Sayuriheheh ajde bas nam treba neki plusic da nam malo digne moral :)
Nadam se, a ja cekam muza pa da i njemu nesto dignem😁
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Anchy_23 , odlican pik, sretno, i jastuk pod guzu da gravitacija jos malo odradi svoje.
Sanjarka, proslu trudnocu koja je zavrsila spontanim je kod mene bila iz lijevog, ali fakat ti lijevi jajnici ili ne proizvode, ili nije kvalitetna jajna stanica. Sin je iz desnog😋
Lucky, narucila sam one One step sto su jako osjetljive i vrlo pouzdane i precizne, tacno mi dan za danom lijepo pokazuje progres. Sad cu naci link, imas kombinacije, 100, 200 trakica sa 10 ili 20 testova za trudncu, isto oni osjetljivi..10ml...meni stigle za 2o radnih dana ( Bih)...Hr sigurno i prije....
Evo link..
https://www.amazon.co.uk/Ovulation-Highly-Sensitive-Fertility-Pregnancy/dp/B010FVO9YG/ref=mp_s_a_1_5?dchild=1&keywords=ovulation%2Btests&qid=1609783424&sprefix=ovulation&sr=8-5&th=1&psc=1
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sayuri hvala 😘
😘😘😘
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Hvala curke na podrsci, jedva cemam pik🥰
-
Lucky uvijek je dobro porazgovarati sa strucnjakom, svaki iz svog podrucja moze nesto korisno reci, sretno😘
Nadam se da ce i meni desni jajnik donijeti srecu🤞🏻
Prosli mjesec sam osjetila probadanje u desnom jajniku, ja sam mislila da to ide - desni pa lijevi naizmjenicno svaki mjesec. Ali evo cini se da je ipak dva mjeseca za redom O iz desnog, iako bol ne mora nista znaciti
Prošli mjesec sam baš osjetila probadanja na lijevoj strani,sigurno je O bila na lijevom. A ovaj mjesec nemam baš nikakve naznake na kojoj bi mogla biti O.
Lucky super će ti doći ovaj mjesec da se malo opustis i psihički pripremis za idući napad,nadamo se uspješan 🤞
Ostale cure,ima li pikova? Moje trakice su dosta tamne ali nije još pik.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Dobro jutro cure!
Kod mene vatreno jutros 🙈🎆
Imam jedno pitanje. Nisam unjela temp jos u ff. Jer sam lose spavala i budila se u noci. U 5 ujutro sam morala na wc i prije nego sam se ustala na wc izmjerila sam 36.2. Alarm za ustajanje mi u 6h zvoni i tad inace mjerim temp. U 6.je bila 36.3 koju da upisem? Znaci izmedu je proslo samo sat vremena.
Nekako realnija mi je ova u 5 ujutro...mislila sam nju upisati...
Dobro jutro cure!
Kod mene vatreno jutros 🙈🎆
Imam jedno pitanje. Nisam unjela temp jos u ff. Jer sam lose spavala i budila se u noci. U 5 ujutro sam morala na wc i prije nego sam se ustala na wc izmjerila sam 36.2. Alarm za ustajanje mi u 6h zvoni i tad inace mjerim temp. U 6.je bila 36.3 koju da upisem? Znaci izmedu je proslo samo sat vremena.
Nekako realnija mi je ova u 5 ujutro…mislila sam nju upisati…
Ja sam primjetila da mi temp raste cca 0. 1 svako sat vremena
Pa bi ja rekla da ti odlazak u wc nije puno ppremetio tempicu
No upisi tu prvu
Nije velika razlika pa nije bitno 🥳
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ancy prvu upisi, a ova druga ionako nije puno visa pa ti je tobsve tu negdje. Znaci zestoko si u akciji, tako treba 💪🏼💪🏼💪🏼
I mi smo u akcijama i bas je ovako puno bolje kad ne moras mislit o nicem nego hopsas jer zelis 🤗
Uzivajte Lucky 🥳🥳🥳🥳
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo jesam upisala prvu!
Kako ste mi cure?
Lucky takve spontane keksice i ja volim, imala sam ih u 12 mj, znala sam da nisam odreagirala na klomi i da se tu nista ne moze pa sam uzivala u svakom trenutku sa dragim. Uzivala sam i jutros daleko od toga, ali ono poslije si mislim jel sve ok oce li se primiti dal da lezim jos dal da dignem noge u zrak hahah
Sortiraj odgovore
Najstariji