rako zavrsiti 😞😞😞
Kiky ajoj, nije ti lako, ali zato za nekoliko mjeseci stize naaajveca i najljepsa nagrada 🥰
Ajde vas dvije pisajte te mullerovce da vam stavim ➕😁
Martina a sta da ti kazem, ako ti kazes da poznas svoje tijelo onda ti jedino mogu reci da mi je jako zao 😔 ali ne mozes mi zabranit da se ioak mrvu nadam za tebe do kraja 😘
E Lucky,a jel mozes napraviti PUPO listu sa sjenicama do ocekivane da se makar osjecamo trudno dok ne procurimo? 🤣🤯🤷♀️🙈
Lucky hhh ma naravno da mozes. Nada nikad ne umire. ❤
Hoperforyou evo lezim i odmaram jer mi ni ibuprofen ne pomaze (popila prije sat vremena i jos boli 🤦♀️) tak da nisam za odlazak u trgovinu a sutra kod nas nis ne radi.
https://ibb.co/x8kVyzq
Kazee gotov 🙈🤯
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Sad nas uputite,kaj je to PUPO lista? Ja se općenito loše snalazim na mobu na forumu,nikad ne znam vratiti slikicu 🥴
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Dajana pa ja ti vidim crticu!
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Anitram ja ne dizem ruke od tebe... Nadam se da ce te prestat boljet i da je to samo neki ludi simptom T.... Znam da se bojis i ako ti ne odgovara vise piskit, nemoj.... Misli na sebe a mi smo tu kad god zatrebas lovljenje sjena ;)
Dajana ma jel moguce da ovaj iz mullera tako rano hvata??? Ja vidim sjenu 🙀🧐 ili sam corava ahahah... Zakon...
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sad nas uputite,kaj je to PUPO lista? Ja se općenito loše snalazim na mobu na forumu,nikad ne znam vratiti slikicu 🥴
PUPO kratica od engleskih riječi Pregnant Until Proven Otherwise tj. trudna dok se ne dokaže suprotno
Sortiraj odgovore
Najstariji