Ja bi isto na odbrojavanja... Tamo 23.1. bi piškila ako do tada ne dobijem. 🤣😭
Jutro cure
Ajme sta je hladno, prste ne osjecam ❄️
Lh i dalje mrtva, dajem joj jos sutra fore 👆
https://ibb.co/PTK5Mq0
Sayuri samo si ultru pisnula? Mamicu joj 😒
Al stigne to kod tebe jos bit pluscina
Linolada pik, nego sta 💪🤞🏻
Joja svida mi se ta krv iz nosa, jako 😁
Ancy_23 niza temp u ove dane dpo meni draza. Mozda se kuha implantacija 😁🤞🏻🤞🏻🤞🏻
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sayuri istina, stvarno je rano i ima vremena itekako da se pojavi.😄
___
Anchy ja se nadam da hoces🤞🏻 Ipak su ti bile 2 jajne stanice i morala se bar jedna oploditi🥰💪🏻
Jedino sto me brine je sto nemam nekakvih simptoma. Znam ja da mozda ni implantacije nije bilo imam fore do 12 dpo. Ali uopce se ne osjecam T Onaj neki unutarnji glas mi to govori.
A sto se tice 2 jajne stanice jedna je na desnom bila a druga na lijevom. Kad je doslo do O lijeva strana me je rasturala...Obicno se jedan folikul brze razvije i bude dominantni i to je vjv bilo na lijevom a desni jajnik mi zakazuje.
---
Cure ja ozbiljno mislim da taj moj desni jajnik postoji samo da bi bio lijep Poslije poroda na prvom uzvu zuto tijelo je bilo na lijevoj str, prva stimulacija sa klomijem js na lijevom, druga stimulacija nisam uopce odreagirala i sad treca na svakom jajniku folikul ali opet na lijevom Ovulacija.... Mislim kako to..sta taj desni glumi..
Sanjarka ode tempica u nebesa :) mislim da ti nije do sad tako nikad. :) Odlicno ❤️
Sayuri daj ti nama test da mi procjenimo :D
Anchy mozda je lijevi jajnik u top formi hehehe tempica je dobra, gore je cijelo vrijeme, ne brini.... Znam kak ti je jer se i ja brinem oko svoje jutrosnje hehhe al duboko u sebi znam da nam je stvarno rano za neke zakljucke :* zapravo, tempica je mjerodavna jedino za utvrdit ovulaciju, ostalo ni ne vjerujem.....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sanjarka ode tempica u nebesa :) mislim da ti nije do sad tako nikad. :) Odlicno ❤️
Sayuri daj ti nama test da mi procjenimo :D
Anchy mozda je lijevi jajnik u top formi hehehe tempica je dobra, gore je cijelo vrijeme, ne brini…. Znam kak ti je jer se i ja brinem oko svoje jutrosnje hehhe al duboko u sebi znam da nam je stvarno rano za neke zakljucke :* zapravo, tempica je mjerodavna jedino za utvrdit ovulaciju, ostalo ni ne vjerujem…..
Ma jok
Bude meni 37 bez problema i to danima zna bit
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ancy tako i ja imam osjecaj da moj desni ne sluzi bas nicemu osim da je tu, ako imam O onda je lijevi jajnik, a desni ne reagira ni na klomi 🤷🏻♀️
Znas o cemu stalno razmisljam. Sto ako je prva T bila iz desnog a lijevi jajovod mozda zeza ili je zacepljen ili ko zna sto...
Kad bi bar znala iz kojeg jajnika je bila prva T..A ne preostaje mi nista drugo nego pokusavati jos. Imam pravo jos 3 mj klomija ako to ne upali onda moram dalje na neke pretrage...Mislim ne znam sto poslije klomija, Ivf ili?
Anchy na uspjet ce, jos 3 mjeseca fore, ipak si vec bila trudna i nema razloga da ne ostanes opet😊
Jutroo,
Anchy muzicu sretan rođendan. A pokloncic će biti uskoro 🤞
Lucky u slučaju anovulatornog ciklusa LH bi trebale stalno biti bijele? Kod mene još nema pika,već 2put je bila dosta tamna ali nije dostigla pik. Mogla bi lako biti ovaj mjesec bez O 🤷♀️
Ti piski,možda se čudo desi 🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Anchy na uspjet ce, jos 3 mjeseca fore, ipak si vec bila trudna i nema razloga da ne ostanes opet😊
Mozda sam vec sad T. hehe
Nisam jos odustala od ovog ciklusa ne brinite samo razmisljam naglas o mogucim ishodima.
Ali da sam znala prije da ce mi ovako tesko biti ne bi se pazila od prvog dana sa M. Sad kad se sjetim kako sam se bojala ostati T, nije jos vrijeme, pa nismo spremni, prvo treba sve po redu hahaha da bar mogu u proslost pa da se malo izlupam!
Pa ja vjerujem da jesi! 💪🏻 a ti spominjes daljnje korake nakon još 3 mjeseca klomija, neće do toga ni doć😝
—
Mislim da smo svi tako u prošlosti, svaki mjesec sam se bojala pa bi umišljala da sam možda trudna😂 žali Bože živciranja i truda oko toga da ne ostanem trudna, di mi je pamet bila🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji