Pokloncic , Joja koji ste dpo ? Ne pisw vam u potpisu kao Sanjarki pa ne mogu odbrojavat😂
Pokloncic , Joja koji ste dpo ? Ne pisw vam u potpisu kao Sanjarki pa ne mogu odbrojavat😂
Aplikacija FF vjerojatno ceka porast temp tri dana za redom da mi oznaci ovulaciju.... Danas sam 2DPO :)
Kako si nam ti danas? Hoces ici ovaj mjesec bar 21. Dan progesteron izvadit, bar da to ne moras cekat mjesec dana :)
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ja imam pitanje,malo me buni sve to. Piškila sam Ih trakice 3 dana za redom, dakle prekjučer jako tamna crtica ista kao i testna, jučer ujutro također,jučer popodne isto… I danas ujutro također prisutna, dosta vidljiva ali ne kao jučer. Nisam do ovog mjeseca nikad koristila te trakice. Možda trakice nisu ispravne? Jel moguće da su 3 dana tako jako vidljive te crte? Ili … Hvala 🥰
Moguce je pik bude 2 dana, meni je jednom i 3 trajao
Crta je vecini žena vidljiva no lh je pozitivna samo ako su obe crte iste boje ili testna tamnija od kontrolne. Stavis nam slike trakica?
Kako se stavljaju slikice?
https://imgbb.com/
Ovdje upload pa nam tu kopiras dobiveni link
https://ibb.co/NsKNdc1
Valjda će otvoriti 🤭🤣🤦
Mislim da je pik bio 29. 😊
😁😁🙏🙏 Čekam 14.2., pa ćemo vidjeti. Nadam se da ću vidjeti napokon plusić
Tina hahahha 🔝🔝🔝 ja sam opcenito zivcana u ovom djelu ciklusa i ful razdrazljiva 😂
Joja dogovoreno 👌👌🤞
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
E ak mi ff sutra detektira 3 dpo,jel mogu tada krenut s korom ananasa ili je prekasno? 🤷♀️
Oprostite kaj nisam popratila ostale poruke,kakti sam u društvu na roštilju 🤭
Ananas i cikla se jedu do Ovulacije
Mislis da je lose piti ciklu do 6dpo? Na dan ovulacije (10dc) endo mi je bio 0.721cm…. s ciklom sam pocela
7dc pa sam samo nastavila poslje O
Nije. Nece se nista desiti ako pijes. Slobodno ju papas do tada. 👍
Joja ja sam super, ko nova danas😄 ne mogu vadit progesteron jer pijem duphastone, a ne smije se nista piti kad se radi nalaz, a bi rado, iskreno malo me strah tog duphastona, mozda ga i ja bezveze pijem, najradje bi prestala na svoju ruku😅
Joja ja sam super, ko nova danas😄 ne mogu vadit progesteron jer pijem duphastone, a ne smije se nista piti kad se radi nalaz, a bi rado, iskreno malo me strah tog duphastona, mozda ga i ja bezveze pijem, najradje bi prestala na svoju ruku😅
Joj samo nemoj prestat na svoju ruku... Hehe al evo meni je doktor rekao da je duphastone ok samo ako zelis izazvat menstruaciju a za sve drugo da studije uopce nisu dokazane i da po njemu treba bit jako pazljiv s njim.... Mama mi je npr rekla da su u njezino vrijeme duphaston pile kao kontacepcijsko sredstvo :o
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Joj samo nemoj prestat na svoju ruku… Hehe al evo meni je doktor rekao da je duphastone ok samo ako zelis izazvat menstruaciju a za sve drugo da studije uopce nisu dokazane i da po njemu treba bit jako pazljiv s njim…. Mama mi je npr rekla da su u njezino vrijeme duphaston pile kao kontacepcijsko sredstvo :o
Zasto ti pijes? Imas nekakvu dijagnozu?
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Ajmo malo diskutirati o sljedecem:
Ako cemo pratiti sve parametre od ovulacije do zaceca dobivamo sljedece:
O - dan ovulacije - folikul oslobada jajnu stanicu i ona krece put prema maternici kroz jajnike. U roku od 24 sata ona mora biti oplodena inace propada
Od 1 dan do 5og dana - jajna stanica se spusta kroz jajnik prema maternici te ukoliko je oplodena ona se nastavlja razvijati.
5 dan - ako se oplodila postaje blastocica. Zato se i radi transfer kod MPO 5 dan nakon ovulacije jer je oplodena stanica dosla do stadija blastociste
5 dan i nadalje - blastocista stize do maternice i pocinje se implantirati te se dalje razvija i nakon dan dva do tri pocinje luciti Hcg hormon. Implantacija se desava u roku dan dva max tri.
--------------------------------
Kako onda moze implantacija biti na 12 ili 13 ili 14dpo?
Nema smisla. Jer blastocista se implantira za dan dva od kad je dosla do maternice.
Jajna stanica oplodena ne moze putovat 10 dana do maternice jer se dioba desava svaka 24 sata.
Moze jedino biti da O nije bila kad mi mislimo pa se sve naravno pomice.
Implantacija ne traje 10 dana. Ona se desava dan ili dva do 3 max.
-----------------------------
Jel me razmijete sta zelim reci?
Pardon ispravak - nejde jajna stanica kroz jajnik nego kroz jajovod. Jajnik proizvodi folikule sa jajnim stanicama i ispusta ih. Ispricavam se.
Sortiraj odgovore
Najstariji