Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    12. Siječanj 2021. 13:16

zoe_r

Sad kad luckyna kraju jedina izadje iz ovog ciklusa s plusom😅🤭
    Ma sve je moguce, nada umire zadnja.😄
    Ja jos drzim fige i za Pokloncic,Sayuri,Joju i Sanjarku još je prerano zaključke🤞🏻

😂😂😂😂😂😂👍🏻🥳🥳🥳🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

12. Siječanj 2021. 13:20

danchy1990

Lucky ako se ne varam,jedna cura je tu odbrojavala i gin joj je rekao da ništa od O,pa je na kraju tog ciklusa imala ➕. Možda se netko sjeti tko je to bio.

Sjecam se ja. Al ne znam kak se zvala zenica.
    . Jos sam joj ja rekla da nek ima akciju ipak jer mi nekak nije sjela prica od doktorice. I ostala je zenica trudna bas taj ciklus.

Melly
    12. Siječanj 2021. 13:21

Koristila sam lh trakice jedno šest meseci. I većinom mi je ovulacija bila 14.dan eventualno 15. Merila sam uz to BTT. Prošlog meseca mi nestale trakice i nisam uspela da ih nabavim i rekoh nema veze ionako od prilike znam kad mi je ovulacija. Ali baš tad je uspela da me iznenadi i bila je 11dc što mi se dosada nikad desilo nije. To sam shvatila sutra dan po bazalnoj. Čekala 3 dana i aplikacija zaista potvrdila. 

Melly
    12. Siječanj 2021. 13:26

Slučajno imali 1 keks ujutru tog dana, ali iskreno nisam se nadala ničemu jer oko pika pokrivamo kao ludi. Na 12dpo mene uhvatila neka prehlada i ja rekoh da pišnem jedan test samo da budem sigurna da mogu da koristim neke lekove. Kad sam ugledala 2 crtice nisam mogla da verujem. Trudili smo se od 10.mesece 2019. Imala sam isti iscedak kakav opisuje Sanjarka. Pozdrav svima i želim vam sve najlepše.♥️

Sanjarka88
    12. Siječanj 2021. 13:30

Melly

Slučajno imali 1 keks ujutru tog dana, ali iskreno nisam se nadala ničemu jer oko pika pokrivamo kao ludi. Na 12dpo mene uhvatila neka prehlada i ja rekoh da pišnem jedan test samo da budem sigurna da mogu da koristim neke lekove. Kad sam ugledala 2 crtice nisam mogla da verujem. Trudili smo se od 10.mesece 2019. Imala sam isti iscedak kakav opisuje Sanjarka. Pozdrav svima i želim vam sve najlepše.♥️

Divno ❤️ Cestitam od ❤️

Sanjarka88
    12. Siječanj 2021. 13:30

Lucky🍀

danchy1990

zoe_r

Sad kad luckyna kraju jedina izadje iz ovog ciklusa s plusom😅🤭
    Ma sve je moguce, nada umire zadnja.😄
    Ja jos drzim fige i za Pokloncic,Sayuri,Joju i Sanjarku još je prerano zaključke🤞🏻
    Lucky možda jedina akcija cijeli mjesec,a mi ostale kalkuliramo i čekamo pikove il šta već 😂😂. Nikad se ne zna 🤞

Hahaha Lucky akcija sve u 16 bez da razmislja o ovulaciji, ali zahvaljujuci Martini ko zna za dalje 😂😂😂

😂😂😂😂😂😂

12. Siječanj 2021. 13:31

Melly dobrodosla🥰

-
    Sanjarka evo tvog iscjetka u opisu🥳🥳🥳🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Joja 🙏
    12. Siječanj 2021. 13:31

Sanjarka znam da si pisala sto puta mislim da sam te cak i ja pitala prosli ciklus, al ne mogu sad naci: kakve su ti bile trakice kad si pisnula pozitivan test na 9 dpo? Jel ti hcg bio bas ocit ili si lovila sjenu? Jel lh bila pozitivna? Imas slike? Zamisljam si u glavi kakve mi sad mogu biti trakice ako sam trudna ahahaha

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Melly
    12. Siječanj 2021. 13:33

Sanjarka88 🐰

Melly

Divno ❤️ Cestitam od ❤️

Hvala ti puno. Želim i vama svima. Da pritom pomenem da imam 38 godina, tako da znate da to nije problem.

Tonkica111
    12. Siječanj 2021. 13:40

Kaća

Znači meni nikad gore nije bilo čekat dan neočekivane, jer isti dan idem na godišnji. Ne znam čemu se više veselim. Sljedećih 11 dana, pokora 😂

Aime i meni isto... Jel pratiš temperaturu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.