Anchy predobro nadam se da cu i ja pravi pik uloviti ovaj mjesec😍
Budes draga 😘 bas mi je drago da je folikulic u nastajanju i da je sve ok! 🍀sretno nam bilo 🤞
Ja recimo oba puta zatrudnila kad je bio desni 😳 E sad,jel on jači ili kaj,Bog zna 🤭
Ja 3 puta ✌️
Lijevi nula bodova 😕
Ima li tko da je trudnocu ostvario ovulacijom iz lijevog jajnika? 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo kod mene endometrij skoro trolinijski, na desnom jajniku folikulić 14 mm, baš sam sretna što ćemo imati priliku pokušati ovaj mjesec🥰🥰🥰
Zadnji put mi je folikul pukao tek na 26 mm. Pa ne očekujem O još 3-4 dana, ali lovim ju trakicama ko luda 🤭
Super 🥰
Ja recimo oba puta zatrudnila kad je bio desni 😳 E sad,jel on jači ili kaj,Bog zna 🤭
Ja 3 puta ✌️
Lijevi nula bodova 😕
Mene ti to brine malo. Desni mi je tek sad reagirao na klomif u 3 ciklusu. I sad opet lijevu stranu osjecam iako je na uzvu na desnoj bio veci folikul na 9 dc. A posto sam T ostala a da nista nisam pratila nemam pojma iz kojeg jajnika je to bilo..
Ne znam sta je s tim desnim on strajka opasno 🤷🏼♀️
Ja 3 puta ✌️
Lijevi nula bodova 😕
Mene ti to brine malo. Desni mi je tek sad reagirao na klomif u 3 ciklusu. I sad opet lijevu stranu osjecam iako je na uzvu na desnoj bio veci folikul na 9 dc. A posto sam T ostala a da nista nisam pratila nemam pojma iz kojeg jajnika je to bilo..
Ne znam sta je s tim desnim on strajka opasno 🤷🏼♀️
Nisam ni ja prije pratila Al znam po nalazima da je žuto tijelo bilo na desnom u svim t
Mene je sad češće boljelo s lijeve strane,makar me strecalo i s desne isto. Bas ono fini grčevi. Ili je taj lijevi u mom slučaju sto se tiče začeća lijeniji,ili jajašce negdje zaluta..kako to uopće funkcionira Bog zna. Ja i dalje piskim lh trakice ove glupe plave,još uvijek nije skroz snježna kao dan prije detektiranog smajlica. Skroz čudno 🥴
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Ancy def sutra ujutro i onda jos par jutara za redom heheh :D
Zoe sretno s trakicama :*
Sanjarka ahahhaha ne daj boze s tim trakicama provjeravat trudnocu ahahha ....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sanjarka, Lucky, Joja, Zoe ,Sara, Ancioo, Pokloncic
(I ako sam nekoga od cura zaboravila sry) hvala na svim savjetima i dobrim zeljama. Evo ja cu dati sve od sebe hopsati i nadati se 🤞🍀
Lucky pa kad je bal nek je bal..stvarno rijetko kad dozivim pik pa moram svee popiskiti 😊
Kad mi ff oznaci O budem ti rekla datum da me stavis napokon na listu odbrojavanja i umisljanja simptoma 😅
Sanjarka, Lucky, Joja, Zoe ,Sara, Ancioo, Pokloncic
(I ako sam nekoga od cura zaboravila sry) hvala na svim savjetima i dobrim zeljama. Evo ja cu dati sve od sebe hopsati i nadati se 🤞🍀
Lucky pa kad je bal nek je bal..stvarno rijetko kad dozivim pik pa moram svee popiskiti 😊
Kad mi ff oznaci O budem ti rekla datum da me stavis napokon na listu odbrojavanja i umisljanja simptoma 😅
🥳🥳🥳 Konacno ides na listu! Nadajmo se zadnji put 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Vi nemate pojma koliko sam ja trenutno neopterecena svojim ciklusom i koliko sam flegma, uopce niti malo me ne dira kad ce M da mogu dalje. Strava sta potres uradi od mene 😂😂😂
Ali za sada kako stvari stoje u cetvrtak idemo kod onog doktora, ovako malo navecer preko veze, da malo popricamo. Nadam se samo da mu nece nesto iskrsnut. Zelim cuti kakvih rjesenja ima on 🤗
Nadam se da ce vam reci nesto pametno. Dati dobre svjete i plan kako sta dalje (iako znam da plan vec imas). Drugo misljenje je uvijek dobro cuti.
Drago mi je sto si opustena i neopterecena usla u novu 2021. Vidjeti ces ove godine si trudna 100% 🥰
Lucky bas me zanima sta ce ti reci... Pitaj i njega za baby andol :) i za ove druge dodatke koje koristimo :)
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji