https://ibb.co/ynwZcCN
Evo ga 💪pikcina 😊😊 izvukla sam i clear blue koji sam odavno cuvala za ovaj moment i smajlic je tu!
Jucer je bila pauza nismo se keksali, Jutros jesmo u 7. Ne znam dal da ubacim jos kasnije navecer jednu turu pa sutra jos jednu…hmmm
Ajmo savjetnice moje i prijateljice kako bi vi?
Ja bi radije sutra ujutro
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Anchy,ja ti mogu reci kako sam ja ovaj ciklus sa smajlićem. Čim mi se ukazao,hopsnuli smo se na staru godinu u 19,00.
Onda sam ga ponovila na novu godinu u podne i opet je bio smajlić pa smo opet potvrdili.
I za kraj smo na negativan clearblue odradili hopsanje oko 13h 2.1.
I jučer sok. Ff označio ovulaciju na 31.12 i uopće neznam kaj smo zbrckali 🤷♀️
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Anchy ja bi na tvom mjestu sutra hopsala
Vojnici su od danas spremni i naoružani 💪🏻💪🏻
SAnjarko da nisi rekla da su lude ja bi sad rekla pikcinaaa 🤣🤣
😂😂😂
Nedo mi Bog s ovima ic utvrditi trudnocu 😂
I ja sam misljenja da je bolje sutra ujutro. A bome cu betonirati i u sri. Pratiti cu i dalje sa trakicama, a sad me zivo zanima temperatura u sljedecim danima to jos nisam tako popratila..
Cure hvala na savjetima ljubim vas sve 😘
Danas opustanje..osjetim lijevu stranu izgleda da je lijevi jajnik opet u akciji 🙈
Anchy ja bi na tvom mjestu sutra hopsala
Vojnici su od danas spremni i naoružani 💪🏻💪🏻
SAnjarko da nisi rekla da su lude ja bi sad rekla pikcinaaa 🤣🤣
😂😂😂
Nedo mi Bog s ovima ic utvrditi trudnocu 😂
🤣🤣🤣🤣
I ja sam misljenja da je bolje sutra ujutro. A bome cu betonirati i u sri. Pratiti cu i dalje sa trakicama, a sad me zivo zanima temperatura u sljedecim danima to jos nisam tako popratila..
Cure hvala na savjetima ljubim vas sve 😘
Danas opustanje..osjetim lijevu stranu izgleda da je lijevi jajnik opet u akciji 🙈
Mislim da je i meni opet bio lijevi 🙄
Anchy, sutra, ima dovoljno vojnika na čekanju. Nek se muževe zalihe obnove još malo. 🙃🤞🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Evo kod mene endometrij skoro trolinijski, na desnom jajniku folikulić 14 mm, baš sam sretna što ćemo imati priliku pokušati ovaj mjesec🥰🥰🥰
Zadnji put mi je folikul pukao tek na 26 mm. Pa ne očekujem O još 3-4 dana, ali lovim ju trakicama ko luda 🤭
Ja recimo oba puta zatrudnila kad je bio desni 😳 E sad,jel on jači ili kaj,Bog zna 🤭
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Anchy predobro nadam se da cu i ja pravi pik uloviti ovaj mjesec😍
Sortiraj odgovore
Najstariji