Sad kad luckyna kraju jedina izadje iz ovog ciklusa s plusom😅🤭
Ma sve je moguce, nada umire zadnja.😄
Ja jos drzim fige i za Pokloncic,Sayuri,Joju i Sanjarku još je prerano zaključke🤞🏻
😂😂😂😂😂😂👍🏻🥳🥳🥳🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lucky ako se ne varam,jedna cura je tu odbrojavala i gin joj je rekao da ništa od O,pa je na kraju tog ciklusa imala ➕. Možda se netko sjeti tko je to bio.
Sjecam se ja. Al ne znam kak se zvala zenica.
. Jos sam joj ja rekla da nek ima akciju ipak jer mi nekak nije sjela prica od doktorice. I ostala je zenica trudna bas taj ciklus.
Koristila sam lh trakice jedno šest meseci. I većinom mi je ovulacija bila 14.dan eventualno 15. Merila sam uz to BTT. Prošlog meseca mi nestale trakice i nisam uspela da ih nabavim i rekoh nema veze ionako od prilike znam kad mi je ovulacija. Ali baš tad je uspela da me iznenadi i bila je 11dc što mi se dosada nikad desilo nije. To sam shvatila sutra dan po bazalnoj. Čekala 3 dana i aplikacija zaista potvrdila.
Slučajno imali 1 keks ujutru tog dana, ali iskreno nisam se nadala ničemu jer oko pika pokrivamo kao ludi. Na 12dpo mene uhvatila neka prehlada i ja rekoh da pišnem jedan test samo da budem sigurna da mogu da koristim neke lekove. Kad sam ugledala 2 crtice nisam mogla da verujem. Trudili smo se od 10.mesece 2019. Imala sam isti iscedak kakav opisuje Sanjarka. Pozdrav svima i želim vam sve najlepše.♥️
Slučajno imali 1 keks ujutru tog dana, ali iskreno nisam se nadala ničemu jer oko pika pokrivamo kao ludi. Na 12dpo mene uhvatila neka prehlada i ja rekoh da pišnem jedan test samo da budem sigurna da mogu da koristim neke lekove. Kad sam ugledala 2 crtice nisam mogla da verujem. Trudili smo se od 10.mesece 2019. Imala sam isti iscedak kakav opisuje Sanjarka. Pozdrav svima i želim vam sve najlepše.♥️
Divno ❤️ Cestitam od ❤️
Sad kad luckyna kraju jedina izadje iz ovog ciklusa s plusom😅🤭
Ma sve je moguce, nada umire zadnja.😄
Ja jos drzim fige i za Pokloncic,Sayuri,Joju i Sanjarku još je prerano zaključke🤞🏻Lucky možda jedina akcija cijeli mjesec,a mi ostale kalkuliramo i čekamo pikove il šta već 😂😂. Nikad se ne zna 🤞
Hahaha Lucky akcija sve u 16 bez da razmislja o ovulaciji, ali zahvaljujuci Martini ko zna za dalje 😂😂😂
😂😂😂😂😂😂
Sanjarka znam da si pisala sto puta mislim da sam te cak i ja pitala prosli ciklus, al ne mogu sad naci: kakve su ti bile trakice kad si pisnula pozitivan test na 9 dpo? Jel ti hcg bio bas ocit ili si lovila sjenu? Jel lh bila pozitivna? Imas slike? Zamisljam si u glavi kakve mi sad mogu biti trakice ako sam trudna ahahaha
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Divno ❤️ Cestitam od ❤️
Hvala ti puno. Želim i vama svima. Da pritom pomenem da imam 38 godina, tako da znate da to nije problem.
Znači meni nikad gore nije bilo čekat dan neočekivane, jer isti dan idem na godišnji. Ne znam čemu se više veselim. Sljedećih 11 dana, pokora 😂
Aime i meni isto... Jel pratiš temperaturu?
Sortiraj odgovore
Najstariji