Cure...hahah ne radi se o tome gdje nam je pamet bila kad smo se cuvali od trudnoce, pamet je bila na mjestu. Tko zna, mozda bas da se nisi cuvao odmah bi se dogodilo. Tako da sve u svoje vrijeme, i ako nismo mislili da je vrijeme ranije onda nije ni bilo...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ja sutra idem vidjeti dal je moja Clomid tvorba napokon nestala. Danas sam CD1 i dvoumim se sto cu, na pilule ovaj mjesec pa IVF na sljedeci, ili da dam jos jednu priliku IUI-u....
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ja sutra idem vidjeti dal je moja Clomid tvorba napokon nestala. Danas sam CD1 i dvoumim se sto cu, na pilule ovaj mjesec pa IVF na sljedeci, ili da dam jos jednu priliku IUI-u….
Sretno sto god izabrala ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Danchy nema nade jer sam bila 13dc na uzv-u i vidio je da se nista ne dogada i nema O ovaj ciklus, tako da ne piskim jer ionako nemam bas trakica, a ne znam ni kad ce doc ove s amazona.
Anchy imas jos 3 ciklusa klomija, necemo razmisljat dalje, imas tu jos dosta fore 🤞🏻🍀Ja znam da evo nakon 3 ciklusa mene moj gin salje na hsg, onda prema tome cemo odredit daljnji tijek dogadaja. Ne znam mozda da i ti pitas za taj hsg da odradis, jer uzalud i klomi i sve ako je jajovod zacepljen.
E a mozda jos uvijek stigne biti. Evo ti npr jedan moj primjer. Prosli ciklus bila kod ginica na ultrazvuku na 11dc i kaze ima folikula al sve mali. Dao mi Klomid. Otisla opet na 14dc e tu se kao nes pomaklo malo....reko je ok raste to je dobro i dao mi onda stopericu da si dam al tek na 17dc. Tako da mi je ovulacija bila tek na 19dc. Znaci pod ljekovi oni rastu normalno a kad nisam na ljekovima ide sporije. Tako da ima jos nade da se oni probude i da ipak bud O.
Ultra bijela ko snijeegg🤣 Ipak je ono sve sa trakica bilo evaporacijsko, iako je proslo manje od 10 min😔 Nema veze, ima jos fore da se pojavi prava 🤗
Kao sto sama kazes. Ima jos nade ds ce se pojaviti. Malo jest zeznuto to sa tim trakicama jer nikad ne znas na kakvu ces seriju naici. Nekad budu ok i nikom ne daju sjene a nekom pokazu. Kako god mi drzimo 🤞🤞🤞🤞🤞 za jedan veliki ➕
Ja sutra idem vidjeti dal je moja Clomid tvorba napokon nestala. Danas sam CD1 i dvoumim se sto cu, na pilule ovaj mjesec pa IVF na sljedeci, ili da dam jos jednu priliku IUI-u….
Ja bi na IVF. IUI ima mali postotak uspjeha. Jedino ako ti se da cekat jos dva mjeseca do IVF pa da eto probas IUI. Ali ja da se vratim unazad ne bi isla niti jednom na IUI. Po meni je to gubljenje vremena. Ne kazem da nikom ne uspije, mozda bi vama bas uspilo ali postotak uspjesnost za mene je premal da bi se vise ikad zezala s tim. I svakom bi rekla da ne gubi vrijeme na to.
Danchy nema nade jer sam bila 13dc na uzv-u i vidio je da se nista ne dogada i nema O ovaj ciklus, tako da ne piskim jer ionako nemam bas trakica, a ne znam ni kad ce doc ove s amazona.
Anchy imas jos 3 ciklusa klomija, necemo razmisljat dalje, imas tu jos dosta fore 🤞🏻🍀Ja znam da evo nakon 3 ciklusa mene moj gin salje na hsg, onda prema tome cemo odredit daljnji tijek dogadaja. Ne znam mozda da i ti pitas za taj hsg da odradis, jer uzalud i klomi i sve ako je jajovod zacepljen.
E a mozda jos uvijek stigne biti. Evo ti npr jedan moj primjer. Prosli ciklus bila kod ginica na ultrazvuku na 11dc i kaze ima folikula al sve mali. Dao mi Klomid. Otisla opet na 14dc e tu se kao nes pomaklo malo….reko je ok raste to je dobro i dao mi onda stopericu da si dam al tek na 17dc. Tako da mi je ovulacija bila tek na 19dc. Znaci pod ljekovi oni rastu normalno a kad nisam na ljekovima ide sporije. Tako da ima jos nade da se oni probude i da ipak bud O.
A ne znam jer ovaj ciklus nisam na nikakvoj stimulaciji, nije vidio apsolutno nista na uzvu, ili nije ni spominjao te minijaturne folikulice, ne znam, ja sam shvatila da nema folikula. Mozda sam krivo skuzila. Mislis da je moguce da se nekim cudom ipak pojave 🤔
Mislim da je da. Ne bi mi samoj bilo prvi put tako. Mozes otici na moje grafove u FF pa si pogledaj kako je O bilo svakakvih dana. Sa i bez ljekova. Neko sam vrijeme pratila tempicu pa sam ustanovila kad je zapravo bila O.
Da u jednom ciklusu sam ostala cak i trudna sa ovulacijom na 28DC i jednim odnosom i to 3 dana prije Ovulacije koju sam uganjala mjerenjem tempice 🙈 al je bila biokemijska.
Sortiraj odgovore
Najstariji