Ljubice ja ne kontam sto zelic reci tacno… Mi ne zalimo same sebe sto smo u MPO, to nije nasa zelja i volja da odemo dobrovoljno, samo je nas put tezi… I ja verujem da je svaka od nas zahvalna medicini na tome sto nam omugucava.
I ja potpisujem da su to HORMONI koji uticu i na raspolozenje i na bolove grudiju i svega i svacega. Meni i mom telu ne treba nijedna hormonska tableta da bi prosla kroz torturu zvanu PMS sto moze hormonska tableta samo da pogorsa ponekad. Ne uvek! Prosli mesec mi je bilo sve i svasta, ovaj mesec nista… A ista terapija 🤷🏻♀️
Mozda nisi isla na bolovanju, ali neke od nas su mozda primorane da odu na bolovanje i jos gore je psihicki kada sedis 2 nedelje, i samo ti je jedno u glavi…
Mogla bi da napises nesto o sebi u opisu 🙂
U niti jednom postu nisam navela da netko sebe zali sto je u mpo, već sam vidjela par postova gdje zene koje nisu u mpo zale one koje jesu. Samo sam htjela napisati da za to nema nikavoga razloga i da bilo koja zena koja je u mpo ne zeli da je se zali, ni ja, ni ti, ni bilo koja. I da je mpo prednost koju svi trenutno imamo za razliku od zena prije 50 godina. I to je to. Imala sam i dvije prirodne neuspjesne trudnoce i jedan neuspjesan mpo tako da znam o cemu pricam. I nakon toga sam izlozena linču.
Sada cu vas sve pozdraviti i zazeljeti vam uspjesne trudnoce mpo ili prirodne, tako nebitno…. I ako bilo tko dođe do toga ili se pomiri s tim da ide u mpo ne treba se nicega bojati.
Ma nisi izlozena lincu :) drago mi je da si se javila, hvala na iskustvu da znamo da je moguce proci kroz proceduru bez vecih nus efekata, barem u fizickom smislu.
Niko ne zali cure koje prolaze kroz MPO jer eto one to moraju a neko drugi ne mora vec generalno govorimo o naporima i patnjama na putu do trudnoce a sto je taj put duzi to su i oni veci.
Evo, ja patim, svaki mjesec kad ugledam negativan test, kad M dodje patim, ne znam kako je kad si uz to jos u postupku MPO ali vjerujem da nije nista lakse, ako nije teze jer su i nadanja veca...
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Takodje Ljubice iz postovanja prema (verovatno) starijima, ne zelim vise na nijedan tvoj komentar da odgovorim. Ne zelim da se vredjam ko je mladji i ko je napredniji. Svaka smo za sebe. Jos jednom zelim ti puno srece i puto potomaka 🙏🏻🌞
Meni je ovo strasno. Znaci u niti jednom trenu nisam pomislila nista lose, samo sam htjela reci da bi trebala biti primjer tako mlada, voljela bih da sam i ja tako jer godine u ovom svemu, lh trakicama, ovulacijama, kiretazama, spontanima, mpo brzo prođu. Dogodi se zivot, nista ne ide glatko i uvijek se sve bolje ranije nego kasnije.
Pozdrav!!
Nisam citala danas popodne temu, bas mi je drago da nisam🤣🤣 Pokloncic svaka ti je na mjestu ❤️
___
Ženice drage, kako mi kažemo, žena ženi nije vuk. ❤️Podrzavamo jedna drugu, slusamo umisljene simptome, trazimo nevidljive sjenice. Olaksavamo si ovo koliko mozemo.
A ove koje nisu s nama i ubacuju se da bi podjebavale, nemam komentara. 😂 takve nisu dobrodosle i nadam se da mi sutra nastavljamo po svome😄 Martina naša draga uz tebe smo😘
Jutro žene
Svasta bi napisala za pojedince u ovoj raspravi no ostat cu fina i zadrzat za sebe.....
Ajmo mi natrag na naše vesele simptome 💞
Martina, Doris, Joja, Pokloncic13…. Prijateljice po dpo danima ima li simptoma? 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro žene
Svasta bi napisala za pojedince u ovoj raspravi no ostat cu fina i zadrzat za sebe…..
Ajmo mi natrag na naše vesele simptome 💞
Martina, Doris, Joja, Pokloncic13…. Prijateljice po dpo danima ima li simptoma? 😁
Vesele teme htjedoh reć 🤦♀️
Ìiiiiiii tko danas radu test? ☺☺☺🥰
Ja sam sutra u 3 popodne na prvom pregledu. Javit cu van se poslje toga. Sutra je bas napet dan, muz ode na brod, moj prvi pregled....
Citala sam malo prijasnje postove, nacitala se bome uh.
Samo cu rec da ce vase bebe doci kad tad i da ce nas bit vise na temi bebe jer mi falite tamo🥰🥰🥰🥰
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ìiiiiiii tko danas radu test? ☺☺☺🥰
Ja sam sutra u 3 popodne na prvom pregledu. Javit cu van se poslje toga. Sutra je bas napet dan, muz ode na brod, moj prvi pregled….
Citala sam malo prijasnje postove, nacitala se bome uh.
Samo cu rec da ce vase bebe doci kad tad i da ce nas bit vise na temi bebe jer mi falite tamo🥰🥰🥰🥰
Sretno sutra ❤️
Dobro jutro zeneoje jake 💪🏼 puno ste toga natipkale ovjde, opasne su tenzije bile, a ja potoisujem ono sto je rekla Pokloncic, bit cu dalje suzdrzana jer ne zelim ponovno dizati tenzije, budimo jedna drugoj potpora, zato smo tu, jer tezak nam je put, svakoj od nas, bilo orirodno, bilo MPO, svaku od nas jednako boli taj negativan test, ta biokemijska, taj spontani….hvala Bogu imamo jedna drugu za potporu, za lijepu rijec, utjehu…. Jer tko drugi bi shvatio nasu 10. lh trakicu danas, 3. hcg test…. Vjecanje oko sjene sjenine sjene…. Samo ljubav laviceoje ❤️
Kiky jedva cekamo s tobom pregled 🤗🤗🤗
❤️
Gdje nam je Enaaa nestala?
Sortiraj odgovore
Najstariji