Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Siječanj 2021. 19:14

Pisala sam to zato sto svugdje citam da se impantacija desava od 6 do 12 dpo. Sto po ovom meni nema smisla osim ako je ovulacija bila kasnije. 

30. Siječanj 2021. 19:23

Joja ja kako imam blago policisticne jajnike, meni ciklusi setaju, 7 dana je normalno. Meni bude tipa jedan mjesec 28 dana, iduci 37. I tako, nije nista strasno, zasad uvijek krace od 40 dana. Pa mi je ginekologica dala da pijem samo 3 mjeseca, ovo ce mi biti 3. mjesec. Da si cikluse vratim na 30ak dana. Ni slucajno svaki mjesec, nego samo 3 ciklusa da se organizam navikne i da nastavi tako. Vidjet cemo iduci ciklus jel pomoglo. 😄

30. Siječanj 2021. 19:26

🦋Anitram1982🦋

Pisala sam to zato sto svugdje citam da se impantacija desava od 6 do 12 dpo. Sto po ovom meni nema smisla osim ako je ovulacija bila kasnije.

Martina, nakon sta folikul prsne jakna stanica ceka na spermij 1 do 2 dana te ako dodje do oplodnje jos 5 dana putuje do maternice, stoga je to 6-7 dpo kad je realno dosla u maternicu i tu ceka na oslobadjanje iz svoje opne.. Ne ugnjezdjuje se takva oplodjeno nego se oslobadja i tek onda prijanja uz maternicu, imaju 3 faze implantacija, prija janje, zakacivanje i prodiranja - laicki sam napisala jer se nemogu sjetit stvarnih imena faza..  Tako da zato pise 6 do 12 dana.. Jer zenska maternica ima svoju idnividualnu receptivnostni svaka stanica i spermij su individualni.. Neko moze doslovno 6 dan imat implantaciju a neko i par dana kasnije... Sry na ubacivanju 🙃😘

30. Siječanj 2021. 19:30

Sanjich🤞🤰

🦋Anitram1982🦋

Martina, nakon sta folikul prsne jakna stanica ceka na spermij 1 do 2 dana te ako dodje do oplodnje jos 5 dana putuje do maternice, stoga je to 6-7 dpo kad je realno dosla u maternicu i tu ceka na oslobadjanje iz svoje opne.. Ne ugnjezdjuje se takva oplodjeno nego se oslobadja i tek onda prijanja uz maternicu, imaju 3 faze implantacija, prija janje, zakacivanje i prodiranja - laicki sam napisala jer se nemogu sjetit stvarnih imena faza.. Tako da zato pise 6 do 12 dana.. Jer zenska maternica ima svoju idnividualnu receptivnostni svaka stanica i spermij su individualni.. Neko moze doslovno 6 dan imat implantaciju a neko i par dana kasnije… Sry na ubacivanju 🙃😘

Ja se ispricavam na greskama ukljucen mi je neki ludi autocorrect 🤣

Joja 🙏
    30. Siječanj 2021. 19:31

Wow martina :) 
    Znaci ako je doslo do trudnoce a def znas kad je bila ovulacija, 8dpo, najosjeljiviji test bi trebao pokazat? 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

30. Siječanj 2021. 19:41

Sanjich🤞🤰

🦋Anitram1982🦋

Martina, nakon sta folikul prsne jakna stanica ceka na spermij 1 do 2 dana te ako dodje do oplodnje jos 5 dana putuje do maternice, stoga je to 6-7 dpo kad je realno dosla u maternicu i tu ceka na oslobadjanje iz svoje opne.. Ne ugnjezdjuje se takva oplodjeno nego se oslobadja i tek onda prijanja uz maternicu, imaju 3 faze implantacija, prija janje, zakacivanje i prodiranja - laicki sam napisala jer se nemogu sjetit stvarnih imena faza.. Tako da zato pise 6 do 12 dana.. Jer zenska maternica ima svoju idnividualnu receptivnostni svaka stanica i spermij su individualni.. Neko moze doslovno 6 dan imat implantaciju a neko i par dana kasnije… Sry na ubacivanju 🙃😘

Jajna stanica je ziva samo 24 sata max od izlaska iz folikula. Ne 48. Znaci na 1dpo ona je mrtva ili oplodena.

30. Siječanj 2021. 19:43

Joja💙

Wow martina :)
    Znaci ako je doslo do trudnoce a def znas kad je bila ovulacija, 8dpo, najosjeljiviji test bi trebao pokazat?

Ja bi rekla da da jer ja sam na 8dpo imala sjenu na testu nakon transfera blastociste koji je bilo na 5dpo.

30. Siječanj 2021. 19:45

Ja sam napisala taj past jer me bas fasciniralo sto neke osobe dobe poz test na tipa 13 dpo a na 12 su jos imale negativan. Pa reko da vidim sta vi mislite o tome. A ako gledam kako oni pisu nema mi smisla. Zato sam bila zbunjena. 

30. Siječanj 2021. 19:50

🦋Anitram1982🦋

Sanjich🤞🤰

🦋Anitram1982🦋

Jajna stanica je ziva samo 24 sata max od izlaska iz folikula. Ne 48. Znaci na 1dpo ona je mrtva ili oplodena.

Nigdje ne pise da je ziva 48h u mom tekstu nego pise 1 do 2 dana.. Vecina istrazivanja (starijih ali vodecih) tvrdi da zivi maksimalno 24h medjutim novija istrazivanja ukazuju i da kvalitetna jajna stanica moze prezivjet i duze od 24h stoga pise do 2 dana.. To ne znaci 48 h nego npr 30h, 36 h..  Vodila sam diskusiju s doktorom prošli tjedan u vezi toga pa sam mislila mozda ce te zanimati posto ti nije jasno zasto pise taj interval implementacije.  Caoo

Maša🤰🏼
    30. Siječanj 2021. 20:04

Martina da onda nekuzim ni ja kako je to moguce naci ja tocno znam kad je bila O na 9DPO trakice sve negativne i lh i testovi za trudnocu a na 11DPO su bili pozitivni? Sto znaci da je do Implantacije doslo kasnije... nije tako? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.