https://ibb.co/TM3w8W0
Dee vidii sad kako je jos tamnijaaa 🙈🙈🙈 jeboo teee ako ja u ovo vise znam 🤣🤣🤣
Ja trebam za 5 dana dobit mengu jel to normalno ili?
Lijepo izgleda 😁 moguci su scenariji vrlo rana T iliii ono sto nikako ne volimo,da je folikul presao u cisticu pa je LH tamna pred kraj ciklusa. Ajmo se nadat da je ovo prvo u pitanju 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 Ti jos imas dosta dana da se nadamo plusicu ☺️☺️
Ooo 🙈🙈 ajde da vidjet cemo
Msm pravila sam test prije par dana i bio je negativan.. Tj. Tu su mi rekle da vide sjenicu koju ja nisam vidjela ni nakon par sati.. Ali vidjet cemo
Sise bolee a i doljnji dio trbuha grcsvi i sve.. Sad cu se jos strpit ako dobijem za 5 dana onda je opet nista 🙈
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Dajana a nebi ti pisnula test?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dajana a nebi ti pisnula test?
Mislis danas da jos jedan napravim ha?
Moram svakako otici kupiti.. Nisam pametna 🙈🤨
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Folna
Dajana 5dc ne znaci 5 dana do menge nego peti dan ciklusa. Vidjela sam da si jucer napisala da si 6dc (ako se ne varam) pa cisto da znas za ubuduce...
I super su ti tamne trakice !!! Ajde pisni hcg :) 🤞
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Dajana 5dc ne znaci 5 dana do menge nego peti dan ciklusa. Vidjela sam da si jucer napisala da si 6dc (ako se ne varam) pa cisto da znas za ubuduce…
E to trebam hahah hvala
Nista ja u to ne kuzim 🙈
Ici cu kupit pa pisnem 🙈😃
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Folna
Dajana 5dc ne znaci 5 dana do menge nego peti dan ciklusa. Vidjela sam da si jucer napisala da si 6dc (ako se ne varam) pa cisto da znas za ubuduce…
E to trebam hahah hvala
Nista ja u to ne kuzim 🙈
Sve je to ok,treba vremena da se uhodas. Dobro ti je joja napisala DC je dan ciklusa otkad si dobila M pa ajmo rec mi to pratimo u DC do O,a kada otprilike izracunamo da je O bila ili nam je to temperatura potvrdila, sve do plusica ili nove M dane brojimo sa DPO. Ne znam koliko ti traje lutealna faza,ali kada bi gledali po skolskom ciklusu od 14 dana, ti imas jos 5 dana do M,znaci da bi danas bila 9DPO i mozda bi mogao biti testic vec pozitivan,a ako je negativan nista ne znaci jer se ne zna kada je bila implantacija...meni je isto trebalo dosta da pohvatam pojmove kad sam tek dosla pa se ne sekiraj,sve pitaj sto te zanima,odgovorit ce ti svaka koja zna odgovor na pitanje ☺️ Kupuj testice i drzim fige za jedan plusic 🤞🏻🤞🏻
E to trebam hahah hvala
Nista ja u to ne kuzim 🙈
Sve je to ok,treba vremena da se uhodas. Dobro ti je joja napisala DC je dan ciklusa otkad si dobila M pa ajmo rec mi to pratimo u DC do O,a kada otprilike izracunamo da je O bila ili nam je to temperatura potvrdila, sve do plusica ili nove M dane brojimo sa DPO. Ne znam koliko ti traje lutealna faza,ali kada bi gledali po skolskom ciklusu od 14 dana, ti imas jos 5 dana do M,znaci da bi danas bila 9DPO i mozda bi mogao biti testic vec pozitivan,a ako je negativan nista ne znaci jer se ne zna kada je bila implantacija…meni je isto trebalo dosta da pohvatam pojmove kad sam tek dosla pa se ne sekiraj,sve pitaj sto te zanima,odgovorit ce ti svaka koja zna odgovor na pitanje ☺️ Kupuj testice i drzim fige za jedan plusic 🤞🏻🤞🏻
E da to mene uvijek buni 🙈
Da tocnije mi je onda danas 10dpo jer mi je tad bila ovulacija..
Evo spremam se pa idem po testic jer sam slobodna sad do 2 sata 🙈 kasnije me nema do navecer pa letim 😃
Hvala jos jednom 😃🙏🤞🥰
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Folna
Mislim da je Dajana imala pik kad i ja. Znaci negdi ccca 10dpo
Vrijeme je za testic 😊😂🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E to trebam hahah hvala
Nista ja u to ne kuzim 🙈
Sve je to ok,treba vremena da se uhodas. Dobro ti je joja napisala DC je dan ciklusa otkad si dobila M pa ajmo rec mi to pratimo u DC do O,a kada otprilike izracunamo da je O bila ili nam je to temperatura potvrdila, sve do plusica ili nove M dane brojimo sa DPO. Ne znam koliko ti traje lutealna faza,ali kada bi gledali po skolskom ciklusu od 14 dana, ti imas jos 5 dana do M,znaci da bi danas bila 9DPO i mozda bi mogao biti testic vec pozitivan,a ako je negativan nista ne znaci jer se ne zna kada je bila implantacija…meni je isto trebalo dosta da pohvatam pojmove kad sam tek dosla pa se ne sekiraj,sve pitaj sto te zanima,odgovorit ce ti svaka koja zna odgovor na pitanje ☺️ Kupuj testice i drzim fige za jedan plusic 🤞🏻🤞🏻
E da to mene uvijek buni 🙈
Da tocnije mi je onda danas 10dpo jer mi je tad bila ovulacija..
Evo spremam se pa idem po testic jer sam slobodna sad do 2 sata 🙈 kasnije me nema do navecer pa letim 😃
Hvala jos jednom 😃🙏🤞🥰
Eto onda sve znamo i vrijeme je za pis pis 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻☺️🤭
Letimmm kupitt 🤣🤣🙏🤞
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Folna
Sortiraj odgovore
Najstariji