Jel moguće da ovulacija bude danas a u subotu bio peak 🙄 neki mi je glupi osjećaj u trbuhu, ko tupa bol ali ne jaka. Pa se mislim da nije danas ovulacija, a jučer bome nisam pokrila dan jer sam mislila da je gotov period taj za hopsanje… Nakon 3 dana za redom mi se iskreno nije ni dalo.
Tonkica, iskreno ja mislim da je je moguce…. Dapace, mislim da i meni pik bude dosta prije ovulacije. Trebalo bi popratiti ovulaciju kod ginekologa za svaki slucaj
Fak... Moram ić uhvatit muža!
https://ibb.co/PYFYJdj
Zna li netko koliko su osjetljive ove trakice?…. Zelene su boje i nigdje ne pise osjetljivost…. :(
(Pitam da si znam izračunat kad bi mogla pisnut heheh… )
Hahahahahah to ti je ovaj moj sto je pokazao 10 evaporacijskih..
Jel nije tvoj plave boje?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Jel moguće da ovulacija bude danas a u subotu bio peak 🙄 neki mi je glupi osjećaj u trbuhu, ko tupa bol ali ne jaka. Pa se mislim da nije danas ovulacija, a jučer bome nisam pokrila dan jer sam mislila da je gotov period taj za hopsanje… Nakon 3 dana za redom mi se iskreno nije ni dalo.
Tonkica, iskreno ja mislim da je je moguce…. Dapace, mislim da i meni pik bude dosta prije ovulacije. Trebalo bi popratiti ovulaciju kod ginekologa za svaki slucaj
Fak… Moram ić uhvatit muža!
A jel ti pik trajao samo u subotu ili se mozda produzilo i na nedjelju? Jer nekako mi predugo od subote do danas da bi bila ovulacija
Samo subota... Vrlo brzo su trakice počele svijetliti, a što se tiče hopsanja pokrili smo petak, subotu i nedjelju.
https://ibb.co/PYFYJdj
Zna li netko koliko su osjetljive ove trakice?…. Zelene su boje i nigdje ne pise osjetljivost…. :(
(Pitam da si znam izračunat kad bi mogla pisnut heheh… )
Hahahahahah to ti je ovaj moj sto je pokazao 10 evaporacijskih..
https://ibb.co/jrDJGjt imaju isto pakovanje, al moje su ove zelene kao sa slike.... Vjerojatno je razlika u osjetljivosti... (Takice su od proslog ciklusa tak da ne lovite sjene uzalud, znam da ih nema hihihih)
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Fak… Moram ić uhvatit muža!
A jel ti pik trajao samo u subotu ili se mozda produzilo i na nedjelju? Jer nekako mi predugo od subote do danas da bi bila ovulacija
Samo subota… Vrlo brzo su trakice počele svijetliti, a što se tiče hopsanja pokrili smo petak, subotu i nedjelju.
Ma mislim da nije danas mogla biti O, to bi bio vec treci dan od pika… dobro ste pokrili, sad odbrojavanje 🤞🏻
Malo me još buni temperatura koja nije narasla, doduše mjerim ovako bezveze popodne. No što nebi svakako trebala biti povišena malo. Meni je 36.5 kao i svaki dan 🤦🏻♀️
Joja aj ti sutra piski sutra, lako za osjetljivost 😁
_
Tonkica ja ne mjerim temp jer ne mogu mjeriti bazalnu (radim i nocne), a mislim da dnevna temp nije bas neki pokazatelj jer milijun stvari utjece na to
Inace zene, pisnula sam lh
https://ibb.co/Xjm9xHZ
Wtf???
Staaaa hehehhehe jeeeej ajmo sad akcijaaa..,
I prati bazalnu !
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Lucky ala zeno ahahha vrisnula sam od srece i opalio me smijeh hahha muz gleda sta se dogadja... Sad ces jos i ostat trudna vidjet ces hehehe bas odlicno....
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Inace zene, pisnula sam lh
https://ibb.co/Xjm9xHZ
Wtf???
Akcijaaaa 🤣🤣🤣
Lucky ala zeno ahahha vrisnula sam od srece i opalio me smijeh hahha muz gleda sta se dogadja… Sad ces jos i ostat trudna vidjet ces hehehe bas odlicno….
Evo majkemi ne znam sta da mislim, ali bit ce akcije za svaki slucaj da nebi bilo nismo znali 🤭😂😂
Nastavi piskit da vidimo hoce svijetlit trakice 🤭 a dušo slatka hehe
🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Sortiraj odgovore
Najstariji