Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Siječanj 2021. 22:31

Lucky🍀

Sanjich oprosti, ali ova zadnja recenica je potpuno nepotrebna, pogotovo jer i ti sama znas koliko je sve tesko i koliko takve rijeci znaju zaboljeti kad se trudis godinama… 😏

Naravno da je, ali i njen stav i njene izjave su nepotrebne.. Procitaj samo njezine poruke na moje pa mi reci jel to uredu?  Da je čitala mpo temu vidjela bi da meni dr radi transfere 6 ili 7 dpo.. I da smo razglabale o tome i sumnjale u to.. Dok ga nisam sve ispitala i uru vrimena s doktorom razgovarala..svi detalji su napisani na temi i svi ih mogu ic procitat... 

Tako da njeno posprdno ponasanje sa mnom nije ostalo bez moje reakcije natrag. Ako izaziva onda moze i ocekivat da druga strana odgovori na njene provokacije. Lp 

SAYURI
    30. Siječanj 2021. 22:35

Sanjich🤞🤰

Lucky🍀

Sanjich oprosti, ali ova zadnja recenica je potpuno nepotrebna, pogotovo jer i ti sama znas koliko je sve tesko i koliko takve rijeci znaju zaboljeti kad se trudis godinama… 😏

Naravno da je, ali i njen stav i njene izjave su nepotrebne.. Procitaj samo njezine poruke na moje pa mi reci jel to uredu? Da je čitala mpo temu vidjela bi da meni dr radi transfere 6 ili 7 dpo.. I da smo razglabale o tome i sumnjale u to.. Dok ga nisam sve ispitala i uru vrimena s doktorom razgovarala..svi detalji su napisani na temi i svi ih mogu ic procitat…

Tako da njeno posprdno ponasanje sa mnom nije ostalo bez moje reakcije natrag. Ako izaziva onda moze i ocekivat da druga strana odgovori na njene provokacije. Lp

Hajde Sanjich ohladi malo, lupnula si i ti budalastina 🤫
    Ali nisam reagovala ali ti ova zadnja recenica za Martinu bas nije trebala, znas ima neka granica ukusnog i kad hoces da odgovoris na provokaciju sve ok, ali hajde malo nadji mjeru..😉

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

30. Siječanj 2021. 22:38

Sanjich🤞🤰

Lucky🍀

Naravno da je, ali i njen stav i njene izjave su nepotrebne.. Procitaj samo njezine poruke na moje pa mi reci jel to uredu? Da je čitala mpo temu vidjela bi da meni dr radi transfere 6 ili 7 dpo.. I da smo razglabale o tome i sumnjale u to.. Dok ga nisam sve ispitala i uru vrimena s doktorom razgovarala..svi detalji su napisani na temi i svi ih mogu ic procitat…

Kao sto sam napisala. Ne ostajem nikom duzna nito cu tebi. Gadas nisko. A ja nisam neki stalker da gleda svaki profil. Osim toga napisete na onoj temi 100 stranica u samo sat vremena. Hallo pa ko normalan to uspije popratiti. Ne visim na forumu non stop. Nitko ne nije izazivo. Ako si ti tako shvatila. Ja sam i napisala "ajmo diskutirat"  al ti si nesto napisala svoje na sta sam se ja nadovezala jer mi je nesuvislo. Ajmo malo procitat teoriju o ovulaciji, razvoju embriona itd pa cemo shvatiti da je suludo to sto si ti napisala za tranafer 6 ili 7 dpo. Daj Boze da ti uspije pa da mi dodes i kaze eto bila sam u pravu. Jer znam koliko je zelja i borba. A sad dosta. Jer kao sto si rekla: mozda da se opustimo primilo bi se 🙃

Pokloncic13
    30. Siječanj 2021. 22:45

Joj curke..uopće niti jednoj od Vas ne treba ulaziti u debate,meni je samo iskreno zao kaj ijedna od vas prolazi kroz MPO,zao mi je kaj se osjećate loše,pod hormonima,tabletama i općenito pod psihom kad znaš da nejde.
    A očito jebeno nejde,i zato je teško samo i reci opusti se primiti će se,pogotovo jedna drugoj jer smo sve zajedno ovdje upravo zato sto se ne prima,bile mi opuštene ili ne.
    Ako i jesi opušten sto radiš dijete opušteno,onda nisi opušten jer se bojiš korone,nisi opušten jer ti je muž dobio otkaz,nisi opušten jer razmisljas kaj ćeš djetetu kupiti kad te traži igračku,nisi opušten jer su ti smanjili placu,nisi opušten jer si se posvađala s mužem jer nije bacio zmazane gaće u košaru nego na pod.
    Živimo nažalost u jebeno stresno doba koje samo po sebi nije lako,a kamoli tek ako imaš imali zdravstveni problem,ako ne možeš doživjeti najveću moguću radost trudnoce niti prirodno niti nakon xy potpomognutih pokušaja.
    Zato mislim da je bolje da smo si podrška,da se Trpimo sa stvarnim i umišljenim simptomima,da si sugeriramo ako neka zna vise i naprosto da si kažemo samo jebena si kraljica i ti to možeš jer možemo.
    Cure,samo ljubav, i ne morate se opustiti,seks ionak nije opuštajući jer jebeno vježbaš kardio 😉❤️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

