Pokloncicvidim sjenu opet hehehe svaka ti cast…
Sanjarka gledam tvoje trakice i ne vjerujem… Ti imas takav progres tih trakica ko da su blizanci…. 🤗
___
Btw… Mene bradavice peku za poludit… To mi je danas pocelo…. Sad cu si svaki simptom umisljat….
Ti si trudna 100% 🥳🥳🥳
Pokloncic13 vidim sjenu
Znaci veceras, ne za 2h nego veceras ponovi to 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Nesto cu vam priznat 😅
Jucer sam dosla s posla oko 16h i pisnula kineza. negativan!!!! Znaci evaporacijska nakon nekog vrmenena i to je to.
3h kasnije bez greske pozitivan 🤷♀️
Ma ti si medicinsko cudo ☺️☺️ Kamo srece da nam svima nude takav ishod,ali tesko 😂😂
Hahhaha nisam čudo
Nego je svaki sat bitan u detekciji 😂
Kako ne,od BFN do BFP u 3 sata? To ne moze bas svatko hahahaha,ali neka! Zasluzujes tu srecu ☺️☺️☺️
A mora se u jednom trenutku pojavit 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja zelim jos Martinin BFP pa,nakon nje Lucky i Anchii, a onda kuda koji mili moji 😋😋🙈
E i Sanjarka ja na ovom u 16 vidim nesto slabasno 😄🙈
Ja zelim jos Martinin BFP pa,nakon nje Lucky i Anchii, a onda kuda koji mili moji 😋😋🙈
E i Sanjarkaja na ovom u 16 vidim nesto slabasno 😄🙈
Ja ne. A ni uzivo bas hahhaha
Al mozda se najavila 😂
Jebes mi sve ak ja i na tom negativnom ne vidim sjenu!😍 Ili sam debil ili me toliko boli stucka da vidim unaprijed 🤭
Al ak je po ovom principu kaj je Joja ak se ne varam napisala s bljeskalicom,onda ovo kaj sam sad popisala nebi trebala biti evaporacijska jer se vidi crtica pod svjetlom 🤷♀️
Aliiiiii,ne vjerujem dok ih ne popisam 6 različitih,izvadim betu i bude 1000 🤣🤣🤣
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Drage moje uvjerena sam da je negativan test... Vidi se crta al je siva.... Cak i kao da dvije vidim na istom testu ahahaja.... isla sam pregledat testice od proslog ciklusa i svi su takvi... Ovo je bilo predobro da bi bilo istinito, ne zelim piskit svaka dva sata i davat si laznu nadu..... Pisnut cu lh sad i navecer.... Kad i ako bude nekog pomaka, vidjet cu sta dalje.....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Drage moje uvjerena sam da je negativan test… Vidi se crta al je siva…. Cak i kao da dvije vidim na istom testu ahahaja…. isla sam pregledat testice od proslog ciklusa i svi su takvi… Ovo je bilo predobro da bi bilo istinito, ne zelim piskit svaka dva sata i davat si laznu nadu….. Pisnut cu lh sad i navecer…. Kad i ako bude nekog pomaka, vidjet cu sta dalje…..
Ajme joja pa kaj si se prepala?
Pa vidis da ja nisam imala pozitivan u 16 a u 19 jesam
Jebes mi sve ak ja i na tom negativnom ne vidim sjenu!😍 Ili sam debil ili me toliko boli stucka da vidim unaprijed 🤭
Al ak je po ovom principu kaj je Jojaak se ne varam napisala s bljeskalicom,onda ovo kaj sam sad popisala nebi trebala biti evaporacijska jer se vidi crtica pod svjetlom 🤷♀️
Aliiiiii,ne vjerujem dok ih ne popisam 6 različitih,izvadim betu i bude 1000 🤣🤣🤣
Jel ti crta siva ili roza? Pod bljeskalicom mora pokazat boju (probaj sa skroz svijetlim lh trakicama pa ces vidjet kako se vidi roza crta)
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Vidi mi se to na zadnja 3,onaj od jučer kaj sam stavila,ovaj ujutro koji sam samo ostavila i ovaj otprije sat i pol.
Nije mi prazan na tom dijelu.
Ali svejedno mislim da je evaporacijska 🤷♀️
Jesi ti to probala? Kaj ti se ništa ne vidi Joja?
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Cure moje ja jutros nisam pislila 🤣🙈 zaboravila hahaha uletila u kupatilo jedva stigla na wc puknut hocu hahah
Ali sad se nalijevam sa svime pa cu piskiti uskoro 😃
I pitanje za ove amazonce heheh
Koje ste lh trakice kupili da si i ja narucim hh
Gledala sam neke al da ne kupim neko smeće hhh
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Vidi mi se to na zadnja 3,onaj od jučer kaj sam stavila,ovaj ujutro koji sam samo ostavila i ovaj otprije sat i pol.
Nije mi prazan na tom dijelu.
Ali svejedno mislim da je evaporacijska 🤷♀️
Jesi ti to probala? Kaj ti se ništa ne vidi Joja?
Ma vidi .... Bez dileme... Al nije roza
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Sortiraj odgovore
Najstariji