I lakse malo s jegerom
Meni jucer u 16h ni onaj od 10ml nije ocitao
.
Dalje nemam sta dodat
Nista nije gotovo, prema tome 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma ne fakat,ponijeli su me vaši pozitivni Testovi,isti dani dpo,isti Testovi,a pritom sam zaboravila najvažnije…
Nikada nisam ostala trudna ne prvi,ne drugi nego čak i 15 mjesec zaredom tako da..jedno veliko ne.
Moram ostati realna u toj cijeloj priči. A i imam simptom čistog normalnog PMS-a,glava me ubija toliko da mi se povraća.
Radila sam i wondfo,nema smisla ni slikati,sve je bijelo da bjelje ne može biti 🤭
Ako ovo nije u tebe ctrta 9dpo onda ja odustajem
https://ibb.co/g9BVHc7
Nema ti uživo ništa Bajo moja po metodi seksanja 🤣
Čak sam ga išla gledat ispod s bljeskalicom,čist kao suza! Napredak jer nema ni evaporacijske kao na ovom s Amazona 😇
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Pokloncic ma ne moze ti taj pokazat na 9dpo... Dajana i sanjarka su ga pisnule na 10 dpo... Ne brini i drzi se kineza za sad :* ....
Ako ti se nesto pije popi si pivo 🍺 odma uneses malo folne ehhehe....
_____
vidim da te uhvatila neka nervoza.... Ja se osjecam bas svjeze i naspavano ovih dana.... Napaljena sam takodjer.... Jedva cekam planinarenje sutra..... Nemam nikakvih simptoma.... Samo te sise jos uvijek. Bas smisljam kako zadrzat urin do vcrs covjece pa piskim svakih sat vremena (i cesce).... Evo sad je proslo 45 min od zadnjeg piskanja i jedva se suzdrzavam....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Pa evo iskreno,ja napunim času 2,5dcl svakih 2 sata bez beda sad.
Fizički se loše osjećam,bas me muž zove,rekoh nejdi doma,boli me glava za popizdit,podrigujem svakih 3minute,povraća mi se,slaba sam.
Neznam jel ova južina vani,ali bas sam totalno malaksala.
Stvorila sam si presing sa sutrašnjim datumom da bi bilo lijepo da i sad bude pozitivan kao i s prvorodenim.
Imaš pravo Joja,bas sam losa i totalno mi je drago da si ti puna elana i energije,bas si nemrem zamislit da sam i ja takva 😇🤷♀️
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Pa evo iskreno,ja napunim času 2,5dcl svakih 2 sata bez beda sad.
Fizički se loše osjećam,bas me muž zove,rekoh nejdi doma,boli me glava za popizdit,podrigujem svakih 3minute,povraća mi se,slaba sam.
Neznam jel ova južina vani,ali bas sam totalno malaksala.
Stvorila sam si presing sa sutrašnjim datumom da bi bilo lijepo da i sad bude pozitivan kao i s prvorodenim.
Imaš pravo Joja,bas sam losa i totalno mi je drago da si ti puna elana i energije,bas si nemrem zamislit da sam i ja takva 😇🤷♀️
Oooo ne tako draga moja... Pa nase pravo piskanje tek pocinje .. neces mi sad past u bedaru!!! Ima vremena za to ahahha (ma neee) ...... Za par dana ce sjene bit tako debele da ce trakica vristat !!!! Pratimo se 😘
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Anitram ja sam u svojoj prvoj trudnoci imala jake grcave,isto pila ibrufen,bila sam sigurna da M dolazi,nisma cijeli dan iz kreveta izasla lagano nesto do wc,prokrvarila malo,3 dana na ulosku malo i na toletpapiru,sva tuzna i ljuta sto je opet dolsa,ali mi je biko jako cudno kako tako malo tipa jedan ulozak za cijeki dan i na tolet papiru pa mi vrag nije dao mira i napravila sam test i bila sam trudna,nazvala ginicku i odma mi prepisala one tablete za cuvanje trudnoce,kada bi se puno kretala ili nesto radila grcevi bi se pojacali,nakon 5 dana su prestali ali sam ja nastavila mirovati jos 2 tijedna
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Antiram i eto taj mali vragulan mi sad skace po glavi tako da ne gubi nadu i veselje
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Isprike za tipfelere doslovno mi dijete skace po glavi
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Imam vam ja sliku mullera na betu od 28 od prosinca, bila je biokemijska. Mogu vam ga staviti cisto da vidite kakva je crta na betu 28. I da, muller trakica vam je osjetljivosti 10. A onaj plasticni je 25.
Sortiraj odgovore
Najstariji