30. Siječanj 2021. 22:51

Pokloncic13

Joj curke..uopće niti jednoj od Vas ne treba ulaziti u debate,meni je samo iskreno zao kaj ijedna od vas prolazi kroz MPO,zao mi je kaj se osjećate loše,pod hormonima,tabletama i općenito pod psihom kad znaš da nejde.
    A očito jebeno nejde,i zato je teško samo i reci opusti se primiti će se,pogotovo jedna drugoj jer smo sve zajedno ovdje upravo zato sto se ne prima,bile mi opuštene ili ne.
    Ako i jesi opušten sto radiš dijete opušteno,onda nisi opušten jer se bojiš korone,nisi opušten jer ti je muž dobio otkaz,nisi opušten jer razmisljas kaj ćeš djetetu kupiti kad te traži igračku,nisi opušten jer su ti smanjili placu,nisi opušten jer si se posvađala s mužem jer nije bacio zmazane gaće u košaru nego na pod.
    Živimo nažalost u jebeno stresno doba koje samo po sebi nije lako,a kamoli tek ako imaš imali zdravstveni problem,ako ne možeš doživjeti najveću moguću radost trudnoce niti prirodno niti nakon xy potpomognutih pokušaja.
    Zato mislim da je bolje da smo si podrška,da se Trpimo sa stvarnim i umišljenim simptomima,da si sugeriramo ako neka zna vise i naprosto da si kažemo samo jebena si kraljica i ti to možeš jer možemo.
    Cure,samo ljubav, i ne morate se opustiti,seks ionak nije opuštajući jer jebeno vježbaš kardio 😉❤️

Potpisujem sve 👍👏

30. Siječanj 2021. 23:01

Ajme koliko tenzija i negativne vibre u zadnjih par stranica. Stvarno je uzasno da se ovako nisko gada, pogotovo kada obje prolazite istu stvar u zivotu koja je sama po sebi teska. Ja jos nisam napravila nalaze za koje me uopce strah i ic radit jer sto ako ispadne da su jako losi da cu morati na MPO,mislim lose je razmisljati na taj nacin ali oduvijek sam bila tip osobe koja razmislja unaprijed,puno unaprijed i samo dok razmisljam mi se slama srce,a ne znam kako bi mi bilo da sam zapravo u tim vodama. Meni je tesko nakon godinu i nesto sitno toga i uz sve to tri biokemijske, ne mogu ni zamisliti kako je vama koje se borite s time GODINAMA, znam da nema tu opustanja,jer je to jace od vas,ali....Vjerujem da svaka od cura koja mora na MPO je tu s razlogom,vjerujem da Bog za sve nas ima nekakav plan i VJERUJEM da ce se te zelje svakoj ostvariti,nekima na laksi,nekima nazalost na puno tezi nacin,ali hoce jer je nama to sada neshvatljivo zasto nece sad pa sad,ali Bog zna kada je pravo vrijeme za svaki i jednu od nas jer eto…koliko god da je tesko,NIKADA nam nece dati tezi kriz od onoga koji nosimo u tom trenutku, a vi koje ste u MPO vodama ste nevjerojatno jake osobe,jace i od nas koje se trenutno borimo sa dijagnozama i neuspjesima i trebat cemo svaku od Vas koje prolazite kroz to da nas ohrabrite ukoliko to zatreba! 
    Hodaj,nebo strpljive voli! Nikada necete nositi tezi kriz od onoga sto mozete podnijeti,sve je unaprijed zacrtano i odredeno i sve mora biti u vrijeme kada je ON to odredio. 

BAJOMA
    30. Siječanj 2021. 23:11

Sanjich🤞🤰

🦋Anitram1982🦋

Sanjich🤞🤰

🦋Anitram1982🦋

Sanjich🤞🤰

🦋Anitram1982🦋

Pisala sam to zato sto svugdje citam da se impantacija desava od 6 do 12 dpo. Sto po ovom meni nema smisla osim ako je ovulacija bila kasnije.

