Lucky Tina ne piški još, nisam kupila test hahaah..rekla sam da želim biti karakter ali još samo sutra..pa prekosutra možda padne testić hehe...samo me buni sto mi je danas pala temp, visoka je još ali naspram jucer je pala
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Jutro curke ❤️ Moje vjestice jos uvijek nema 😢
Nikako nisam mogla spavat malo sam se prepala od svih onih postova jucer pa sam si razmisljala da ako sam trudna da ce onda vjerovatno opet bit spontani , pa sam to i sanjala pa gluposti ugl... ALIIII STA MI SE DESILO ...
U 4 ujutro otvorim oci i povraca mi se. Sigurna da necu stic do wca nego da cu se ispovracat u krevetu , vrtoglavica, sva sam se oznojila... dodem do wca par puta mi se digne zeludac i tjt NISTAAAAA ... znaci sta je ovo? 🙈🙈🙈
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro curke ❤️ Moje vjestice jos uvijek nema 😢
Nikako nisam mogla spavat malo sam se prepala od svih onih postova jucer pa sam si razmisljala da ako sam trudna da ce onda vjerovatno opet bit spontani , pa sam to i sanjala pa gluposti ugl… ALIIII STA MI SE DESILO …
U 4 ujutro otvorim oci i povraca mi se. Sigurna da necu stic do wca nego da cu se ispovracat u krevetu , vrtoglavica, sva sam se oznojila… dodem do wca par puta mi se digne zeludac i tjt NISTAAAAA … znaci sta je ovo? 🙈🙈🙈
A joooj
Jel mislis vise test piskit?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka ti i tvoji ludi padovi tempice prije 6dpo 🤭🤭🤭
Ja ne znam koji je vrag mojoj tempici, inace vec 2dc padne na 36.2, a vidi je sta se drzi ludakinja 😂 i odem ma wc jutros ulozak cist, nadam se samo da ce krenut kad se malo ushodam danas, cudno bi jako bilo da vec stane gadura 🤔
Hahhahah da
Al to je oni pad žutog tijela od 2-5dpo dok progesteron jos ne preuzme hahhaha
Normalno je 😁 sve sam istrazila 😁
Meni je takva tempica normalna u prvom djelu ciklusa 🙄
Imam i ja danas pad tempic 🤔. Od ostalog imam bolneee grudi…bol i ledima i napetost dolje 🤷♀️
Cicke te inace bole tako rano?
Da. Bubaju do par dana pred M. Onda splasnu. Tko da sve u svemu nis novo. Jedini znak po kom bi mogla sumnjat u T je taj da ne dobijem bolove menstrualne od 10dpo nadalje. To sam primjetila u svim trudnocama da nije bilo tog bola prije same M. Onih grcica dosadnih.
Onda cekamo 10dpo
Cure s kojima se pratim kakav vam je iscjedak?
Ja ne znam koji je vrag mojoj tempici, inace vec 2dc padne na 36.2, a vidi je sta se drzi ludakinja 😂 i odem ma wc jutros ulozak cist, nadam se samo da ce krenut kad se malo ushodam danas, cudno bi jako bilo da vec stane gadura 🤔
Hahhahah da
Imam i ja danas pad tempic 🤔. Od ostalog imam bolneee grudi…bol i ledima i napetost dolje 🤷♀️
Jeeii 🤞🤞🤞🤞
Jutro žene
Svasta bi napisala za pojedince u ovoj raspravi no ostat cu fina i zadrzat za sebe…..
Ajmo mi natrag na naše vesele simptome 💞
Martina, Doris, Joja, Pokloncic13…. Prijateljice po dpo danima ima li simptoma? 😁
Sanjarka prsa su teška i bolna 😅 povremeno probadanje u donjem dijelu leđa... I u ovoj noći me 4 put budilo pišanje🙆♀️💆♀️ e sad, dao bog da to nešto znači 🙉
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Sanjarkakad piskis hcg ovaj ciklus🧘♀️
Kiky sretno na pregledu. Moja Lh spava…
https://ibb.co/SRGvcKc
U četvrtak na 8dpo 😂
😝 Bravo kraljice….ja piskim tacno na Valentinovo..🙊
Ima li neko ideju kako uhvatiti seks u apartmanu od 40kvadrata sa dvoje djece i ludim psom? 🤔😳
Hahahahha
Kad svi zaspu pa tihoooo 😁
Hahhahah da
Cicke te inace bole tako rano?
Da. Bubaju do par dana pred M. Onda splasnu. Tko da sve u svemu nis novo. Jedini znak po kom bi mogla sumnjat u T je taj da ne dobijem bolove menstrualne od 10dpo nadalje. To sam primjetila u svim trudnocama da nije bilo tog bola prije same M. Onih grcica dosadnih.
Onda cekamo 10dpo
Cure s kojima se pratim kakav vam je iscjedak?
Vodenkast...
Jutro žene
Svasta bi napisala za pojedince u ovoj raspravi no ostat cu fina i zadrzat za sebe…..
Ajmo mi natrag na naše vesele simptome 💞
Martina, Doris, Joja, Pokloncic13…. Prijateljice po dpo danima ima li simptoma? 😁Sanjarka prsa su teška i bolna 😅 povremeno probadanje u donjem dijelu leđa… I u ovoj noći me 4 put budilo pišanje🙆♀️💆♀️ e sad, dao bog da to nešto znači 🙉
Uz to, raspoloženje sam spremna u 10 minuta promijeniti barem 5 puta😅😄😄
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Maaaa neznammm vise sta da radim 😂😂 piskit cu jos jedan ako ne dode ni danas
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)