Martina, nakon sta folikul prsne jakna stanica ceka na spermij 1 do 2 dana te ako dodje do oplodnje jos 5 dana putuje do maternice, stoga je to 6-7 dpo kad je realno dosla u maternicu i tu ceka na oslobadjanje iz svoje opne.. Ne ugnjezdjuje se takva oplodjeno nego se oslobadja i tek onda prijanja uz maternicu, imaju 3 faze implantacija, prija janje, zakacivanje i prodiranja - laicki sam napisala jer se nemogu sjetit stvarnih imena faza.. Tako da zato pise 6 do 12 dana.. Jer zenska maternica ima svoju idnividualnu receptivnostni svaka stanica i spermij su individualni.. Neko moze doslovno 6 dan imat implantaciju a neko i par dana kasnije… Sry na ubacivanju 🙃😘

Jajna stanica je ziva samo 24 sata max od izlaska iz folikula. Ne 48. Znaci na 1dpo ona je mrtva ili oplodena.

Nigdje ne pise da je ziva 48h u mom tekstu nego pise 1 do 2 dana.. Vecina istrazivanja (starijih ali vodecih) tvrdi da zivi maksimalno 24h medjutim novija istrazivanja ukazuju i da kvalitetna jajna stanica moze prezivjet i duze od 24h stoga pise do 2 dana.. To ne znaci 48 h nego npr 30h, 36 h.. Vodila sam diskusiju s doktorom prošli tjedan u vezi toga pa sam mislila mozda ce te zanimati posto ti nije jasno zasto pise taj interval implementacije. Caoo

A zakaj onda ak je tak tebi doktor radi trnansfer na 5 dpo a ne na 6 ili 7? Zato kaj blastic nema maternicu u epruveti da se ugnjezdi. I mozda nisi napisala da je ziva al si napisala da ceka 1 do 2 dana na spermije. Nemre ih cekat do 2 dana jer je drugi dan vec nema i spermij drugi dan nema kaj oploditi. Zato se i radi oplodnja jajnih stanica odmah isti dan punkcije. I drugi dan dobis informaciju koliko ih je oplodeno. Bar bi ti to trebala znat posto si u MPO vodama.

Kraljice peru te neki bas ruzni hormoni.. Steta da tako se netko ponasa na forumu.. Moj doktor radi transfer 6 ili 7 dpo ako si pratila znala bi to… Mozda da se malo opustis bi ti se lakse primilo 😘😉

Moram ti rec da ti zadnja recenica nije baš na mjestu. Sory al nije lijepo, pogotovo jer si u relativno istoj situaciji. 

Pokloncic13
    30. Siječanj 2021. 23:15

Hope ja se vodim tvojim načinom razmišljanja nakon sto sam postala svjesna da sam stvarno ostala bez sina.
    I zaista jest tako,bolno je,neshvatljivo u tom trenutku razmišljanja ali mora biti s nekim razumnim razlogom.
    Nikad ne znaš iza kojeg te ugla čeka sreća nakon silne nesreće,ali treba stvarno biti jak,iščupati zadnje atome snage ostati normalan i pun zelje.
    Za prolaziti kroz bilo kakav korak u MPO trebaju velika muda i volja,opuštenost nema niti s tim,a bome niti nama koje smo ostale bez djeteta u nekoj fazi trudnoce ili nakon normalnog poroda.
    Mislim da nakon takvog puta u životu vise nikad nećeš voditi ljubav opušteno pogotovo ako “radiš” bebu.
    Zato bolje vi nama i mi vama pomazite toplim riječima podrške i stečenih znanja o temi,analiziranju lh i hcg trakica,te ostalih varijacija na temu,toga nam fali večeras moram primjetiti 🤭☺️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

annboleyn
    30. Siječanj 2021. 23:21

Pokloncic13

👍

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

30. Siječanj 2021. 23:30

Pozdrav, uhodim vas vec dugo i sada me par zadnjih postova navelo i da se oglasim. Ne kuzim zasto pojedine u postovima pisu da zale sve sto idu u mpo i da je to nekakav kriz? Evo ja sam prosla dvije prirodne trudnoće, jedna je zavrsila kiretazom, druga je bila biokemijska. I prosla sam jedan neuspjesan postupak. Nemamo dijagnozu ni ja ni muž. U niti jednom trenutku ne smatram to nekakvim križom, niti zalim samu sebe. I to mogu reci za vecinu zena koje prolaze isto. Mislim da sve sto tako mislite bi prvo trebale zhvaliti bogu sto je dao covjeku mogucnost da uci, napreduje i da dođe do toga da parovi koji su prije 50 godina bili neplodni sada mogu imati cijelu nogometnu momcad djece. Vidim tu po vasim potpisima da vas ima starijih od mene i sa vise spontanih, biokemijskih, i sa dijagnozama i moj savjet vam je da ne budete takoreć zadrti, da ne bjezite od pretraga, od mpo, jer to nije nikakav križ, niti sramota, niti razlog za zaljenje parova koji to prolaze, dapače, trebale bi biti sretne sto uopce imate tu mogucnost.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.